- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.501
Ben eşimin doğum gününe düşünüordum pes ama ev aldık bakalım belki alırım... Müşterilere rica ederim yurtdışından getirtirim belki ucuz olur öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence olmaz canım sonuçta sevdiği ve istediği birşeyse al bizimkide aslında pes 2012 istiyordu ama oda çok pahalı yaa
valla bizimki hasta ya çok sevinir bu kafama yattı benim
ev geçindirmek çok zor yaaa 2 maaş geliyor bide bizde gene yetmiyor gene yetmiyor sıkalım diyoruz her ay onuda beceremiyoruz bide sizde eşin çalışıyor allah yardımcınız olsun canım yaa bilmiyorum valla eşimde seneye diyor bebiş yapalım nasıl olcak onuda bilmiyom
valla bizimki hasta ya çok sevinir bu kafama yattı benim
valla canım gelirin gideri olurmuş öyle derlerdi hep doğruymuş
2 kişide çalışsa gelen gidiyor ona göre harcama yapıyorsun ya çünkü
biz tayinde düşünüyoruz o yüzden hiç başlamadım işe
birikim yapabilseydiik ne iy olurdu
geçen bodrumda süper bi iş çıktı maaşı çok iyi
ama orda kalmam lazım yeni evliiyiz ben orda o burda olmaz diye istemedim
ev geçindirmek çok zor yaaa 2 maaş geliyor bide bizde gene yetmiyor gene yetmiyor sıkalım diyoruz her ay onuda beceremiyoruz bide sizde eşin çalışıyor allah yardımcınız olsun canım yaa bilmiyorum valla eşimde seneye diyor bebiş yapalım nasıl olcak onuda bilmiyom
ya bilmiyorum canım çok kararsızım işte düşünyorum basit olsunda istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum
ya aslında olabilir bak bizimki pes hastası
oyun konsolu alsam saçmamı olur ki ne dersiniz
yanına bişey daha alırım
herşey para yaaa her ay hesap kitap yapmaktan yoruldum vallaa bende daha tatil var bizim 2 ay i,çinde 3 tanede düğün var sonra dogum gunlerı gelıyor bir dünya masraf
tatilden sonra bizde bocaladık baya Allahtan gelecek ay baya azalıyor taksitler rahat edicez derken
eşim bugün motor alıyor kredi çekti aylık 135 falan ödicekmişiz
Allahtan çok fazla değil ama ev kirası+apartman parası+kredi kartı derken elde bişey kalmıyor
Ben eşimin doğum gününe düşünüordum pes ama ev aldık bakalım belki alırım... Müşterilere rica ederim yurtdışından getirtirim belki ucuz olur öyle
Aynı zamanda hamile kalalım... Benden bir hafta sonra doğur bozmayalım sırayı düzeni İnşallah seneye nisan da hamile kalmak istiyorum ben
herşey para yaaa her ay hesap kitap yapmaktan yoruldum vallaa bende daha tatil var bizim 2 ay i,çinde 3 tanede düğün var sonra dogum gunlerı gelıyor bir dünya masraf
ay kalalım valla yaaaaa ne güzel olurrr guzum yaaaa haberleşiriz ozaman bizde nisan mayıs gibi düşünüyoruz bakalım allahım inş yardım eder borçlardanda hafifleriz biraz kenara para atarız
Haberleşmek mi Herşeyimizi uzun uzun konuşcaz
aynenn canım ne kadar gelirse okadar gider eve 6000 tlde girse harcanır 1000 tlde girse harcanır tayini nereye istiyorsunuz izmire gelin bak buralar çok güzel
benimde en yakın arkadaşım var oda milasta havaalanında başladı işe ama eşi savcı torpille buldular oralarda iş bulmak çok zor
Aynı zamanda hamile kalalım... Benden bir hafta sonra doğur bozmayalım sırayı düzeni İnşallah seneye nisan da hamile kalmak istiyorum ben
ps al yeter bence havalara uçar
ama onca paraya değer mi bilmiyorum başından kalkmaz gibi geliyor
bizde pc var şimdi. menegerlik oynuyor çıldırtıypr..
bu sene bizimde öyle nasıl olcak bilmiyorum
sizde ev alsaydınız keşke o taraflarda daha da uygundur.
oturmasanız bile kiraya verir krediyi kira ile öderdiniz.
Maddi açıdan sıkıntı olmaz ise alırsın bakarsın duruma göre
2011 gelinleri olarak aynı zamanlarda hamile kalalım ya bende öyle istiyorum ne güzel sohbet eder birbirimize anlatırız
2011 gelinleri olarak aynı zamanlarda hamile kalalım ya bende öyle istiyorum ne güzel sohbet eder birbirimize anlatırız
kesinlikle süper olur herkes aynı zamanda düşünmesi lazım ama
bende gelecek yazı atlatalım öyle istiyorum
ben mula merkezdeyim canım bodruma gitmek istiyoruz eşim bankada zaten tayin isticek sadece
burlarda da çok pahalı canım evler malesef kiralar bile 600 -700den başlıyor
çok isitiyorum evim olsun diye ama bakalım
walla çok güzel olurrr yaaa sen ne zaman düşünüyorsun bebişş ona göre tarih belirleyelim sonra araşırız