Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar daha tatlı oluyor süsle süsle uğraş dur ne güzel..bende çok isterim yaa kız olmasını...:KK1: ama önce bi hamile kalayım

kalırsın kalırsın pozitif düşün :)) hem bu ayı değerlendrdim demiştin bakarsın tutuvermiştir :KK1:(inşallah)
ne gzel bak işin bebeğe engel değil eşinle çalışıosun ben bebek yapmak için bile önce işimi düşünmek zorundayım hatta en byük engel o :KK43: ne kadar vardı senin regline bizede haber ver olumluda olsa olumszda ben merak ederm yani kendi adıma :)

kalırsın kalırsın pozitif düşün :)) hem bu ayı değerlendrdim demiştin bakarsın tutuvermiştir :KK1:(inşallah)
ne gzel bak işin bebeğe engel değil eşinle çalışıosun ben bebek yapmak için bile önce işimi düşünmek zorundayım hatta en byük engel o :KK43: ne kadar vardı senin regline bizede haber ver olumluda olsa olumszda ben merak ederm yani kendi adıma :)

canım ben 33 günde bi regli oluyorum 10 ekimde olmazsam saymaya başlayacağım 1 hafta geçerse reglimden test yapıcam inş..inş.hamiş kalmışımdır...hem neden işin engel ki bebeğe

canım ben 33 günde bi regli oluyorum 10 ekimde olmazsam saymaya başlayacağım 1 hafta geçerse reglimden test yapıcam inş..inş.hamiş kalmışımdır...hem neden işin engel ki bebeğe

cnm ben çok kurumsal bi firmada çalışıyorum 4. sene bitiyo iş yermde geçen yıl terfi ettim şirket bana ait ofis açtı ofiste tek yönetici benm 30a yakın elemanım var bana bağlı çalışan ve tüm yetkiler sorumluluklar bnde yani işime ara verme durumum yok çocuk olunca 1 hafta sonra işe başlamam gerekir düşün yani:KK1:
işte ilerde diorum olunca 3-4 ay ofisimde bakarım yardımcmla beraber sonrada evde bakıcı bakar yapcak bişi yok :KK43: ailelerde çok yakın değil 1 -1 buçuk saatlik mesafedeyiz ölee işte bakalım ilerde zaman ne gsterir ama muhtemelen benmki iş bebeği olur:KK1::KK1:

yok ben düşünmüyorum daha :)) ovulasyonla erkek mi oluyomuş bn yapmim o zamn kız istiorum tabi ilerde :))

[SUB][/SUB]

oğlum mu bu nerden çıktı yaa:KK1::KK1::KK1::KK1:

şimdi şöyle oluyor işin özünde kalitel sperm kaliteli yumurta döllenmesınde erkek olur yanı bu ne demek adet gununun 14.gununde ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksek ki ayse arkadasım sanırım tedavi sürecindesin ve mutlaka yumurtlama dönemınde ılıskıye gırmen lazım diğer gunler riske atamazsn kendını bu nedenle oğlun olur dedım haberını beklıyorum

brc arkadasım normal bir adet döngün varsa bebek olmama gibi bir durumun yoksa sende 13-15 gunlerı yaparsan kızın olma olasılıgı fazla :KK70:

ha bu arada 28 gunde bır adet gören için bu tarıhler
ama en önemlısı tek parca saglıklı olması rabbım isteyen hrkese versn

Son düzenleme:
şimdi şöyle oluyor işin özünde kalitel sperm kaliteli yumurta döllenmesınde erkek olur yanı bu ne demek adet gununun 14.gununde ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksek ki ayse arkadasım sanırım tedavi sürecindesin ve mutlaka yumurtlama dönemınde ılıskıye gırmen lazım diğer gunler riske atamazsn kendını bu nedenle oğlun olur dedım haberını beklıyorum

brc arkadasım normal bir adet döngün varsa bebek olmama gibi bir durumun yoksa sende 13-15 gunlerı yaparsan kızın olma olasılıgı fazla :KK70:

ha bu arada 28 gunde bır adet gören için bu tarıhler
ama en önemlısı tek parca saglıklı olması rabbım isteyen hrkese versn

amin cnm... bebek düşündüğümde bunları dikkate alıcam :))) ama dediğin gbi gerçekten önemli olan sağlığı .. cinsiyet istemek şımarıklık bz ölee kendi kendimize konuşuyorz ölesine seçme şansımz olsa falan filan.. yoksa sağlıklı hayırlı olsun kafii.. cinsiyet allahın uygun gördüğü...

amin cnm... bebek düşündüğümde bunları dikkate alıcam :))) ama dediğin gbi gerçekten önemli olan sağlığı .. cinsiyet istemek şımarıklık bz ölee kendi kendimize konuşuyorz ölesine seçme şansımz olsa falan filan.. yoksa sağlıklı hayırlı olsun kafii.. cinsiyet allahın uygun gördüğü...

demek kaliteli sprem ile erkek oluyor tamamdır bunu duyduğum iyi oldu :KK1::KK1::KK1:

anacım biz doğustan 2.plandayız baksana kalıtemız yok kı :KK70: :KK70:

ya cinsiyet tayini elinde olan birşey tabide yinede allaha bırakmak lazım sonucta benım parcam hayırlı evlat olsun yeter

bak dıkkat edın planlı gebelıkler genelde erkektır :KK70:

ahahahaaa bi erkek çocuk sevdası sezdim inceden :KK1::KK1:

hemde nasıl Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklısını nasip etsin ama bitiyorum erkek çocuğa va anne ile olan o ilişkilerine :KK70:

anacım biz doğustan 2.plandayız baksana kalıtemız yok kı :KK70: :KK70:

ya cinsiyet tayini elinde olan birşey tabide yinede allaha bırakmak lazım sonucta benım parcam hayırlı evlat olsun yeter

bak dıkkat edın planlı gebelıkler genelde erkektır :KK70:

biz ne kalitesizmişiz. eşim bunları duysa var ya en kalitesiz hali ile çocuk yapar sırf kız olsun diye :KK37::KK37:

hemde nasıl Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklısını nasip etsin ama bitiyorum erkek çocuğa va anne ile olan o ilişkilerine :KK70:

biz ne kalitesizmişiz. eşim bunları duysa var ya en kalitesiz hali ile çocuk yapar sırf kız olsun diye :KK37::KK37:

valla biz kardeşcek kalitesizsiz o zman 4 kız 1 erkek:KK1::KK1:
senin eşinde kız mı istiyo zıtlığa bak o zaman 1 kız 1 erkek olsun ikinzinde istedği olsun:))))

ben eşimin hala ne istedıgını bılmıyorum ketum söylemez haaa bende şöyle anasına benzeyen kumral yesıl gözlü yuvarlak ve tombis surat(babası gibi) oğlusum olsun isterım rabbımden

ben eşimin hala ne istedıgını bılmıyorum ketum söylemez haaa bende şöyle anasına benzeyen kumral yesıl gözlü yuvarlak ve tombis surat(babası gibi) oğlusum olsun isterım rabbımden

benmki ben kız istiorum die kız istio:KK1: bnde esmer dalgalı gür saçlı iri gözlü bi kız isterm valla belli tarh varsa hemen yapabilirm:KK1::KK1:

valla biz kardeşcek kalitesizsiz o zman 4 kız 1 erkek:KK1::KK1:
senin eşinde kız mı istiyo zıtlığa bak o zaman 1 kız 1 erkek olsun ikinzinde istedği olsun:))))

bizde 1 erkek 1 kız kardeşiz. :KK9: ideal inşallah benimde öyle olur. ikisini de tadarız.
eşim deli gibi istiyor :KK70:

:KK1: saklıyor yada onun için farketmiyo.
biz şimdiden bazen tartışmasını yapıyruz o kızım olsun diyor ben oğlum çatışıyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar merhaba :KK3: Hepiniz iyisiniz umarım.

Günlerdir bir fırsat olmadı, ama çok da sayfa ilerlememiş :KK50:

Ben işte yoğunum, evde yoğunum noolcak böyle bilmiyorum :KK37: Kayınvalidem bende, 1 haftadan fazla oldu, 20 gün 1 ay kalıcam diyor ama seviyorum kendisini o yüzden sorun değil. Yatılı misafir zormuş valla bi de çalışırken :KK31:

Bebek isteyen arkadaşım, Allah hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda.

Diğer arkadaşlara da hayırlısı neyse o zaman nasip etsin inşallahh :emir_bebek:

Kızlar merhaba :KK3: Hepiniz iyisiniz umarım.

Günlerdir bir fırsat olmadı, ama çok da sayfa ilerlememiş :KK50:

Ben işte yoğunum, evde yoğunum noolcak böyle bilmiyorum :KK37: Kayınvalidem bende, 1 haftadan fazla oldu, 20 gün 1 ay kalıcam diyor ama seviyorum kendisini o yüzden sorun değil. Yatılı misafir zormuş valla bi de çalışırken :KK31:

Bebek isteyen arkadaşım, Allah hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda.

Diğer arkadaşlara da hayırlısı neyse o zaman nasip etsin inşallahh :emir_bebek:

nasılsın görüşemiyorduk..

isimlerini bile koydu adam ya ortada fol yok yumurta yok hem kıza hem erkege :KK70:

:KK1::KK1: sizin durum acil bizim uzun zamandır çocuk muhabbeti olmuyor. arada bir işte :KK31:

X