- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.181
Hoşbuldum Çulsuz seni
ahahaahaa napayım yaa msj hakkım bitmiş bugün alacam kontör ozaman yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Çulsuz seni
Tabi ne zaman isterseniz... Bende her hafta olmasa da 2 haftada bir dip köşe temizliyorum
Hazırmısın tatile
ben dayanamıyorum yaa evi öyle görünce heryer batık gibi geliyor gözüme cumartesi sabah başlıyorum akşama kadar temizliyorum isoda geliyor oda bir yandan balkona girişiyor akşam 5e kadar temizlik oluyor evde sonrada hazırlanıp dışarıya çıkıyoruz
Banada gel bir hafta isoyuda al
tamam canım..
hemde nasıl hazırım anlatamam ama daha 5 gün var
tamam canım..
hemde nasıl hazırım anlatamam ama daha 5 gün var
Oh ne güzel son 5 Bende kararsızım izin kullansam mı kullanmasam mı diye
ne güzell yaaa bizim tatile daha 1 ay var yaaa spedyyy bol bol güneşlen yat dinlen gez tadını çıkart 1 yıldır bünyemiz baya yoruldu dinlende gell canım
Oh ne güzel son 5 Bende kararsızım izin kullansam mı kullanmasam mı diye
wallaaa iso benden beter yaaa geldiğinde görürsünn valla yavrum yakın olsan gelirdimmm ne olcakk
Evine taşın sonra iyi bir tatil yap canım taşınma zamanı da yorulacaksın tüm yorgunluğun gider
poff bana da 5 gün geçmiyor şimdi çok fena yorgun vucudum bomba gibi dönmek istiyorum
kullann yavrum yaaa bak ben cesaretimi topladım konuştum patronda gazamı geldi nedir geçen aradı dedi geçen sene kaç gün kullandın diye bende dedim 1 hafta diğer haftanın parasını verelim ozaman dedi yasal izniniz 14 gün dedi ddimm başınıza birşeymi düştü
wallaa bu 5 gün geçmez ama tatil ne çabuk geçerr sinir oluyorum evet canım dinlen yaa benimde vucudum iflas etmek üzere çok tuafım yaa
İso siz şirket kurun guzum
Sefiyorum sizi deseydin... Ya bende diorum ki kullanmayım bebiş olduğunda birikmiş olsun izinlerim
ben şirket kurcamda bu temizlik şirketi değil kolej açmak istiyorum
Sefiyorum sizi deseydin... Ya bende diorum ki kullanmayım bebiş olduğunda birikmiş olsun izinlerim
vallahi yaa o zaman su gibi akıp geçer öfff şimdiden bunaldım bak gitmeden dönüşün derdine düştüm.
aynennn bende allahtan arkasından hemen ramazan varda o biraz umutlandırıyor beni
itilmiş ile kakılmış
ben şirket kurcamda bu temizlik şirketi değil kolej açmak istiyorum
bebek mi düşünüyorsun canım..
4 ay ücretli 6 ay ücretsiz kullanma hakkın var zaten
benimde seneye iznim 21 gün olacak kısmetse.. :)