Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Slm kızlaar nasılsınız herkese iyi haftalar, İstanbul'un durumunu haberlerde izledim, çok zo geçecek yaa, bende nasipse temmuz 7'de geliyorum, 2 ay trafik mahfedecek bizi...

Bugünlerde çok uyuyorum malesef ne olacak benim bu halim :KK43:

İstanbul çok fena inşallah düzelir bir an önce..

uyu uyu bol bol sonra keşke uyusaydım dersin.. :KK30::KK30:

merhaba 2011 gelinleri:) tam bir yıl önce bugün düğünüm vardı. yarında gelin alıcım..
artık bende bir yıllık bir gelinim..

merhaba 2011 gelinleri:) tam bir yıl önce bugün düğünüm vardı. yarında gelin alıcım..
artık bende bir yıllık bir gelinim..

Dün gece eşimle dolaşırken gelinle damadı evine bırakan bir grup gördük, çok duygulandım, heyecan yaptım ağlayacaktım neredeyse...

başbaşa vakit geçirelim desek, ailelerimizden ayrı yaşıyoruz zaten hep başbaşayız..
bir yerlere gidelim desek, yaşadığımız şehri keşfetmek için bir yıldır her fırsatı değerlendirdik..
şöyle birkaç günlüğüne kaçamak yapalım desek, izin hakkımızda yok..
bilmiyorum hiç bir fikrim yok, buda canımı çok sıkıyor.

ÖYLE böyle deme birinden birisini seç canım.
bu günü bişey yapmadan geçirme bence :KK1::KK1::KK1:

seninde hayırlı uğurlu olsun.
eee planın ne bakalım neler yapacaksın bugüne

başbaşa vakit geçirelim desek, ailelerimizden ayrı yaşıyoruz zaten hep başbaşayız..
bir yerlere gidelim desek, yaşadığımız şehri keşfetmek için bir yıldır her fırsatı değerlendirdik..
şöyle birkaç günlüğüne kaçamak yapalım desek, izin hakkımızda yok..
bilmiyorum hiç bir fikrim yok, buda canımı çok sıkıyor.

Dün gece eşimle dolaşırken gelinle damadı evine bırakan bir grup gördük, çok duygulandım, heyecan yaptım ağlayacaktım neredeyse...

sorma canım.. benim evlilik yıldönümüm yaklaşında bende bir tuhaf oldum.. 3-4 ay öncesine kadar gelinle damat gördüğümde bende yeni gelinim diyor çok heyecanlanıyor, kendi düğünümü anımsıyor, gelin çiçeğime bakıyor mutlu oluyordum.. bu son 3 aydır birden kendimi tuhaf hissetmeye başladım.. sanki bizden geçmiş gibi!! nasıl bir ruh haliyse bu..
şimdi bir gelin gördüğümde kendi düğünümü anımsama çalışıyorum, herşey her detay aklımda ama şimdi çook gerilerde kalmış gibi hissediyorum..
sanırım ben evlilik sonrası sendromuna yakalandım:)

Ben çok kararsızım, burada yemeğe gidebileceğimiz özel bi yer yok.
Eşime ne alacağımı bilmiyorum, özel bişeyler olsun istiyorum, evde eşime nasıl güzel bir sürpriz yapabilirim?

Eşime ne alacağımı bilmiyorum, özel bişeyler olsun istiyorum, evde eşime nasıl güzel bir sürpriz yapabilirim?

canım evdesin nasılsa harika bir sofra hazırla ona birlikte yemek yiyin sonra çıkın dışarı yürüyüş yapın dolaşn.
hediye olarakta sen daha iyi bilirsin daha iyi tanyorsun

canım evdesin nasılsa harika bir sofra hazırla ona birlikte yemek yiyin sonra çıkın dışarı yürüyüş yapın dolaşn.
hediye olarakta sen daha iyi bilirsin daha iyi tanyorsun

fikrini söyle, bugünü özel geçirmek mi daha anlamlı, düğün cd sini izleyip o günü anımsamak mı?
birde gelin alıcımız yarın, siz hangisini kutladınız?

Son düzenleme:
rica ederim canım inşallah harika bir gün geçirrisiniz.

canım senin bana cevap olarak yazdıkların, benim yazdıklarımın altına gelmesi gerekiyor, fakat benim üstümde görünüyor. bende cevap vericeksin diye sayfanın altında senden cevap bekliyoruum. acaba ben bilgisayarın ayarınımı bozdum. sendeki sayfada da öyle görünüyor mu?

X