Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Evet girmeyi düşünüyorum kitapta almıştım çalışayım diye ama çalışmadım :KK1::KK1::KK1:

çalışıyorsun bide sen ev ,iş bide ders zor oluyordur be evdeyim ama çalışmam lazım işte

konu anlatımlı da aldım konu çalışıp yapıyorum artık unuttuklarım çok baya

hayırlısı olur inşallah

çalışıyorsun bide sen ev ,iş bide ders zor oluyordur be evdeyim ama çalışmam lazım işte

konu anlatımlı da aldım konu çalışıp yapıyorum artık unuttuklarım çok baya

hayırlısı olur inşallah

Evet benim çalışmam zor oluyordu kışın şimdi çalışabailirim aslında ama içimden gelmiyor sanırım :KK1::KK1::KK1:

Evet o yönden rahatız istediğimiz gibi şekillendirebiliyoruz şükür... Bizde ilk taksiti bu ay ödicez :KK1::KK1::KK1:

ÇOK GÜZEL canım yaa ama hiç sıkmayın canınızı zaman geliyor keşke hiç girmeseydim. diyoruz hiç demeyin ib şekilde ödeniyor :KK16::KK16::KK16:

Günaydın hayırlı kandiller

speedy iyi geçmesine sevindim ne kadar uzun olsada tatile doyulmuyor

aynen öyle yaaa geçiyor ama doyulmuyorrrr :KK34: sen nasılsın canım -

Eveet ya sizin yıldönümlerinize az kaldı planlar neler bakalım... :KK16::KK16:

Biz evde yemek yeriz ama sabahında neler yaparız bilmiyorum belki bekar günlerimizdeki gibi deli dolu gezeriz... Hediye olarak ta beşiktaş feda t-shirt lerinden alcam hem ona hem bana deli gibi ondan istiyor bu aralar... Özel birşeyler bakıyorum birde bunlar dışında ama ne :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Biz evde yemek yeriz ama sabahında neler yaparız bilmiyorum belki bekar günlerimizdeki gibi deli dolu gezeriz... Hediye olarak ta beşiktaş feda t-shirt lerinden alcam hem ona hem bana deli gibi ondan istiyor bu aralar... Özel birşeyler bakıyorum birde bunlar dışında ama ne :KK1::KK1::KK1:

HIMMM. sizin haftasonuna geliyor ise bence havuza yada yakın bi yere gidebilirsiniz.... :KK34::KK34::KK34::KK34: çok güzel olur yaa..
hediye olarakta feda tshrtu gayet iyi olur malum oda bizimkinden bjk lı :KK17::KK17::KK17:
süpriz tatil planı yap bence 1,2 günlüğüne günübirlik bile harika olabilir :KK16:

HIMMM. sizin haftasonuna geliyor ise bence havuza yada yakın bi yere gidebilirsiniz.... :KK34::KK34::KK34::KK34: çok güzel olur yaa..
hediye olarakta feda tshrtu gayet iyi olur malum oda bizimkinden bjk lı :KK17::KK17::KK17:
süpriz tatil planı yap bence 1,2 günlüğüne günübirlik bile harika olabilir :KK16:

23 ü pazartesiye geliyor...Ama ben 22 sinden itibaren izne ayrılıcam...Bir kaç günlüğüne kıyıköye gitme düşüncemiz var ama yıldönümüzde mi gitsek bilemedim ya... Feda yı çok istiyor hatta almaya kalktı ben olmaz dedim kaldı öle...

23 ü pazartesiye geliyor...Ama ben 22 sinden itibaren izne ayrılıcam...Bir kaç günlüğüne kıyıköye gitme düşüncemiz var ama yıldönümüzde mi gitsek bilemedim ya... Feda yı çok istiyor hatta almaya kalktı ben olmaz dedim kaldı öle...

İStediği birşey ise al canım mutlaka.
tatil planını da yapabilirsin bence gayet güzel olur. :KK16::KK16:
biz tatilde bir aile ile tanıştık hatta bayıldık bize de yakın oturuyorlar görüşücez. bir oğulları var resmen aşık oldum facede vardı resmi falan :KK9:
tombul sıpa :KK52::KK52:

İStediği birşey ise al canım mutlaka.
tatil planını da yapabilirsin bence gayet güzel olur. :KK16::KK16:
biz tatilde bir aile ile tanıştık hatta bayıldık bize de yakın oturuyorlar görüşücez. bir oğulları var resmen aşık oldum facede vardı resmi falan :KK9:
tombul sıpa :KK52::KK52:

Evet onu alırım kesin bayadır kafamda... Tatili de düşünelim dediğin gibi...Mutluya söyledim oda sıcak baktı :KK16::KK16::KK16:
aaa ordamı tanıştınız bende beraber gittiğiniz biri zannettim... Evet çok tatlı maşallah...

Hoşgeldin hoşgeldin :KK16::KK16::KK16: Yıldönümü planlarımızdan bahsediyorduk :KK1::KK1::KK1:

hoşbuldum bizim yıldönümlerimiz geldi temmuz gelinleri olarak :KK8::KK8::KK8: valla ben samsung s 3 alcam cok istiyor bide kupa yaptırcam üstünde bu kupa sana özel sende bana diye yazan bide seyir tepesi diye bir yer var izmirde izmirin her yeri gözüküyor orada koçiş rezervasyon yaptırdı güzel başbaşa bir yemek yeriz:KK16::KK16::KK16:

X