Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydınnn kızlar, bugün cumaaa :KK52:

Boşuna seviniyorum aslında haftasonu iki gün de eğitim var sabahtan akşama kadar ama olsun..

Dün doktora gittim, iki sayfa tahlil istedi, bir de ultrason. Acıbademe gitmiştim, 1400 küsür dedi oldu dedim :KK37: Şimdi dışarda yaptırıp sonuçları oraya götürcem, bakalım iki yere sordum fiyat bekliyorum.

Azerii kızın çok tatlı, Allah bağışlasın:nazar: Ben de azeri sayılırım bizimkiler kafkas göçmeni.

İzmitteyim yaklaşık bir haftadır, anne evimde çok güzel geçti ama yarın bitiyor kızlar yaaa, daha doyamamıştım :KK5:

Boşuna seviniyorum aslında haftasonu iki gün de eğitim var sabahtan akşama kadar ama olsun..

Dün doktora gittim, iki sayfa tahlil istedi, bir de ultrason. Acıbademe gitmiştim, 1400 küsür dedi oldu dedim :KK37: Şimdi dışarda yaptırıp sonuçları oraya götürcem, bakalım iki yere sordum fiyat bekliyorum.

Azerii kızın çok tatlı, Allah bağışlasın:nazar: Ben de azeri sayılırım bizimkiler kafkas göçmeni.

Bebek için mi bu tahliller cnm? Henüz düşünmüyoruz biz ama dün teyzem bana birşeyler anlattı etraftan birkaç örnek verdi ilk sene çocuk yapmayanların sonra çok uğraştıklarına dair. Herkes öyle olacak değildir neticede ama akrabalar bebek mi bekliyor bizden nedirrr :emir_bebek:

İzmitteyim yaklaşık bir haftadır, anne evimde çok güzel geçti ama yarın bitiyor kızlar yaaa, daha doyamamıştım :KK5:

Ah canım yaa, çok zordur heralde. Benim hiç şikayet etmeye hakkım yok annemler arka sokakta oturuyorlar. Olsun İzmit de çok uzak sayılmaz canım, yurtdışında olanlar var. Ama insan doyamaz tabi. Ne kadar sıklıkta görüşüyorsunuz? Onlar da sana gelsin yatıya :13:

Ah canım yaa, çok zordur heralde. Benim hiç şikayet etmeye hakkım yok annemler arka sokakta oturuyorlar. Olsun İzmit de çok uzak sayılmaz canım, yurtdışında olanlar var. Ama insan doyamaz tabi. Ne kadar sıklıkta görüşüyorsunuz? Onlar da sana gelsin yatıya :13:

Bebek için mi bu tahliller cnm? Henüz düşünmüyoruz biz ama dün teyzem bana birşeyler anlattı etraftan birkaç örnek verdi ilk sene çocuk yapmayanların sonra çok uğraştıklarına dair. Herkes öyle olacak değildir neticede ama akrabalar bebek mi bekliyor bizden nedirrr :emir_bebek:

herkesn etrafında var demekki bu insanlardan :)) bn 1 sene hapla korundum duyanlar sanki uyuşturucu kullanmışım muamelesi yaptılar:KK1: yok ne kadar kullanırsan bırakınca o kadar daha korur bak 1 sene geçti artık yapın snra hiç olmaz :)) yakında çocuğu olmuo die dedikodumu yaparlarsa hiiç şaşırmam:KK1::KK1:

günaydın kızlar:)

hoşgeldin..

işler inanılmaz yoğun ama nedense içimde öyle güzel bir huzur varki. günlerden cuma olduğu için :KK16::KK16::KK16:

Aksatma mutlaka yaptır canım.. ne için tahliller...

gnaydın arkadaşlar hayrlı cumalarr...

hayırlı cumalar nasılsın

eee buna da şükür ama azcık ta kocanla ilgilien dimi.

canımhiç belli olmuyor ya kimi yıllarca uğraşıyor kimiisi de pat diye kalıyor..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?
ben güzel ama yorucu bir haftasonu geçirdim Gemiş kandilinizde mübarek olsun.
Babalar günü çok güzeldi eşim-ben eşimin ailesi bizimkiler pikniğe gittik bgn denizede girdik ama ben süt beyaz tenimle güneşe çıkınca kızarmış tavuk oldum :KK43:
ayrıca birde uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı görmeye gittim kısacacı haftasonu benim için çok güzeldi:KK16::KK16::KK16:

günaydın _ :KK6:
sabah yaklaşık 45 dk otobüs bekledim :nazar: en sonunda taksiye bindim.
bu tarafta köprüler yapılıyor yollar felç :KK14: ve bu 3 ay böyle gidecek eylüle kadar :KK37:
yandım ki ne yandım. tatil için son 5 gün :KK51::KK51:

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
hafta sonu evdeydik genel olarak sadece akşamları çıkabildik aşırı sıcaktı çünkü
yarın öğlene annem geliyor
hafta sonu da bodruma gidicez
eşimin kuzeninin nişanı var elbise alayım dedim bi

*speddy haberlerde izledim sabah herkes isyanda baya zorlayacak gözüküyor
bu arada tatilede az kaldı
bu hafta su gibi akıp geçsin senin içinn :))

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
hafta sonu evdeydik genel olarak sadece akşamları çıkabildik aşırı sıcaktı çünkü
yarın öğlene annem geliyor
hafta sonu da bodruma gidicez
eşimin kuzeninin nişanı var elbise alayım dedim bi

*speddy haberlerde izledim sabah herkes isyanda baya zorlayacak gözüküyor
bu arada tatilede az kaldı
bu hafta su gibi akıp geçsin senin içinn :))

kıyafti bodrumdan mı alcaksın csnım...

aynen ya trafik bizi mahveti sabahta akşamda şimdi full olacak :KK17::KK17:
Allah uzaklara gidenlerin yardımcısı olsun vallahi.

kıyafti bodrumdan mı alcaksın csnım...

aynen ya trafik bizi mahveti sabahta akşamda şimdi full olacak :KK17::KK17:
Allah uzaklara gidenlerin yardımcısı olsun vallahi.

yok canım burdan alırım zaten normal bi elbise alıcam büyük nişan yapmıcaklar çünkü 40-50 kişi falan olucak işte
öyle valla İstanbulda yaşamak zor ya

anladım canım aynen oralar kaynıyordur zaten rahat bişeyler bak kendine :26:
istanbul zor ama güzel işte :KK16::KK16:

öyle yapıcam incecik olmalı zaten straplez olursa daha da süper olur

bugün kalktığımdan beri başım ağrıyor
gece sürekli uyandım ondan sanırım
sıcaktan uyunmuyor

öyle yapıcam incecik olmalı zaten straplez olursa daha da süper olur

bugün kalktığımdan beri başım ağrıyor
gece sürekli uyandım ondan sanırım
sıcaktan uyunmuyor

havalar ısındıkça gecelerde çekilmiyor.
gerçi bizim evimiz serin ve hala da yorganla yatıyoruz.
tatil dönüşü 2*3 gün evdeyim kısmetse pike çıkartıcam o zaman artık :KK14:
eve geliyim dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum..
sen duvarlarını sildin mi canım ?

X