- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.501
Dün düğün resimlerinei görünce anladım buralarda olmadını çok güzel olmuşşsun
bizde tatilde aydına gitsek mi gitmesek mi kararsz kaldık bakalım daha kesin planımız yok ama gelirsek seni görmek isterim orada olursan tabi.
bodrum sizin için daha iyi olmaz mı ? en azından kayınvaliden olur yakınında muğlada tek oluyordun bi tarafa yakın olmuş olursun.
inşallah bütçeye ve gönlünüze uygun ev bulursunuz.
işi naptın tayin olunca istifa ettin mi ? mecbur bodrumdan iş bakarsın istersen..
kan testi iştahszlık için mi ? sonucu aldın mı vitamin falan verir büyük ihtimalle
evet canım facede beğenmişsin hatta
telaştan giremedim girsemde bakıp çıktığım zamanlarda oldu
,,
dediğin gibi bodrum daha iyi oldu kimsem yoktu muğlada hastalıkta bişey olduğunda zor oluyordu kayınvalidemler olunca iyi oluyor
dediğin gibi o işten çıktım ,hatta gelmeden 2 yere başvuru yaptım bodrumda gidince görüşeceğim 1 kaç yer daha var
,,
kan testi demir eksikliği vardı bende annem bugün tahlil olucakmış hazır o gidiyorken ben de gideyim dedim
akşamüsütü alıcam sonuçlarıı saçlarımda fena dökülüyor şu sıra
,,
eğer dediğin gibi ben buralarda olursam görüşelim muhakkak
olmazsamda gelecek seneye tatili bodruma ayarlayın bizde kalalımm :))
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bak havalarda sıcak çok dikkatli ol...
artık bodrumda olcaksn demek ne gzel yazları sendeyz desene
yavas yavas oturur dzenin canını skma evide isteğine gre secersin ohh mis gbi yerleşirsin :) şimdi zor oluyodur göçebe gbi bi yerleşin o zaman ohh be dersin :)
sağol canım benim dengem ordan oraya gidince şaştı biraz ondan oldu sanırım bünye zayıf düştü
düzeni oturtunca rahatlıycam
şuan gözümde büyüyor ama başına geçtin mi hepsi hallolur
,,
ne demek canım buyrun gelin hem tanışırız hem gezerizz çok memnun kalırım benn