Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Memnun oldum canım, sen küçükmüşsün benden. Siz bebek falan düşünmüyosunuzdur daha, benim yaş da geldi ama hala seneye olsun diye erteliyoruz bakalım kısmet :KK6:

Bu arada eviniz hayırlı olsun, ben de çok istiyorum ev alalım diye ama bizim buralarda ev almamız çok zor, çok pahalı :KK50: başka semte de taşınmayı ben istemiyorum, böyle gidiyoruz şimdilik bakalım..:KK8:

Bebek 2013 sonu ya da 2014 başı gibi düşünüyoruz... Biraz zor olacak borçlarla ama kredinin bitmesinide bekleyemeyiz sıkıştırmamız lazım bir yerlere...

İnşallah allah gönlüne göre verir de bir evde siz alırsınız... Bizimde hiç umudumuz yoktu ama alıverdik birden şükür...

evet içiyorum ama artık tiksindim iyice

eşimin baba tarafının hepsi ankarada canım babanneside hasta hem zirayete gidicez evlendğimizden beri gitmedik
orada çevreleri çok 20 sene orada yaşamışlar çünkü

ya bu yıldönümü uykularımı kaçırıyor resmen :KK1: hediye halen daha karar veremedim kesin sona sıkıştırııcam elim ayağım dolaşıcak biliyorum kendimi
eşimden hiç bahsetmiyor konusunu bile açmıyor valla yemek yeriz gezeriz bahsettiği hiçbişey yok neler düşünyor merak ediyorum
ben açtığımda konunyu kapatıyor
öylece kaldım bende :26:

Akraba ve çevre çok ise güzel geçer vakit eğlenirsiniz yoksa sıkıcı bir yer Ankara :KK50::KK50::KK50: Memur şehri diyorum ben hep...Belki planı vardır ondan konu açmıyordur :44::44::44:

Bebek 2013 sonu ya da 2014 başı gibi düşünüyoruz... Biraz zor olacak borçlarla ama kredinin bitmesinide bekleyemeyiz sıkıştırmamız lazım bir yerlere...

İnşallah allah gönlüne göre verir de bir evde siz alırsınız... Bizimde hiç umudumuz yoktu ama alıverdik birden şükür...

Akraba ve çevre çok ise güzel geçer vakit eğlenirsiniz yoksa sıkıcı bir yer Ankara :KK50::KK50::KK50: Memur şehri diyorum ben hep...Belki planı vardır ondan konu açmıyordur :44::44::44:

akraba arkadaşlar hep orada babannede her aradığımızda ölmeden göreyim sizi diyor farz oldu gitmek

sanırım planları var ilk yıldönümümüz bakalım neler yapıcak

Merhaba geldim pazar sabah
2 gündür evdeyim temizlik falan derken resmen öldüm eşim 3 gün daha evde tavanı falan boyayacak yarın bana iş başı malesef
sabaha görüşürüz artık öylesine girdim kaçıyorum öptüm hepinizi..

Merhaba geldim pazar sabah
2 gündür evdeyim temizlik falan derken resmen öldüm eşim 3 gün daha evde tavanı falan boyayacak yarın bana iş başı malesef
sabaha görüşürüz artık öylesine girdim kaçıyorum öptüm hepinizi..

Hoşgeldinnn
facede gördüm fotoları güzel geçmiş belli
yarın konuşuruz bol bol

Hoşgeldinnn
facede gördüm fotoları güzel geçmiş belli
yarın konuşuruz bol bol

hoşbuldum canım.
Evet resimlerin bir kısmını ekledim :KK1::KK1::KK1::KK1: face :KK70: çok güzeldi...

hoşgeldin sipidicim :KK16::KK16:
profilde gördüm yazdığını :)

hoşbuldum günaydın... :KK12::KK12::KK12:

hoş geldin spaydi tatil nasıl geçti

hoşbuldum... :KK36::KK36::KK36::KK36:

Günaydın bayanlar...

Hoşgeldin spidi...

günaydın hoşbuldum canım :KK1::KK1:

Günaydın herkese...

Hoşgeldin Speedy, nasıldı tatil?

hoşbuldum canım günaydın.

Merhaba şöyle genel yazıyım dedim herkese ;
tatil harikaydı :KK1: 1 hafta hemen geçti sanki ayvalık soğuk ama güzeldii. :KK16::KK16: doyamadım tatile.
eve geldik evi temizle et öldüm resmen. bide gardolabın arkası yine küf olmuş köpük falan yaptı kocam..
o 3 gün daha evde tavanları boyayacak bazı yerler siyahlaşmış :KK36:

Merhaba şöyle genel yazıyım dedim herkese ;
tatil harikaydı :KK1: 1 hafta hemen geçti sanki ayvalık soğuk ama güzeldii. :KK16::KK16: doyamadım tatile.
eve geldik evi temizle et öldüm resmen. bide gardolabın arkası yine küf olmuş köpük falan yaptı kocam..
o 3 gün daha evde tavanları boyayacak bazı yerler siyahlaşmış :KK36:

Güzel geçmesine sevindim... Ayvalık genelde soğuk oluyormuş sanırım... İnsan tatile ne kadar uzun olursa olsun doyamıyor ki :KK1::KK1::KK1: Küf için ustayla görüşseydiniz belki yapılabilecek daha iyi bir yol vardır :26::26::26:

Güzel geçmesine sevindim... Ayvalık genelde soğuk oluyormuş sanırım... İnsan tatile ne kadar uzun olursa olsun doyamıyor ki :KK1::KK1::KK1: Küf için ustayla görüşseydiniz belki yapılabilecek daha iyi bir yol vardır :26::26::26:

3-4 sene önce gittiğimizde bu kadar değildi bu sene coşmuş resmen.. :KK16::KK16::KK16:
küf için biz geçen ramazan mantolama falan yaptırdık çok iyi geldi duvar tertemiz hiç bir şey yok ama gardolabın arkası hafif küflenmiş. baktığımı iyi oldu inş köpük işe yarayacka :KK16::KK16::KK16:

sende taşınmışsın hayırlı olsun.

3-4 sene önce gittiğimizde bu kadar değildi bu sene coşmuş resmen.. :KK16::KK16::KK16:
küf için biz geçen ramazan mantolama falan yaptırdık çok iyi geldi duvar tertemiz hiç bir şey yok ama gardolabın arkası hafif küflenmiş. baktığımı iyi oldu inş köpük işe yarayacka :KK16::KK16::KK16:

sende taşınmışsın hayırlı olsun.

İstanbulda serindi geçen hafta genel bir durum sanırım...Rüzgar vardı hafif burda da... Dolap arkası hava almadığı için olmuştur sanırım... Duvara tam yaslamayıp biraz boşluk bırakırsanız daha iyi olacaktır... Evet taşındık şükür yerleştik sadece doğalgazımızda kaçak vardı o yüzden açılmadı pazartesi oda açılacak ve tam ev moduna girebilicez...

İstanbulda serindi geçen hafta genel bir durum sanırım...Rüzgar vardı hafif burda da... Dolap arkası hava almadığı için olmuştur sanırım... Duvara tam yaslamayıp biraz boşluk bırakırsanız daha iyi olacaktır... Evet taşındık şükür yerleştik sadece doğalgazımızda kaçak vardı o yüzden açılmadı pazartesi oda açılacak ve tam ev moduna girebilicez...

artık biraz öyle biraz böyle çözüm bulucaz :KK53::KK53::KK53:

garip gelir şimdi yeni ev gerçi kendi eviniz olacağı için daha çabuk alışırsın. :KK16: Allah borcundan kurtarsın inşallah

Günaydın hayırlı kandiller

speedy iyi geçmesine sevindim ne kadar uzun olsada tatile doyulmuyor

kızlar kpss var eylülde girecekmisiniz

ben kitap aldım geçen gün Nt'den çalışıyorum ergün eksiklerim çok baya nasıl tamamlıycam bilmiyorum

X