Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben dayanamıyorum yaa evi öyle görünce heryer batık gibi geliyor gözüme :KK52::KK52:cumartesi sabah başlıyorum akşama kadar temizliyorum isoda geliyor oda bir yandan balkona girişiyor akşam 5e kadar temizlik oluyor evde :KK53::KK53: sonrada hazırlanıp dışarıya çıkıyoruz :KK76::KK76::KK76:

Banada gel :KK1::KK1::KK1: bir hafta isoyuda al :21::21::21:

Oh ne güzel son 5 :KK16::KK16::KK16: Bende kararsızım izin kullansam mı kullanmasam mı diye :KK31::KK31::KK31:

Evine taşın sonra iyi bir tatil yap canım taşınma zamanı da yorulacaksın tüm yorgunluğun gider :KK1::KK1::KK1:

ne güzell yaaa bizim tatile daha 1 ay var yaaa :KK16::KK16::KK16: spedyyy bol bol güneşlen yat dinlen gez tadını çıkart 1 yıldır bünyemiz baya yoruldu dinlende gell canım:KK16::KK16:

poff bana da 5 gün geçmiyor şimdi :KK31: çok fena yorgun vucudum bomba gibi dönmek istiyorum

Oh ne güzel son 5 :KK16::KK16::KK16: Bende kararsızım izin kullansam mı kullanmasam mı diye :KK31::KK31::KK31:

kullann yavrum yaaa bak ben cesaretimi topladım konuştum:KK16::KK16::KK16: patronda gazamı geldi nedir geçen aradı dedi geçen sene kaç gün kullandın diye bende dedim 1 hafta diğer haftanın parasını verelim ozaman dedi yasal izniniz 14 gün dedi ddimm başınıza birşeymi düştü :KK1::KK1::KK1::KK1:

Evine taşın sonra iyi bir tatil yap canım taşınma zamanı da yorulacaksın tüm yorgunluğun gider :KK1::KK1::KK1:

poff bana da 5 gün geçmiyor şimdi :KK31: çok fena yorgun vucudum bomba gibi dönmek istiyorum

wallaa bu 5 gün geçmez ama tatil ne çabuk geçerr sinir oluyorum :KK47::KK47::KK47: evet canım dinlen yaa benimde vucudum iflas etmek üzere çok tuafım yaa

kullann yavrum yaaa bak ben cesaretimi topladım konuştum:KK16::KK16::KK16: patronda gazamı geldi nedir geçen aradı dedi geçen sene kaç gün kullandın diye bende dedim 1 hafta diğer haftanın parasını verelim ozaman dedi yasal izniniz 14 gün dedi ddimm başınıza birşeymi düştü :KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK52::KK52::KK52::KK52: Sefiyorum sizi deseydin... Ya bende diorum ki kullanmayım bebiş olduğunda birikmiş olsun izinlerim :KK31::KK31::KK31:

X