- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.441
Memnun oldum canım, sen küçükmüşsün benden. Siz bebek falan düşünmüyosunuzdur daha, benim yaş da geldi ama hala seneye olsun diye erteliyoruz bakalım kısmet
Bu arada eviniz hayırlı olsun, ben de çok istiyorum ev alalım diye ama bizim buralarda ev almamız çok zor, çok pahalı başka semte de taşınmayı ben istemiyorum, böyle gidiyoruz şimdilik bakalım..
Bebek 2013 sonu ya da 2014 başı gibi düşünüyoruz... Biraz zor olacak borçlarla ama kredinin bitmesinide bekleyemeyiz sıkıştırmamız lazım bir yerlere...
İnşallah allah gönlüne göre verir de bir evde siz alırsınız... Bizimde hiç umudumuz yoktu ama alıverdik birden şükür...
evet içiyorum ama artık tiksindim iyice
eşimin baba tarafının hepsi ankarada canım babanneside hasta hem zirayete gidicez evlendğimizden beri gitmedik
orada çevreleri çok 20 sene orada yaşamışlar çünkü
ya bu yıldönümü uykularımı kaçırıyor resmen hediye halen daha karar veremedim kesin sona sıkıştırııcam elim ayağım dolaşıcak biliyorum kendimi
eşimden hiç bahsetmiyor konusunu bile açmıyor valla yemek yeriz gezeriz bahsettiği hiçbişey yok neler düşünyor merak ediyorum
ben açtığımda konunyu kapatıyor
öylece kaldım bende :26:
Akraba ve çevre çok ise güzel geçer vakit eğlenirsiniz yoksa sıkıcı bir yer Ankara Memur şehri diyorum ben hep...Belki planı vardır ondan konu açmıyordur :44::44::44: