Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben iyiyim sen nasılsın kara kızın nasıl maşallah çok şeker yaaa :nazar::nazar:

İyiyiz canım çok şükür,hergün yeni birşey öğreniyor bu haftaki yenliğimiz sesli gülme çabası ama ''eyii hööö'' diyee sesler çıkarıyor ağzını açarak :))Bu arada senin de evlilik tarihin 5 haziran galiba geçen sene aynı gün evlenmişiz :)

İyiyiz canım çok şükür,hergün yeni birşey öğreniyor bu haftaki yenliğimiz sesli gülme çabası ama ''eyii hööö'' diyee sesler çıkarıyor ağzını açarak :))Bu arada senin de evlilik tarihin 5 haziran galiba geçen sene aynı gün evlenmişiz :)

eee hergüne kendini geliştiriyor prensesn maşallah kız çocukları bıdı bıdı konuşuyor ya tam sökene kadar konuşmayı.

evet benimde 5 haziran :KK1::KK1: aynı gün aynı heycanı yaşamışız demek ki :KK53::KK53:

Buda kızım arkadaşları Selçuk,Gökalp,Atlas
Mart bebişleri hepsi bu pazar buluştuk bizdee :))
$SDC10400.jpg

ŞU 3 GÜNÜ DE ATLATABİLİRSEM NE MUTLU BAN YANİ.
acayip bunaldım dün kuaföre gittim bi baktım kapalı izinlilermiş oda beni sinir etti.
bu akşam inşallah gidebilirim :KK5:

boşu boşuna germe kendini rahat ol benim evim denize 150 mmetre yani sürekli denizdeyim ama ben bile 1ay sonra gideceğimiz tatilin heyecanını yaşıyorum gelsin bir an önce diye yani senin o iş yoğunluğunda istanbul trafiğinde tatili özlemen kadar normal birşey yok
saçlarını napıcaksın?

boşu boşuna germe kendini rahat ol benim evim denize 150 mmetre yani sürekli denizdeyim ama ben bile 1ay sonra gideceğimiz tatilin heyecanını yaşıyorum gelsin bir an önce diye yani senin o iş yoğunluğunda istanbul trafiğinde tatili özlemen kadar normal birşey yok
saçlarını napıcaksın?

İşler üstüste geldi yine akşam geç çıkıyorum inanılmaz yorgun oluyorum evde falan :KK17:

saçlarım benim kendi saçım düğünden önce boyamıştım en son bir daha boyamadım :KK16::KK16:

günaydın arkadaşlar ;

dün kuaföre 7 de gittim akşam 9 da evdeydim kuzey güneyi izledim sonra yine uykum geldi uyudum.
ama kuaför işimi hallettim ya :KK3: içim rahatladı artık tatil moduna bile girdim :KK36::KK36:

Ne güzeel bende tatil istiyorum :KK43:

Ama bu sene bebek yüzünden tüm planlar iptal oldu, umarım seneye planlarımızı uygularız...

Ne güzeel bende tatil istiyorum :KK43:

Ama bu sene bebek yüzünden tüm planlar iptal oldu, umarım seneye planlarımızı uygularız...

haklısın canım aslında şimdi bile gidebilirsin benim arkadaş 8 aylık hamileyken denize gitti çokta keyifli geçmiş.
seneye doğunca sorumluluğu daha fazla.. güneşe çıkma suya girme uğraşması daha zor sanki :13:

haklısın canım aslında şimdi bile gidebilirsin benim arkadaş 8 aylık hamileyken denize gitti çokta keyifli geçmiş.
seneye doğunca sorumluluğu daha fazla.. güneşe çıkma suya girme uğraşması daha zor sanki :13:

7 temmuzda ailemin yanına gidicem, bu yıl yeterince gezdik zaten, yaklaşık 7 il gezdik, o nedenle yolculuk kaldıracak kadar güçlü hissetmiyorum kendimi. Evimi özler oldum yaa, seney nasipse yaza kadar çıkmayı düşünmüyoruz...

Günaydın kızlar nasılsınız ?Bu hafta itibariyle diyet ve sproa başlamış durumdayım emzirdiğim için çok sıkı diyet yok ama kafama koydum atacam bu kiloları bu sabah yürüyüşe de başladım 6 da gidip yedi buçukta dönüyorum hazırlanıp sonra işe geliyorum.Hamileliğimde 28 kilo aldım 18 kilo gitti 10 kilo daha gitmesi lazımm :KK52:

Günaydın kızlar nasılsınız ?Bu hafta itibariyle diyet ve sproa başlamış durumdayım emzirdiğim için çok sıkı diyet yok ama kafama koydum atacam bu kiloları bu sabah yürüyüşe de başladım 6 da gidip yedi buçukta dönüyorum hazırlanıp sonra işe geliyorum.Hamileliğimde 28 kilo aldım 18 kilo gitti 10 kilo daha gitmesi lazımm :KK52:

Çok dikkat et canımcım, kızçeninde süte ihtiyacı var.
Ben şuan itibariyle 12 kilo almış bulunuyorum, ama oğlumun kilosu az geldi, dünden bu yana canım sıkıldı ona :KK43:
Bu arada çok iyi zayıflamışsın, bende 65'le doğum yapsam diyordum ama bu gidişle 68'i bulacak sanırım, umarım kolay veririm.
Hep ben kilo almışım galiba :KK43:

6 aydan önce denize sokma dedi bizim doktorr bu yaz tatil yalan oldu bizim için de kuzum annemler adaya gitti eşim fln ben gidemedim cesaret edip sıcak güneş rüzgar ayhh bişey olacakk diye:KK37:

6 aydan önce denize sokma dedi bizim doktorr bu yaz tatil yalan oldu bizim için de kuzum annemler adaya gitti eşim fln ben gidemedim cesaret edip sıcak güneş rüzgar ayhh bişey olacakk diye:KK37:

Bende küçük bebeklere deniz suyu iyi diye duymuştum ama güneşten etkilenmesi kötü olabilir cidden...

Çok dikkat et canımcım, kızçeninde süte ihtiyacı var.
Ben şuan itibariyle 12 kilo almış bulunuyorum, ama oğlumun kilosu az geldi, dünden bu yana canım sıkıldı ona :KK43:
Bu arada çok iyi zayıflamışsın, bende 65'le doğum yapsam diyordum ama bu gidişle 68'i bulacak sanırım, umarım kolay veririm.
Hep ben kilo almışım galiba :KK43:

Canım üzülme ya birşey olmaz sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar benim kızım 2300 gr doğdu ben 28 kilo almıştım:KK53: ama maşallah çabucak toparladı.Diyet dediğim de öyle sıkı değil tatlı abur cuburu çıkardım porsiyonları kıstım ekmeği de kıstım ve günde 3,5 lt fln su içiyorum yürüyüşle de inş. kalan kilolarımı vericem.Sana da hayırlı dopumlar Allah bi avazda kurtarsın inş.

Canım üzülme ya birşey olmaz sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar benim kızım 2300 gr doğdu ben 28 kilo almıştım:KK53: ama maşallah çabucak toparladı.Diyet dediğim de öyle sıkı değil tatlı abur cuburu çıkardım porsiyonları kıstım ekmeği de kıstım ve günde 3,5 lt fln su içiyorum yürüyüşle de inş. kalan kilolarımı vericem.Sana da hayırlı dopumlar Allah bi avazda kurtarsın inş.

Resimlerde çok iyi görünüyor ama bu bebiş yaa.

Oğlum şuan 1895 kilo takvime takılınca az geliyor bana tabi, birde yalnız kalacağım için küçük doğmasından çekiniyorum bakamam diye...

Nereye gideceksinsiniz speedy?

ayvalık sarımsaklıya kısmetse..

7 temmuzda ailemin yanına gidicem, bu yıl yeterince gezdik zaten, yaklaşık 7 il gezdik, o nedenle yolculuk kaldıracak kadar güçlü hissetmiyorum kendimi. Evimi özler oldum yaa, seney nasipse yaza kadar çıkmayı düşünmüyoruz...

anlaıdm o zman bu yıl dinlen sene de bebek büyümüş olursa güzel bir tatil yaparsınız.
ben iki tarafa da diyorum bebek oldu mu tatile hep beraber gidicez ben denize siz bebek bakmaya :KK34: şimdiden yolunu yapıyorum yani.

maşallah kız neden öyle çok kilo aldın. yaa ilk hamilelikte genelde bayanlar dikkat etmiyor.. :KK1:
benimde 3 kg fazlam var evlendikten sonra aldım. hamilelik düşünmeden vermem lazım yine 50 kilo ile hamile kalmak isterşm..

aynen canım küçük bebek için bende zararlı diye duymuştum. bide sıcak uyuyamıcak falan büyük dert :)

X