- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.461
çıkanlar mı oldu off gün geçmio saat durdu sanki(((
akşam olsun artık yaaaaaaa
son 1 saat falan işte benim ama geçmiyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkanlar mı oldu off gün geçmio saat durdu sanki(((
akşam olsun artık yaaaaaaa
merhaba harika bir bayram sonrası geldim.. işyerinde bu kezde kasam bozuldu laptopten giriyorum.
bayramdan pek bişey anlamadım tatildeydik güzel geçti deniz-kum-gğneş
h. geldn cnm bnde diorum herkes uzattımı tatilini:)) bzm tatilimzde bayram gbi olmadı ailelerimz tatildeler:) bzmkiler 2. gün gtti ilk gün onlara gttik akşam evimize geçtik kafa izni gbi oldu dinlendik öğrencilik zamanlarııza dndük herakşam bara gttik sabaha kadar eğlendik :)) hep dsarda yedik içtik evde film keyfi yaptık cips-kolayla:)) dünde havuza gttik gece yne dsardaydık gzl geçti ama yetmedi(
2011 gelinleri nerelerdesiniz kimse uğramıyor ?
ben burdayım cnmmmmm:))) ama evet yaa kmsecikler uğramıyo artık (
Slm kızlar 2011 gelini, 2012 annesi oldum çok şükür.
16 gün önce oğlum dünyaya geldi, şimdilik onunla vakit geçiriyorum.
Bazen daha önce evlenseymişim diyorum :)
İnşaAllah hep böyle devam eder, insanın evinde huzuru bulması bambaşka bişey, buna tatlı bir meyvede eklenince doyum olmuyor :)
hoşgeldin canım. 16 günlük taze annesin sende maşallah.
nasıl oğlun? annelik nasıl bişey anlat bakalım... tavsiye eder misin demiyorum bile. Rabbim oğlunuzu size bağışlasın.
büyüdükçe huzurunuz da artsın inşallah.
Hoşbuldum canım.
Anneliği kesinlikle tavsiye ediyorum ama norma doğum konusunda biraz farklı düşünüyorum.
Ya epidural, ya epidural diyorum :)
inşallah canım bende tadarım bu duyguyu
alıştın mı yavruya ne ilginç ya daha kısa süre önce iki kişiydiniz şimdi 3
Alıştım ama henüz anne olduğumu idrak edemedim, birisi 'oğlun' dediğinde garip geliyor :)
tek mi bakıyorsun annen falan mı yanında ? yardım eden olunca alışmak zor oluyor güvence olur yanındaki.
tek kaldığınızda tam olarak anlarsın anneliği.
Annem 10 gün kaldı gitti, acemiliğimizi attık.
İlk gittiği gün zor oldu ama alıştım çok şükür.
Allah2tan eşim izinde, haftaya pazartesi başlayacak işe, baya toparlamış oluruz o zamana kadar...
Slm kızlar 2011 gelini, 2012 annesi oldum çok şükür.
16 gün önce oğlum dünyaya geldi, şimdilik onunla vakit geçiriyorum.
Bazen daha önce evlenseymişim diyorum :)
İnşaAllah hep böyle devam eder, insanın evinde huzuru bulması bambaşka bişey, buna tatlı bir meyvede eklenince doyum olmuyor :)
o zaman artık iyice anlarsın inşallah uslu bir bebek olur çok yorma seni
benim için bol bol kokla paşayı
cnm hoşgeldin oğlusun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah... vakti geldiğinde allah bzede nasip etsin... ne koydun adını? nası bi duygu anlat bzede:)