Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Ne güzel aynı anda izinli olucaz demekki ama benimki birazcık kısa :KK51:

Bi yerlere gidecek misiniz, var mı bi plan?

Tam anlamıyla bir planımız yok açıkcası evde oluruz sanırım belki bir kaç günlüğüne kıyıköye gideriz... Maksat ayağımızı denize sokmadan yaz bitti demeyelim :KK9::KK9::KK9:

Sizin plan varmı?

Tam anlamıyla bir planımız yok açıkcası evde oluruz sanırım belki bir kaç günlüğüne kıyıköye gideriz... Maksat ayağımızı denize sokmadan yaz bitti demeyelim :KK9::KK9::KK9:

Sizin plan varmı?

Bizim plan şimdilik Bozcaada gözüküyor :KK16::KK16: çok severim.

Doğru diyosun maksat denize girmek, rahatlamak. Biz de gitmiştik o taraflara ama Kıyıköy mü Yalıköy mi unuttum adını :KK31: denizi güzeldi..

Bizim plan şimdilik Bozcaada gözüküyor :KK16::KK16: çok severim.

Doğru diyosun maksat denize girmek, rahatlamak. Biz de gitmiştik o taraflara ama Kıyıköy mü Yalıköy mi unuttum adını :KK31: denizi güzeldi..

Bozcaada da güzel seçenek :KK16::KK16::KK16: Seninle tanışmadık sanırım... Ben İstanbulda oturuyorum sen?

sağolun kızlar
midemi üşütmüşüm sürekli istifra halindeyim
halsizlik bi yandan
bugün 6 da uyandım uyuyamadım bide
regl zamanımda yaklaştı bi yandan ağrımda var öle işte

Geçmiş olsun tekrar tatlım... Soğuk şeyleri içiyoruz midemizi üşütüyoruz dikkat etmek lazım :KK50::KK50::KK50:

Bizimde :KK1::KK1::KK1: Belki bir kaç günlüğüne kıyıköye gideriz o kadar :KK50::KK50::KK50:

o bile çok iyi gelir canım biz nisanın sonunda gitttik ya
şimdi eşimin 1 haftalık daha tatili kaldı ama onuda ankaraya gitmeyi düşünüyoruz
bakalım nasip artık

bu arada 23 temmuza az kaldıı planların neler aynı gün yıldönümümüz

Bozcaada da güzel seçenek :KK16::KK16::KK16: Seninle tanışmadık sanırım... Ben İstanbulda oturuyorum sen?

Ben de İstanbul'da oturuyorum, erenköyde. Muhasebeciyim, 29 yaşındayım, 23 Ekimde evlendim :KK55: Sen nerede oturuyorsun, çalışıyor musun?

Ben de hepinizi tanımıyorum malesef, inşallah zamanla tanışırım topikteki herkesle :KK54:

sağolun kızlar
midemi üşütmüşüm sürekli istifra halindeyim
halsizlik bi yandan
bugün 6 da uyandım uyuyamadım bide
regl zamanımda yaklaştı bi yandan ağrımda var öle işte

Geçmiş olsun çok. Mide üşütmesine nane limon çok iyi geliyor, içerken midemi bulandırıo ama sonra iyi geliyor cnm.

o bile çok iyi gelir canım biz nisanın sonunda gitttik ya
şimdi eşimin 1 haftalık daha tatili kaldı ama onuda ankaraya gitmeyi düşünüyoruz
bakalım nasip artık

bu arada 23 temmuza az kaldıı planların neler aynı gün yıldönümümüz

Tanıdıklar mı var Ankara'da yoksa gezmeye mi gideceksiniz... 1 hafta sıkılabilirsiniz Ankara da...

Evet az kaldı... Sanırım evde yemek yeriz beraber... Eşimin gönlüde bundan yana... Biz ev almaya niyetlendiğimizde eşim evlilik yıldönümüzde evimizde olacaz söz demişti dediği gibi de yıldönümünden önce aldık evi... Geçenlerde ağzını aradım evde yemek yemeyi düşünüyor...Maddi olarak en güzeli bu olur bizim için sanırım... Ramazan olacağı için içki filan içemeyiz... Ben 22 sinde pazar akşamı evde yemek yeriz 23 ünde de gezeriz diye düşünüyorum... Hediye olarak ta Beşikatşın feda t-shirtlerinden alıcam büyük ihtimal... Bir bana bir ona...Ben daha farklı hediyeler düşünüyordum ama şu aralar en çok istediği şey o tshirtler...Almak istedi ben ne gerek var demiştim kaldı öyle arada lafı geçiyor hala istiyor belli...Sen ne yapacaksın karar verdin mi?

Ben de İstanbul'da oturuyorum, erenköyde. Muhasebeciyim, 29 yaşındayım, 23 Ekimde evlendim :KK55: Sen nerede oturuyorsun, çalışıyor musun?

Ben de hepinizi tanımıyorum malesef, inşallah zamanla tanışırım topikteki herkesle :KK54:

Bende 25 yaşındayım turizmciyim bende İstanbuldayım Bahçelievlerde oturuyorum 23 temmuzda evlendim bende :KK16::KK16::KK16:

Tanıdıklar mı var Ankara'da yoksa gezmeye mi gideceksiniz... 1 hafta sıkılabilirsiniz Ankara da...

Evet az kaldı... Sanırım evde yemek yeriz beraber... Eşimin gönlüde bundan yana... Biz ev almaya niyetlendiğimizde eşim evlilik yıldönümüzde evimizde olacaz söz demişti dediği gibi de yıldönümünden önce aldık evi... Geçenlerde ağzını aradım evde yemek yemeyi düşünüyor...Maddi olarak en güzeli bu olur bizim için sanırım... Ramazan olacağı için içki filan içemeyiz... Ben 22 sinde pazar akşamı evde yemek yeriz 23 ünde de gezeriz diye düşünüyorum... Hediye olarak ta Beşikatşın feda t-shirtlerinden alıcam büyük ihtimal... Bir bana bir ona...Ben daha farklı hediyeler düşünüyordum ama şu aralar en çok istediği şey o tshirtler...Almak istedi ben ne gerek var demiştim kaldı öyle arada lafı geçiyor hala istiyor belli...Sen ne yapacaksın karar verdin mi?

Bende 25 yaşındayım turizmciyim bende İstanbuldayım Bahçelievlerde oturuyorum 23 temmuzda evlendim bende :KK16::KK16::KK16:

Memnun oldum canım, sen küçükmüşsün benden. Siz bebek falan düşünmüyosunuzdur daha, benim yaş da geldi ama hala seneye olsun diye erteliyoruz bakalım kısmet :KK6:

Bu arada eviniz hayırlı olsun, ben de çok istiyorum ev alalım diye ama bizim buralarda ev almamız çok zor, çok pahalı :KK50: başka semte de taşınmayı ben istemiyorum, böyle gidiyoruz şimdilik bakalım..:KK8:

Geçmiş olsun çok. Mide üşütmesine nane limon çok iyi geliyor, içerken midemi bulandırıo ama sonra iyi geliyor cnm.

evet içiyorum ama artık tiksindim iyice

eşimin baba tarafının hepsi ankarada canım babanneside hasta hem zirayete gidicez evlendğimizden beri gitmedik
orada çevreleri çok 20 sene orada yaşamışlar çünkü

ya bu yıldönümü uykularımı kaçırıyor resmen :KK1: hediye halen daha karar veremedim kesin sona sıkıştırııcam elim ayağım dolaşıcak biliyorum kendimi
eşimden hiç bahsetmiyor konusunu bile açmıyor valla yemek yeriz gezeriz bahsettiği hiçbişey yok neler düşünyor merak ediyorum
ben açtığımda konunyu kapatıyor
öylece kaldım bende :26:

Son düzenleme:
X