Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlarrrrrr haftasonu misafirlerim gelio aslında misafr dediğim bnm çok sevdiğim çocukluktan beri arkadaşım ve onun kız arkadaşı:) arkadaşım daha önce gelmişti ama kız arkadaşı ilk kez gelicek mangal yakarız ddik olurmu sizcee c.tesi çalıştığım için yemek yaparsam yarından yapmam lazım mangal kolayıma geld açıkcası siz ne diosunz

2 gun önce temizledim ya oda üstünden aldıydım dip köşe temizlemediydim onu haftasonu yapıyorum şimdi onlar varkende yapamam koçişte ozaman getireyim şirketin temizlikçileri temizlesin dedi bende hayır demedim işime geldi :KK1::KK1::KK1::KK1:

oooohh söyle sonra bize gelsinler
ben annemlere diyorum balayı dönüşü ikisi de bize geçip evi toplamışlardı. kayınvalidemlerde buzdolabına bişeyler almışlardı. kahvaltılık falan
dedim bu kezde aynısını istiyorum.. anahtar var nasılsa girin temizleyin :KK34::KK34::KK34:

kızlarrrrrr haftasonu misafirlerim gelio aslında misafr dediğim bnm çok sevdiğim çocukluktan beri arkadaşım ve onun kız arkadaşı:) arkadaşım daha önce gelmişti ama kız arkadaşı ilk kez gelicek mangal yakarız ddik olurmu sizcee c.tesi çalıştığım için yemek yaparsam yarından yapmam lazım mangal kolayıma geld açıkcası siz ne diosunz

bence gayet samimi bir ortam olur canım yanına mezelik bişeyler yaparsın yeter :KK34::KK34:

valla canım en güzeliii hem yağsız olur keyifli olur hemde senin içinde kolaylık olur yanına bir salata yaparsın bide pilav oldu bitti iştee:KK53::KK53:

valla canım en güzeliii hem yağsız olur keyifli olur hemde senin içinde kolaylık olur yanına bir salata yaparsın bide pilav oldu bitti iştee:KK53::KK53:

ohh be rahatladım :)) aynen bnde öle düşündüm salata pilav bikaç meze içkiler vs... yeter dedim bde arkadaş ortamnda ev yemekleri çok keyfli olmuyo mangal daha gzel ama emn olamamıştım normal yemek mi yapsami dye evet evet en iisi bölee:21::KK56::KK9:

ben annemlere diyorum balayı dönüşü ikisi de bize geçip evi toplamışlardı. kayınvalidemlerde buzdolabına bişeyler almışlardı. kahvaltılık falan
dedim bu kezde aynısını istiyorum.. anahtar var nasılsa girin temizleyin :KK34::KK34::KK34:

bence gayet samimi bir ortam olur canım yanına mezelik bişeyler yaparsın yeter :KK34::KK34:

dmiii bnde öle düşündüm ohh bee fkrimin onaylanmasyla rahatladım normal yemek mi yapsam die kararsz kalmıştım:KK76:

söyleyim canım akşam 9a kadar bizdeler bakalım kaynanam başında duracak :KK53::KK53: oohh seninkinler süpermiş benimkinlerin ikiside tansiyon hastası kıyamam ben gelince yaparım tatilden sonraa

ohh be rahatladım :)) aynen bnde öle düşündüm salata pilav bikaç meze içkiler vs... yeter dedim bde arkadaş ortamnda ev yemekleri çok keyfli olmuyo mangal daha gzel ama emn olamamıştım normal yemek mi yapsami dye evet evet en iisi bölee:21::KK56::KK9:

aynen canım bende yarın için öyle düşünüyorum işten cıkcam sonra eve git gec olcak mangal yap dedim koçişe içki filan bende yanına rus salatası bide patlıcan ezmesi yaparım bide pilav salataa oldu bittiii:KK16::KK16::KK16: daha keyifli olurrr :KK53::KK53:

bende haftada 2 gün ofisimdeki yardımcı ablayı yolluyorum misss gbi temizliyo arada yemek bile yapıo:KK76:
her salı ve cuma gnü sabahtan akşama kadar temzlik yapıo elim ayağım valla bnm evi bnde ii bilio:KK9:
bu hafta geldiğinde yazlık kışlık btün kıyafetlerimi ayırmış kışlıkları yıkayıp ütüleyip kaldırmış diğer gnde perdeleri yıkamış elinde..
yrn gittiğindede evi temzlidkten snra ütü yapcam vakt kalırsada kısır yapcam size dedi:KK76::KK33:
inanılmazz rahat oluyo kızlar yaaa mutfak dolaplarınıda dzeltmiş çok dağınıktı bölee sanki sihirli değnek gelip temzleyip gdiyo gbi kendi eviymiş gbi isteyerek yapıo bde:)
ben çook dağınığım normalde şimdi ev böle sürekli temzken yere toz düşse rahatsız oluyorum:KK1::KK1:

en gzel kısmı bavul hazırlamak en kötü tarafı dönüşte bavuldakileri çıkarmak:KK1:
off yaa ne gzl ne mutlusundr şimdi booolllca eğlen tadını çıkar valla :KK16:

evet ya sadece bikinilerimi koydum şuanda
artık dönüşte halledicez dönüşte öyle çok işim var ki kompple evimi temizlicem. 2 gün evdeyim :)

bende gün sayıyorum yaaa cok sıkıldım işten hiçbirşey yapasım gelmiyo bunaldım :KK52: acaip tatilim geldi :KK14::KK14: sen benim yerimede şimdilik dinlen gez denize gir keyfini çıkart:KK34:

şimdi ben senin için sonra sen benim için gezersin :KK70::KK31:

X