Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Resimlerde çok iyi görünüyor ama bu bebiş yaa.

Oğlum şuan 1895 kilo takvime takılınca az geliyor bana tabi, birde yalnız kalacağım için küçük doğmasından çekiniyorum bakamam diye...

Canım kilosuna takılma ve küçük olmasından korkma ben hep kendi kendime ''bunlar fabrika üretimi değil hepsi farklı benim ki de böyle oldu''dedim hiç küçük zayıf fln diye de takılmadım maşallah kızım da çok iyi ve çabuk toparladı kendini

Hahahaha 3 kilo muu 3 kilo ay kuzum ne ki 3 kilocukkkk :KK1:Ben 7 aya kadar iyi gittim de son iki ay sapıttım kuzum işten çıkınca çok şiştim işe giderken hareket fln o kadar şişmemiştim tartıya bi çıktım 89 kilooo:KK53: ki son hafta doğuma giderken tartılmadım kesin o hafta 1 kilo daha alıp 90 olmuşumdur ama verecem çok pis azmettim verecem bu kiloları :KK51:

:KK1::KK1::KK1: aynen 3 kilo için savaşıyorum
ben kendimi hamile iken düşünemiyorum şimdi böyle minicik göbeğim çıksın bunalıyorum o zaman deliriririm herhalde

Aaa kuzum delirmezsin normal göbek değil ki o insan kendini çok şirin hiss ediyo ya ben aynada göbeğime bakıp bakıp gülüyordum çok seviyordum göbeği içindeki bebişten ötrü:))))

mutlaka canım onun duygusu başkadır..
ama ben hep göbeksiz zayıf olmaya alışmışım garip gelir bana gibi geliyor :KK9:

:KK1::KK1::KK1: aynen 3 kilo için savaşıyorum
ben kendimi hamile iken düşünemiyorum şimdi böyle minicik göbeğim çıksın bunalıyorum o zaman deliriririm herhalde

Aaa kuzum delirmezsin normal göbek değil ki o insan kendini çok şirin hiss ediyo ya ben aynada göbeğime bakıp bakıp gülüyordum çok seviyordum göbeği içindeki bebişten ötrü:))))

Bende de fena kilo takıntısı vardı ama baktım bebişte zayıf kalıyor bıraktım, peşinden koşa koşa veririz artık...

Benim 5 aya kadar büyümedi sinir oldum, şimdi büyüdü :)

hanzade , evraka ,mutlu , giz09 brc88 nerelerdesinz yaaaa

burdayım kuzuuuuuummmm gnaydın napıosun sabah dr.a gttim sana demiştim ya kist çıktı die reglden snra gel demişti 6sında reglimdi ama bitince hemen gdememiştim gttm işte kistim yok olmuş çook mutlu oldum :)) smearda aldırdım sonucu bkaç gn snra çıkcak koltuk fobimde azcık geçti:KK1: bde dr şey ddi yumurtaların coşmuş durumda eğer bebek düşünmüosanz eşinden uzak dur ceketini atsa hamile kalırsın şu 1 hafta yumurtlama dönemndesn dedi ayy çok utandım öle diince :KK17: ama kistlerm yok olmuş çok mutlu oldum :))

biri beniimiii çağırdıı:KK53::KK53::KK53::KK53:

isim yazmak lazım beee nerelerdesinz ?

Aboneliklerimde zaten :KK1::KK1::KK1:

hımm ok ozaman :KK30::KK30:

burdayım kuzuuuuuummmm gnaydın napıosun sabah dr.a gttim sana demiştim ya kist çıktı die reglden snra gel demişti 6sında reglimdi ama bitince hemen gdememiştim gttm işte kistim yok olmuş çook mutlu oldum :)) smearda aldırdım sonucu bkaç gn snra çıkcak koltuk fobimde azcık geçti:KK1: bde dr şey ddi yumurtaların coşmuş durumda eğer bebek düşünmüosanz eşinden uzak dur ceketini atsa hamile kalırsın şu 1 hafta yumurtlama dönemndesn dedi ayy çok utandım öle diince :KK17: ama kistlerm yok olmuş çok mutlu oldum :))

geçmiş olsun canım
belli dönemde malesef coşuyorlar işte :KK6: dikkat etmek lazım hahaha

X