- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.401
akşam kardeşimle arkadası geliomus off bu kızın arkadaslarını toplayıp gelmesnden bıktım artık elimde kalcak valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam kardeşimle arkadası geliomus off bu kızın arkadaslarını toplayıp gelmesnden bıktım artık elimde kalcak valla
hahaha ne güzel kızkıza evde takılırsınız bizde annemdeyiz kayınvalidemler falan gelecek
öle yapcaz kızkıza takılcaz ama getrceği arkadasını bile tanımıorum :)) nsee bn onun ifadesini alırım snra kızın yanında bişi demem:)))
bi ara alırsın ifadesini...
günaydın arkadaşlar bayramdan önce son 2 ve işlerim fena
Gunaydın canım, sorma al benden de o kadar, tatil öncesi bi yoğunluk var halletmeye çalışıyorum izne çıkmadan rahat ediyim die
AKŞAMA kuaföre randevu aldım bugün bu işlerimi de halledersem harika olacak kuaföre gidince rahatlıyorum vallahi yaaaaaa
aynen bnde bu akşam kuafrdeyim :)) saçlarım boyancak rahatlıcam bayram öncesi :))
selam kızlar
demek ki herkes yoğun bende giremedim çok yoğunum
bende bugün gidicektim ama gidemiycem
hafta sonu bodrumda giderim artık
vakit bulmak zor valla
bnde evlenmeden 1 hafta önce son sarı saçımı boyattım kendimi bildim bileli hep sarıydı saçlarım evlendikten 4-5 ay snra koyuya geçtim değişiklik olsun die çoookta gzl oldu :)) en son doğum günm için boyatmıştım martta snra hiç boyatmadım çikolata karamel yaptrcam braz havam değişsin
Ben saçımı boyatmıyorum tam 1 senedir evlenmeden 10 gün önce boyattım bir daha da boyatmadım artık çok şükür kendi saçım
herkes yoğun bugün canım ya
bende akşam halledeyim son 2 gün yine tutabilirsem oruç tutmak istiyorum.
inşallah akşama kadar bi aksilik olmaz.
bodrumda gittiğin bi yer var mı başka yerde de cesaret edilmez.. kayınvalidenin falan vardır kuaförü
hallet bian önce canım yoğunluk olur zaten bayram önü diye
var var 3 seneden beri aynı kişiye aldırıyorumn buraya geldikçe yoksa elletmez zatenn
EVET bugün inanılmaz yoruldum ben ya evde yemekte yok eşim iftara annesine gidecek oradan da berbere. oda saçını kestirecek bu akşam ailecek bakımdayız
iyi o zaman bende evlendikten sonra yeni kuaför buldum yengeme gidemiyorum artık :2: zaman fazla olmuyr oda işten çıkıp yoruluyor
bnde evlenmeden 1 hafta önce son sarı saçımı boyattım kendimi bildim bileli hep sarıydı saçlarım evlendikten 4-5 ay snra koyuya geçtim değişiklik olsun die çoookta gzl oldu :)) en son doğum günm için boyatmıştım martta snra hiç boyatmadım çikolata karamel yaptrcam braz havam değişsin
AKŞAMA kuaföre randevu aldım bugün bu işlerimi de halledersem harika olacak kuaföre gidince rahatlıyorum vallahi yaaaaaa
iyi olmuş bayram önü şart
vakit de geçmiyor sanki çok sıkıldımm
selam kızlar oh oh başlamışsınız bayram hazırlıklarına bende haftasonu antalyadaydım gitmişken kuaförümede gittim bir güzel bakıma girdim saçımın rengini değiştirdim açtırdım karamel oldum ama yazın hiçç uğraşılmıyor saçlarla vallahi bu renklerde fön istiyo makyaj istiyor ama değişiklik güzel oluyor.
birde kuzenimin düğünü var eylülde ona güzel bir tuvalet aldım
iyi olmuş bayram önü şart
vakit de geçmiyor sanki çok sıkıldımm
selam kızlar oh oh başlamışsınız bayram hazırlıklarına bende haftasonu antalyadaydım gitmişken kuaförümede gittim bir güzel bakıma girdim saçımın rengini değiştirdim açtırdım karamel oldum ama yazın hiçç uğraşılmıyor saçlarla vallahi bu renklerde fön istiyo makyaj istiyor ama değişiklik güzel oluyor.
birde kuzenimin düğünü var eylülde ona güzel bir tuvalet aldım
BUGÜN vakit daha zor geçiyor nedense
sende girmişsin bakıma güle güle kullan saçlarını dediğin gibi o tonlar bakım istiyor..
bizimde eylülde sünnet var ama kıyafetim falan hazır
ne zor şu elbise olayları birde kiloda alınca insan kendini hiç beğenmiyor fiyatlar dersen uçuyor artık tam ümidimi kaybetmiştim ki buldum