Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

oda var ama kafana pek bişey takılmaz.

heheh aynen öyle doğmadan isim koyduk bile.
nefes biraz dalga konusu olabilir sanki.. :KK70:
ya yağız ismine bitiyorum ben :KK17::KK17:

radyologda öle dedi dalga konusu olabilr die ama ne bilim çok seviorum o ismi yada hiç duymadığım için gerçi istedikten snra her isimle dalga geçiolar :)) yağız ismi gzel bnce dedğim gbi eskimeyen isim gbi ee kız olursa düşünmedn mi :KK1::KK1:

radyologda öle dedi dalga konusu olabilr die ama ne bilim çok seviorum o ismi yada hiç duymadığım için gerçi istedikten snra her isimle dalga geçiolar :)) yağız ismi gzel bnce dedğim gbi eskimeyen isim gbi ee kız olursa düşünmedn mi :KK1::KK1:

yok hiç düşünmedim. ne biliyim ya.. hiç kzıım olacak gibi gelmiyor bana.. :KK70:
olursa eşim koyacakmış kızı da :KK34::KK34:

selam hatunlar oo bebiş isimleri düşünülmüş
var mı yeni hamişler?:)
benim oğlumun ismi Aras Eymen biz ilk olarak bu ismi düşünmüştük ve koyduk hiç değiştirmedik

selam hatunlar oo bebiş isimleri düşünülmüş
var mı yeni hamişler?:)
benim oğlumun ismi Aras Eymen biz ilk olarak bu ismi düşünmüştük ve koyduk hiç değiştirmedik

hoşgeldin oğlun nasıl ? :KK34:

aynen birini sen birini o gayet mantıklı:) eşimin yeğeninin adı da yaman bunu hiç kmseye itiraf etmedim ama bana hep kedi köpek ismi gbi gelmiştir :26:

yaman banda şeyi anımsattı yaban.. bırakın uleeeen onu :KK70: :KK1::KK1:

bnce gayet gzel ben erkekte çift ismi çok seviyorum ama kızda sevmem :KK19:
kaç aylık oldu kuzucuk

aslında tek isim istiyorduk ama eşim aras ı istedi bende aymeni istedim
ikimizde diretince iki isim oldu Allahtan uyumlu oldu ismi:)4,5 aylık olucak teyzesi

hoşgeldin oğlun nasıl ? :KK34:

yaman banda şeyi anımsattı yaban.. bırakın uleeeen onu :KK70: :KK1::KK1:

hoşbuldum canım,oğlum iyi şükür büyüyor teyzesi:KK23:

:KK1::KK1::KK1::KK1: ne biliyim geldi işte bir anda :KK54::KK54::KK54:

yağız diyince mesela şey geliyor yağızım yiğidim erkek güzeli sezen aksunun şarkısı devamında hemen onu söylüyorum

bende de yağız yiğit isimlerinde hep böle uzun boylu kalıplı esmer erkekler falan olarak gözümn önüne gelio yağız bey meraba diyip karşımda pısırık sümsük özgüvensiz bi insan görsem şoka grerim heralde :KK1: yağız dediğin erkek gbi erkek olmalı gbi saçma bi düşünce var hatta gecen arkadasıma da söledim oda yağız koymak istıo ben de öle söliince kesin koycam dedi deli:KK1::KK1:

bende de yağız yiğit isimlerinde hep böle uzun boylu kalıplı esmer erkekler falan olarak gözümn önüne gelio yağız bey meraba diyip karşımda pısırık sümsük özgüvensiz bi insan görsem şoka grerim heralde :KK1: yağız dediğin erkek gbi erkek olmalı gbi saçma bi düşünce var hatta gecen arkadasıma da söledim oda yağız koymak istıo ben de öle söliince kesin koycam dedi deli:KK1::KK1:

ayy aynen yaaa esmer kara kaşlı kara gözlü olacakinşallah..
benim eşim öyle esmer kara kaşlı falan inşallahh babaya benzer olursa ( tabi eşime öyle demiyorum ) :):KK1::KK1:
geçen düğünde gördüm 7*8 yaşıa ama ismini öyle güzel hak etmişti eşime de gösterdim işte bu be diyor :KK70:

Son düzenleme:
aslında tek isim istiyorduk ama eşim aras ı istedi bende aymeni istedim
ikimizde diretince iki isim oldu Allahtan uyumlu oldu ismi:)4,5 aylık olucak teyzesi

hoşbuldum canım,oğlum iyi şükür büyüyor teyzesi:KK23:

oyyy yerm ben onun totosunu :)) olsada ısırsak smdi kuzuyu:) sen bzm yerimize bol bol kokla mıncıkla o minicik elleri ayakları öp bzm yerimize

ayy aynen yaaa esmer kara kaşlı kara gözlü olacakinşallah..
benim eşim öyle esmer kara kaşlı falan inşallahh babaya benzer olursa ( tabi eşime öyle demiyorum ) :):KK1::KK1:
geçen düğünde gördüm 7*8 yaşıa ama ismini öyle güzel hak etmişti eşime de gösterdim işte bu be diyor :KK70:

deme deme şımarmasın :KK1:
bnde eşime benzesin isterim ama eşimn gzleri küçük gözleri bana benzesin iri gözlü olsun :)
ama bzmkinin esmer olma ihtimali az gibi ikimzde açık tenliyz

deme deme şımarmasın :KK1:
bnde eşime benzesin isterim ama eşimn gzleri küçük gözleri bana benzesin iri gözlü olsun :)
ama bzmkinin esmer olma ihtimali az gibi ikimzde açık tenliyz

aynen ya benim grmcmn tüy sorunu var devamlı lazerde abim inanılmaz dağınık diğer grmcm de çok şen şakrak hareketli
eşim diyorki bizim çocuk Eti canga gibi olacak reklamlarda var ya .. kıllı dağınık çığlık çığlığa :KK1:

:nazar::nazar: :emir_bebek: yerim onu ben büyüyordur tabi kocaman olmuştur :KK34:
nasıl geçiyor annelik. bebekle zaman geçirmek falan
biz böyle isim bakıyorz ama bi cesaretlide çıkmadı hamileyim diye :KK49::KK49:

artık iyice alıştık birbirimize
benim oğlum acayip güleç herkese güler yeterki ilgi olsun
gerçi ilgi olmasa bile gözlerinin içine bakar güler:)
rabbim doğru zamanda hayırlı sağlı versin bebişlerinizi inşallah canım
ben hep böyle dua ettim kendime sizede edeyim:)

oyyy yerm ben onun totosunu :)) olsada ısırsak smdi kuzuyu:) sen bzm yerimize bol bol kokla mıncıkla o minicik elleri ayakları öp bzm yerimize

koklarım canım,öperim yerinizede
belki bir ara özel albüm yaparım size göstermek için
:KK52:

et canım bende hep öyle dua ediyorum. doğru zamanda gelsin inşallah. :)
ne güzel gülsün hep gülsün inşallah
bi ara ekle merak ettim paşayı

aynen ya benim grmcmn tüy sorunu var devamlı lazerde abim inanılmaz dağınık diğer grmcm de çok şen şakrak hareketli
eşim diyorki bizim çocuk Eti canga gibi olacak reklamlarda var ya .. kıllı dağınık çığlık çığlığa :KK1:

yemn ederm kahkaha attım yaaaa eti canga ha ay gözümün önüne geldi şimdi delisin yaa nerden aklınıza gelio bölee şeyler :))
kız halaya benzermiş derler ya tek korkum görümcemn ayakları geri kalan hersey benzesin ama ayakları benzemsn diorum 40-41 giyiyo:KK53::KK53: benm abimn kızı bana çoook benzio o yzden inanıorum halaya benzemesine ...

yap yap merak edioruz görelim bkalım küçük adamı:))
anne olmak nası bi duygu tavsiye ediomusun??

X