Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

:KK1::KK1: haha yine normali buluyor ama bitiş 18:40
bizimde sabah 9*9.30 arası akşam 18:30 :KK1: :KK3:
hak yememek lazım tabiki de sonuçta sende orada onlarla çalışıyorsun

aynen ölee onlarla gelip gdiom arada geç geliorum oda çok yorgunsam kıymetimi bilsinler:p
ablamlar hala yatıyo yaa açmıolar telefonları ama uyanınca kıyamet kopcak ablamın arabsını aldım geldim işe :KK9::KK1:
banane haketti o zaten ben gdene kadar uyanmazlar belki anlamaz bile:KK1::KK1:

aynen ölee onlarla gelip gdiom arada geç geliorum oda çok yorgunsam kıymetimi bilsinler:p
ablamlar hala yatıyo yaa açmıolar telefonları ama uyanınca kıyamet kopcak ablamın arabsını aldım geldim işe :KK9::KK1:
banane haketti o zaten ben gdene kadar uyanmazlar belki anlamaz bile:KK1::KK1:

:KK1::KK1: akşama sopa var desene :KK34::KK34: iyi yapmışşsın baksana hala uyuyorlar :KK37:

ohh ne gsel o bile yeter valla değişiklik olur en azndan denize grmiş olursun :) :KK15:

evet canım sıcak olursa gireriz ama dinlenmek bile benim için harika olacak :KK31::KK31: buna bile ihtiyacım var çünkü..

eylül 3 te yine izne çıkıyorum 1 hafta bu tamamen kafa izni ama evde yatıcaz eşimle bol bol dinlenicez :KK53: Ramazan beni çok yordu yaaa

selam ramazanda bitiyor bugün son kalkıcaz
,,,,

işten dün erken çıktım öyle geldim tamamen çıkmadım daha :))

,,

bakımlar yapılmış bende gidebilirsem bugün gidicem,yarına bırakmamam lazımm :KK14:

selam ramazanda bitiyor bugün son kalkıcaz
,,,,

işten dün erken çıktım öyle geldim tamamen çıkmadım daha :))

,,

bakımlar yapılmış bende gidebilirsem bugün gidicem,yarına bırakmamam lazımm :KK14:

Bugün hiç uğramayınca dedim işi mi bıraktı acaba dedim ? :KK34:
bugün hallet bencede yarına yoğunluktan sallarlar :KK34::KK34:

kızlar artık orucun son günleri.. son günler geçmez dedikleri bu olsa gerek ..
koskoca ramazanı bitirdim, bugün yarın nasıl geçer bilmiyorum..

Kızlarrrr, herkese şimdiden iyi bayramlar, iyi tatiller diliyorummm :KK54::KK54::KK54:

Erken oldu ama hazırlıktı bayramdı tatildi derken giremeyebilirim :KK55:

Allah yardımcın olsun canım
bugün zaman geçmiyor bana yarım saat uyumuşum. :KK14:

zeytinci olivere resort otel

canım teşekkür ederim. bizde bayramdan sonra sarımsaklı tarafına gitmeyi düşünüyoruz öyle birkaç otel baktıkyer kalmamış:KK43: rezarvasyon için geç kaldık yani. sizin gittiğiniz oteldede yer kalmamıştı saırım.

canım teşekkür ederim. bizde bayramdan sonra sarımsaklı tarafına gitmeyi düşünüyoruz öyle birkaç otel baktıkyer kalmamış:KK43: rezarvasyon için geç kaldık yani. sizin gittiğiniz oteldede yer kalmamıştı saırım.

kalmamıştr canım biz çıkarken sonraki 4 ay daha dolu demişti:KK34: çok fazla otel olmadığı için bulmak zor olabilir ama bisürü kiralık evler var öyle tutabilirsiniz

X