Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

BUGÜN GÖZlerimi açamıyorum ya
kendime türk kahvesi yaptım azcık kendime geliyim diye gece 2 de yattım dün :KK47:

meraba canım ben de geç yatıyorum kaç gündür inan yorgunluktan dön dur uyuyamıyorum büyük temizlik var evde pazar halılarımı yıkadım dün akşam işten eve gidince camlarımı sildim bugün de toz alıp yer silicem banyoyu falan yıkarım sonra halılarımı sererim artık

Slm kızlaar, dün akşam geç saatte eşimle halı yıkadık, halımızda temizlendi şükür.
Yavaş yavaş genel temizlik yapmaya çalışıyorum ama camlara dokunmayı hiç düşünmüyorum.

Slm kızlaar, dün akşam geç saatte eşimle halı yıkadık, halımızda temizlendi şükür.
Yavaş yavaş genel temizlik yapmaya çalışıyorum ama camlara dokunmayı hiç düşünmüyorum.

hamişsin sen tebrikler öncelikle senin için tehlikeli canım camlara bence de dokunma başka yapacak biri varsa yaptır

slm cnm:)
kendi adıma çok iyi gdiyo süper gdiyo :KK16:
1 yılı devirdik işte 13. aya doğru yol aldık gdiorz:KK1:
senin nası gdiyooo

Allah bozmasın canım :)

benimde iyi gidiyor çok şükür eşim iş gereği dubaide bende isviçredeyim vize olursa buraya gelicek yoksa 1 eylül türkiyede buluşcaz

şunuda söylim biz eşimle nikah kıydık düğünümüz daha olmadı 2013 yazında olucak inşallah :)

selamm
annem geldi öğlen 12 de dışarı çıktık gezdik
yemeğimide yaptım
şimdi de pilav yapıcam
bugün bende çok uykusuzumm uyumak istiyorumm :KK53:

selam kızlar nasılsınız casper gıbı bı gorunup bı gıdıyorum :d

nerelerdesin sen ya iiyiz sen nasılsn ?

meraba canım ben de geç yatıyorum kaç gündür inan yorgunluktan dön dur uyuyamıyorum büyük temizlik var evde pazar halılarımı yıkadım dün akşam işten eve gidince camlarımı sildim bugün de toz alıp yer silicem banyoyu falan yıkarım sonra halılarımı sererim artık

ohhh maşallah temizlie girmişsin bende kısmetse tatil dönüşü düşünüyorum bu akşam kuaföre gidicem :KK1::KK1::KK1:

selam kızlar bende varım :KK3:

nasılsınız napıyorsunuz?

evlilik nasıl gidiyor?

merhaba biz iyiyiz sen nasılsın ?
selamm
annem geldi öğlen 12 de dışarı çıktık gezdik
yemeğimide yaptım
şimdi de pilav yapıcam
bugün bende çok uykusuzumm uyumak istiyorumm :KK53:

günaydın herkese oğlum kucağımda size yazıyorum:emir_bebek:
bugün tam 34 günlük olduk teyzeleri
yıldönümler kutlu olsun bizimde 23 haziran nikah 3 temmuz düğündü
ben hediyemi verdim bence en değerli oğlumu sağlıkla dünyaya getirmemdi
neyse kızlar oğlumu uyutayım bende uyuyayım azcık öpüldünüz:KK16:

oyy maşallahh düğündaşımmm :KK16: :KK16:
yirimm oğluşunu yaa :KK52:
3 temmuza az kaldı ya napcaz bakalım, gerçi senin hediyenden daha değerlisi zaten yok :)

sizinde az kalmış canım.
dünkü resmin çok hoşuma gitti nasılda belli etmiş artık kendini :) maşallah :nazar::nazar:
nasıl gidiyor canım bi aksilik bir sıkıntı yok dimi..

az kaldı kuzum ya ne çabuk geçti zaman hala inanamıyorum :26:
sağol canım benimm belli ediyor kendisini artık paşamız ben burdayımm diyor resmen :nazar:
çok şükür herşey iyi gidiyor sipaydim gerçekten bu kadar sıkıntısız geçireciğimi düşünmemiştim :nazar:
tek sıkıntım şu sıcaklar bu halde dahada zorlanıyor insan gerçekten şu an bile su içindeyim :KK49:

canım oğlun mu oluyor çok sevindimm
daha önce okumuşmuydum hatırlayamadım
benim hafıza gidik zatenn

az kalmış cidden bide doğum günü arkası hediye bulmak zor

evett gizimm oğlum oluyor Allah nasip kısmet ederse :nazar:
yok kuzum daha dün belli oldu dün apacık açtı heryerini gösterdi velet :KK9:
sorma gizim ya napcam şaşırdım bakalım hayırlısı sizinkinede az kaldı ama :KK52:

BUGÜN GÖZlerimi açamıyorum ya
kendime türk kahvesi yaptım azcık kendime geliyim diye gece 2 de yattım dün :KK47:

oyy kıyamam kuzuma :KK50: şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur inşallah :21:

ohh elinize kolunuza sağlıkta fazla yorma kendini canım özellikle cam olayına sakın girişme :KK20:

Son düzenleme:
az kaldı kuzum ya ne çabuk geçti zaman hala inanamıyorum :26:
sağol canım benimm belli ediyor kendisini artık paşamız ben burdayımm diyor resmen :nazar:
çok şükür herşey iyi gidiyor sipaydim gerçekten bu kadar sıkıntısız geçireciğimi düşünmemiştim :nazar:
tek sıkıntım şu sıcaklar bu halde dahada zorlanıyor insan gerçekten şu an bile su içindeyim :KK49:

oyy kıyamam kuzuma :KK50: şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur inşallah :21:

daha az dışarı çıkarak belki rahat edebilirsin. yaz hamileliğin en kötü yanı zaten. havalar ısındı mı mahvediyor....

dün akşam eve gidince bi uyudum bide gece erken yattım bugün daha iyiiym çok şükür .:KK36:

daha az dışarı çıkarak belki rahat edebilirsin. yaz hamileliğin en kötü yanı zaten. havalar ısındı mı mahvediyor....

dün akşam eve gidince bi uyudum bide gece erken yattım bugün daha iyiiym çok şükür .:KK36:

az kaldı az tatilde bol bol dinlen uyu kocişinle tadını çıkart o zaman bu yorgunluklar görünmez yüzüne:KK16:
Antalya'da çok sıcak sabah uyumak istesemde uyuyamıyorum birde bizim yatak odası doğuya bakıyor sabah güneşi evin içinde:KK47:

az kaldı az tatilde bol bol dinlen uyu kocişinle tadını çıkart o zaman bu yorgunluklar görünmez yüzüne:KK16:
Antalya'da çok sıcak sabah uyumak istesemde uyuyamıyorum birde bizim yatak odası doğuya bakıyor sabah güneşi evin içinde:KK47:

ŞU 3 GÜNÜ DE ATLATABİLİRSEM NE MUTLU BAN YANİ.
acayip bunaldım dün kuaföre gittim bi baktım kapalı izinlilermiş oda beni sinir etti.
bu akşam inşallah gidebilirim :KK5:

X