- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.561
bilmiyorum artık seneye neler olur onun isteyeceğini de sanmıyorum bide annem bakacak emekli olması lazım falan filan
bizimde 2007 den bu yana ama köpeklerden dolayı çok daha eskiden beri arkadaştık.
gezmeye eğlenmeye ikimizde doyamadık ki haftanı en az 3 günü sokaklardayız yine yetmiyor misafir gelmediği sürece haftasonu da geziyoruz yine yetmiyor.
gömlek parfümü 5 duyu organı içinde almıştık yoksa ayrı hediye olarak gelmiyor bana da kombineye de baktım 600 tL
ama tek gitmek istemeyeceği için kararsız kaldım
gezmeye doyulurmu hiç yaaaa
bzde deli gbi gezioruz bde bzm haftanın 1 günü ayrı takılma günümz oluyo o arkadaslarıyla ben arkadaslarımla çıkyorum kafa dağıtıyorz mesela bu c.tesi o erkek arkladslaryla içmeye gdcek bnde kız arkadaslarımla çıkıcam gecede kız arkadasm bnde kalcak oda arkadasında kalcak pazar gnü buluşup hep birlikte kahvaltı yapıcaz
arada böle çok gzel oluyo yaa kızkıza takılmak :)))
dediğin gbi maça da tek gidilmez yaaa dogru sylüyosun.... 600 liramıymış bütçen ne kadar bnce çok abartma yaa sonuçta ailesinz artık ev geçindiriyosunz bde kredi ödüyosunz hiç açılmaya gerek yok mutlu olabliceği değişik çokta pahalı olmayan bişi al