Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

:KK1::KK1::KK1::KK1: yok yaa itilmiş deme kız kocama:KK1::KK1::KK1:

hahaha neden sen kakılmış olursan oda mecbur itilmiş :KK3::KK3::KK3::KK3:

Kolejde para yok guzum...:KK24::KK24::KK24:

Evet seneye bu zamanlar bebek için çalışmaya başlıcaz inşallah :KK16::KK16::KK16: 4 ay çok kısa :KK31::KK31::KK31:

hımm bende şimdi düşünüyorsunuz sandım seneye düşünüyorsan. 2014 doğurursun artık çok geç beeeeeeee :KK36:

2010 gelinleri hepsi üstüste doğum yaptı ne güzel bizde öyle yapalım ya evliliğimiz ortaktı buda ortak olsun :KK1::KK1:

hımm bende şimdi düşünüyorsunuz sandım seneye düşünüyorsan. 2014 doğurursun artık çok geç beeeeeeee :KK36:

2010 gelinleri hepsi üstüste doğum yaptı ne güzel bizde öyle yapalım ya evliliğimiz ortaktı buda ortak olsun :KK1::KK1:

2014 başı inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Çok geç değil ya azcık borçları düzene koyalım

valla bizim arkadasın hissesi var kolejde bir yılda durduk yere 20.000 tl aldı :KK53::KK53::KK53: param olsa girip hisse alırdım yaaa:KK16::KK16:

İyi para :KK52::KK52::KK52:

bende kakılmış olmuyommda ondan :KK14::KK14::KK14: sen ne zaman doğurcan bebiş :KK16::KK16: dün görğmcenin çocuğunu sevdim görümcenin kocası kaynanaya demiş evrekanın kızı olursa çok süslü olurr çok güzel olur demiş kaynanada bana diyo ne zaman torunumu kucağıma alcam dedim anne 3 yılı var diyo geçen yılda 3 yıldı 1 yıl geçtiğine göre 2 yıl kaldı :KK1::KK1::KK1: dedim valla 2014 eylül filan düşünüyorum bebeği ozamana belki bu dünyada olmayız diyo :KK53::KK53:

2014 başı inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Çok geç değil ya azcık borçları düzene koyalım
haklısın canım borçlar olunca zor şimdi ev borcu da var :KK1::KK1::KK1: hayırlısı olsun canım ne zaman isterseniz..

bende kakılmış olmuyommda ondan :KK14::KK14::KK14: sen ne zaman doğurcan bebiş :KK16::KK16: dün görğmcenin çocuğunu sevdim görümcenin kocası kaynanaya demiş evrekanın kızı olursa çok süslü olurr çok güzel olur demiş kaynanada bana diyo ne zaman torunumu kucağıma alcam dedim anne 3 yılı var diyo geçen yılda 3 yıldı 1 yıl geçtiğine göre 2 yıl kaldı :KK1::KK1::KK1: dedim valla 2014 eylül filan düşünüyorum bebeği ozamana belki bu dünyada olmayız diyo :KK53::KK53:

hahaha..
aynen kaynanalar istiyor. bizimde şuanda zamanı yok istiyoruz ama öyle şu yıl olsun bu yıl olsun diye planımız falan da yok. olursa en erken yine 2013 te :KK34:

Nasılsın bakalım... Annen geliyormuş gözün aydın :KK16::KK16::KK16:

sağoll iyiyim bende bugün çok başım ağrıyor
evet yarın geliyor annem özledim valla bu hafta güzel geçicek

sen nasılsın , evi boyatmışsınız da okudum şimdi Allah güle güle oturmayı nasip etsin

sağoll iyiyim bende bugün çok başım ağrıyor
evet yarın geliyor annem özledim valla bu hafta güzel geçicek

sen nasılsın , evi boyatmışsınız da okudum şimdi Allah güle güle oturmayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun neden ağrıyor ki :26::26::26: Dediğin gibi uykusuzluktan olabilir ağrı kesici alsaydın... Bir hafta mı kalacak annen ne güzel :KK16::KK16::KK16: Beraber vakit geçirin özlem giderin...

Evet evi boyattık temizledik bu hafta sonuda taşınacaz inşallah bir aksilik çıkmaz ise allahım herkese nasip etsin inşallah kendi evinde oturmayı :KK16::KK16::KK16:

Çok geçmiş olsun neden ağrıyor ki :26::26::26: Dediğin gibi uykusuzluktan olabilir ağrı kesici alsaydın... Bir hafta mı kalacak annen ne güzel :KK16::KK16::KK16: Beraber vakit geçirin özlem giderin...

Evet evi boyattık temizledik bu hafta sonuda taşınacaz inşallah bir aksilik çıkmaz ise allahım herkese nasip etsin inşallah kendi evinde oturmayı :KK16::KK16::KK16:

Aminnn canımm bende çok istiyorum kendi evimiz olsun inş.bi gün bizimde olur

evet 1 hafta kalıcak hafta sonu eşimin ailesinin yanına gidicez babamda direk oraya gelicek kuzenin nişanı var 3 gün orada olucaz işte

içtim ağrı kesicide geçmiyor tek taraf ağrıyor zaten :KK37:

Son düzenleme:
Aminnn canımm bende çok istiyorum kendi evimiz olsun inş.bi gün bizimde olur

evet 1 hafta kalıcak hafta sonu eşimin ailesinin yanına gidicez babamda direk oraya gelicek kuzenin nişanı var 3 gün orada olucaz işte

içtim ağrı kesicide geçmiyor tek taraf ağrıyor zaten :KK37:

İnşallah gizemcim...

Ay böyle ailelerin anlaşmasına çok imreniyorum ya ne güzel :KK16::KK16::KK16: Dök kurtlarını düğünde :KK1::KK1::KK1:

Uyumayı denesen belki geçer :44::44::44:

İnşallah gizemcim...

Ay böyle ailelerin anlaşmasına çok imreniyorum ya ne güzel :KK16::KK16::KK16: Dök kurtlarını düğünde :KK1::KK1::KK1:

Uyumayı denesen belki geçer :44::44::44:

valla maşallah bizimkiler iyi anlaşıyorlar zaten 2 bir anca göüşebiliyor
uzak olunca

biraz uyumayı denicemm duşa girip

**
amin speddy im inş.

Slm kızlaar nasılsınız herkese iyi haftalar, İstanbul'un durumunu haberlerde izledim, çok zo geçecek yaa, bende nasipse temmuz 7'de geliyorum, 2 ay trafik mahfedecek bizi...

Bugünlerde çok uyuyorum malesef ne olacak benim bu halim :KK43:

X