Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet öyle oldu giz hamile olabilirim bile demedi :KK30::KK30:

bir bahane bulsam da kaçsam akşam arkadaşıma gidicem çok mutluyum :nazar::nazar:

ohhh ne gzel bzde akşam canlı müzik dnlemeye gdcez yrnda havuza gdcez evimde dün temzlendi çok rahatım bu haftasonu keyfli geçicek:) ama şuan tek hayalim yrn sabahki kahvaltı:) ölee bi sofra istiyorumki öle bi kahvaltı yapasım varki of of anlatamam:):KK56:

ohhh ne gzel bzde akşam canlı müzik dnlemeye gdcez yrnda havuza gdcez evimde dün temzlendi çok rahatım bu haftasonu keyfli geçicek:) ama şuan tek hayalim yrn sabahki kahvaltı:) ölee bi sofra istiyorumki öle bi kahvaltı yapasım varki of of anlatamam:):KK56:

:KK1::KK1: ben evde hiç bir şey yapmadım dün akşamda yorgundum erken yattım. :KK9: bu akşamda geç gideriz herhalde erken gidersem bu gün olmadı yarına yaparım :KK34::KK34:

:KK1::KK1: ben evde hiç bir şey yapmadım dün akşamda yorgundum erken yattım. :KK9: bu akşamda geç gideriz herhalde erken gidersem bu gün olmadı yarına yaparım :KK34::KK34:

yaa valla ben hiç bişi yapamıorum hafta içi haftasonuda işte tek pazarım var diorum yapmıorum kadın gelio ama annemde son geldğinde bu kadın boşa gelio ev temz değil dedi .. ki annemn geldiği günden önceki gün gelmişti kadın... bilmiorum bana temz geliyo ya ben anlamıorum temzlikten yada onlar çok titiz:26: ablam yerde toz görsün oturamaz temzlemeden ben öyle değilim aksine onu grmüyorum bile ben daha çok banyo tuvalet havlu nevresm falan onların temz olmasına bakıyorum aman ne bilim işte bana temz gelio:KK1:

Kızlar süpersiniz siz ya

spedy ne kadar güzel şeyller düşünmüşsün çok mutlu oldumm :))

seninle buluşalım o bile yeterrr :))

dün gittim doktora tahlil sonuçlarının hepsi çıkmamış pazartesi gel dedi ama gidemem

bi tek kansızlık varmış işte onu söyledii

bakalım biraz zaman geçsin tahlile gidicem yine

bugün bodruma döndüm ben burada giderimm artık ama hemen değill :))

yaa valla ben hiç bişi yapamıorum hafta içi haftasonuda işte tek pazarım var diorum yapmıorum kadın gelio ama annemde son geldğinde bu kadın boşa gelio ev temz değil dedi .. ki annemn geldiği günden önceki gün gelmişti kadın... bilmiorum bana temz geliyo ya ben anlamıorum temzlikten yada onlar çok titiz:26: ablam yerde toz görsün oturamaz temzlemeden ben öyle değilim aksine onu grmüyorum bile ben daha çok banyo tuvalet havlu nevresm falan onların temz olmasına bakıyorum aman ne bilim işte bana temz gelio:KK1:

annenle kardeşin demekj titiz yada daha dikkatli bakıyor.
gelen kadın yükünü hafifletiyor ise boşver yeter de artar bile yada 1 kez uyar bakalım az daha dikkatli yapsın
saat 6 dan beri temizlik yapıyorum oturalı yarım saat falan oldu öldüm resmen ama rahatladım.

Kızlar süpersiniz siz ya

spedy ne kadar güzel şeyller düşünmüşsün çok mutlu oldumm :))

seninle buluşalım o bile yeterrr :))

dün gittim doktora tahlil sonuçlarının hepsi çıkmamış pazartesi gel dedi ama gidemem

bi tek kansızlık varmış işte onu söyledii

bakalım biraz zaman geçsin tahlile gidicem yine

bugün bodruma döndüm ben burada giderimm artık ama hemen değill :))

giz biz burada ne hayaller kurduk ya :KK1::KK1:

neyse belki p tesi belli oluyor hala bir umut devam yani :KK17::KK17:

annenle kardeşin demekj titiz yada daha dikkatli bakıyor.
gelen kadın yükünü hafifletiyor ise boşver yeter de artar bile yada 1 kez uyar bakalım az daha dikkatli yapsın
saat 6 dan beri temizlik yapıyorum oturalı yarım saat falan oldu öldüm resmen ama rahatladım.

giz biz burada ne hayaller kurduk ya :KK1::KK1:

neyse belki p tesi belli oluyor hala bir umut devam yani :KK17::KK17:

evet ya benimde aklıma geldii bi an ama
yoktur heralde ya ne bilimm :18::18::KK17:

ii dielim ii olsun işte balım p.tesi sendromu...:KK43:((
sen nasılsn hayatım

NE OLSUN inanılmaz yoğunluk işte :21::21::21:
çıldırmama az kaldı :KK17::KK17:

son 5 günüm işte perşembe de evdeyim cuma gecede kısmetse didime gidiyoruz bilet bulabilirsek yiiki bi yere gitmeyecektik.

giz09 büyük aydına da geçeriz inş orada olursun

Son düzenleme:
NE OLSUN inanılmaz yoğunluk işte :21::21::21:
çıldırmama az kaldı :KK17::KK17:

son 5 günüm işte perşembe de evdeyim cuma gecede kısmetse didime gidiyoruz bilet bulabilirsek yiiki bi yere gitmeyecektik.

giz09 büyük aydına da geçeriz inş orada olursun

sende tatile doyamadın bu sene valla bde kafa izni yapcam diodun :KK70:
bsver ii yapıyosun kurban bayramnda yaparsnz kafa iznini zaten hava soğuk olr vakit ve imkan varken değerlendrmek lazım didimde nerde kalcaksnz otelemi gdıyosun tanıdığa falanmı??? bzde eylülde bi bodrum kaçamağı yapmak istıoruz kurban bayramndada rizeye gdcez bi ablam orda yaşıyo (eniştemn tayini nedeniyle) bde karadenzi grelim dedik:KK70:

selam kızlar bizde bu cuma akşamı kemere gidiyoruz.. ya son anda karar verdik oteli falan dün ayarladık. bilmiyorum bu fikre alışmadığım için heralde tatile çok hazır değilim gibi..

X