- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.201
aynen inşalah bu sene de 1 saat erken çıkarız güzel oluyordu
hadi yaa 1 saat erkenmi çıkıyonuzz ohhh misss biz gene 6da çıkıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen inşalah bu sene de 1 saat erken çıkarız güzel oluyordu
Kolejde para yok guzum...
Evet seneye bu zamanlar bebek için çalışmaya başlıcaz inşallah 4 ay çok kısa
yok yaa itilmiş deme kız kocama
Kolejde para yok guzum...
Evet seneye bu zamanlar bebek için çalışmaya başlıcaz inşallah 4 ay çok kısa
hahaha neden sen kakılmış olursan oda mecbur itilmiş
hımm bende şimdi düşünüyorsunuz sandım seneye düşünüyorsan. 2014 doğurursun artık çok geç beeeeeeee
2010 gelinleri hepsi üstüste doğum yaptı ne güzel bizde öyle yapalım ya evliliğimiz ortaktı buda ortak olsun
valla bizim arkadasın hissesi var kolejde bir yılda durduk yere 20.000 tl aldı param olsa girip hisse alırdım yaaa
hımm bende şimdi düşünüyorsunuz sandım seneye düşünüyorsan. 2014 doğurursun artık çok geç beeeeeeee
2010 gelinleri hepsi üstüste doğum yaptı ne güzel bizde öyle yapalım ya evliliğimiz ortaktı buda ortak olsun
haklısın canım borçlar olunca zor şimdi ev borcu da var hayırlısı olsun canım ne zaman isterseniz..2014 başı inşallah Çok geç değil ya azcık borçları düzene koyalım
bende kakılmış olmuyommda ondan sen ne zaman doğurcan bebiş dün görğmcenin çocuğunu sevdim görümcenin kocası kaynanaya demiş evrekanın kızı olursa çok süslü olurr çok güzel olur demiş kaynanada bana diyo ne zaman torunumu kucağıma alcam dedim anne 3 yılı var diyo geçen yılda 3 yıldı 1 yıl geçtiğine göre 2 yıl kaldı dedim valla 2014 eylül filan düşünüyorum bebeği ozamana belki bu dünyada olmayız diyo
oh maşallah muhabbete bi markete gidip geldim sayfa almış başını gitmişş
oh maşallah muhabbete bi markete gidip geldim sayfa almış başını gitmişş
Hoşgeldin
hoşbulduk canım
Nasılsın bakalım... Annen geliyormuş gözün aydın
sağoll iyiyim bende bugün çok başım ağrıyor
evet yarın geliyor annem özledim valla bu hafta güzel geçicek
sen nasılsın , evi boyatmışsınız da okudum şimdi Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun neden ağrıyor ki :26::26::26: Dediğin gibi uykusuzluktan olabilir ağrı kesici alsaydın... Bir hafta mı kalacak annen ne güzel Beraber vakit geçirin özlem giderin...
Evet evi boyattık temizledik bu hafta sonuda taşınacaz inşallah bir aksilik çıkmaz ise allahım herkese nasip etsin inşallah kendi evinde oturmayı
Aminnn canımm bende çok istiyorum kendi evimiz olsun inş.bi gün bizimde olur
evet 1 hafta kalıcak hafta sonu eşimin ailesinin yanına gidicez babamda direk oraya gelicek kuzenin nişanı var 3 gün orada olucaz işte
içtim ağrı kesicide geçmiyor tek taraf ağrıyor zaten
İnşallah gizemcim...
Ay böyle ailelerin anlaşmasına çok imreniyorum ya ne güzel Dök kurtlarını düğünde
Uyumayı denesen belki geçer :44::44::44: