-
- Konu Sahibi ceylin2011
BEende sanırım 3-4 kilo aldım pofff nasıl vercem diye kara kara düşünüyorummagrenta napıyım biraz facede birazcık burada konu düzeltmelere falan takıldım geldim işte
yok be bende bebekleri çok severim ama içimdeki istek anne olmak gibi değil hani böyle minicik bi bebek sevesim var..
resimlerini falan görünce çıldırıyorum Anne olmak tabiki en büyük hayalim bu kadar isterken ama şimdi olmasını istemiyorum.
önce evliliğimize doymamız lazım. borçlarımızı azaltmamız lazım. ve tabi anne olmaya hazır olmam lazım planlı bi bebek istiyorum...
bende şimdi 3 kilo aldım evlendikten sonra deliriyorum. bebek olsa tamamen sıyırırım herhalde
çok üçkağıtçıymış eşin yahuu eşleri biraz bizden büyük sanırım erşer istiyor heppp bizimkide istiyor sonra diyo sen bana ilgi göstermezsin hep sçocukla ilgilenirsin evet diyorum yok o zaman istemiyorum diyobenim eşim çocuklara bayılıyor nerede çocuk görse hemen ilgi alaka bir sevgi görmen lazım
bizde 2-3 yıl sonra diye konuşuyorduk hep ama eşimdeki gidişat kötü
yılbaşından sonra tekrar mı konuşsak çocuk olayını diyor, her defasında lafı değiştirmek için yapmadığım şey kalmıyor
ama nereye kadar bilemiyorum.
aslında ben de istiyorum ama mantıklı düşünmek lazım. şu an şartlarımız çocuk için müsait değil. kim bakacak nasıl altından kalkarım önce kendimden emin olmam lazım. ayrıca önce evliliğin tam olarak oturması ve evlilik hayatının düzene girmesi gerek diye düşünüyorum.
Allahtan mali müşavirlik sınavlarım var da seneye yaza kadar erteleyebilirim:))))
cocuk konusunda eşler daa ısteklı demekkı benımkıde oyle kızlar
ama cok erken dıyorum kendını acındırıyor bazen bebek gorunce aşkım bak
cok tatlı dımı
enemmmm bir çocuk isteyen koca daha tabi gece uykusuz kalmıcaklar vücutları değişmicek hormonlar alt üst olmucak isterler tabe
şuanda da yok öyle yeni doğacak falan 1-2 arkadaş hamile doğumuna da epey var ya...
öyle yapmak lazım seviceksin ağladı mı yolla annesine babasına
bizimde en erken zaten 2 yıl iadeal 3 yıl diyorum.
hehehe kız güldürdün beni akşam akşamyaaa kilo demeyin(((
sözde evlenince ben kocacığımı zayıflatacaktım giderek ona benziyorum.
o kadar çok yememk yiyoruzki 1 ay da bütün pantolonlarımdan fark ettiriyor.
tartıya göre kilom hala aynı ama basenlerimde bir genişleme sorma gitsin((
bayramdan sonra tekrar spora gitmeyi düşünüyorum nasıl olcaksa.
bir de çocuk düşüneceğim zaman kesin diyetisyen ve spor şart bana. kilo almaya müsait bir yapım var zaten boyumda uzun tam yarmagül gibi olurum mazallah!!!!!
iyi akşamlar canımıyı aksamlar kızlar
herkese eşleriye bol muhabbetler
hahaha olabilir bak bu ara hep kız çocuğu doğuyor.
Allah bize de önce sağlıklı tabiki bir kız nasip etsin ben erkek istiyorum ama eşim.
öyle çok kız istiyor ki deli gibi oldu yazık.
herkes sormaya başladı bile bizde yapsana demeye. zaten demişlerdi. evlenince de hadi çocuk derler diye doğruymş
hehee valla benim yeğen 2 yaşında onu mıncırıyorum gidince birde eşimin yeğeninin olacak bir ufaklık az kaldı sonra da onu artık hehehehe
anam bende bnasıl kız istiyordum ortaokuldan beri kız çocuğum olsun adını su lara koycam derdim sonradan geçti gitti hele evlenmeden önce tamamen bitti çoğcuğum olmasada olur modundayım çok itesek yapılmışından alırız diyorum eşim kızıyor
milletin ağzı torba diil boşver takma onları
öyle speedy önce düğün ne zaman, evlenirsin bebek yokmu, doğurunca da böyle yalnız bırakmayın bunu ikinci ne zaman böyle sürer gider
pofff son 40 dk :)))) sabırrrrrrrrrdevlet memuresinin hali başka oluyor tabi çıktı evine gidiyor. bizim daha 1,5 saatimiz var(((((((((((((((
sağlıklı olsun hayırlısıyla ama benim kız çocuklarına ayrı bir sempatım var. eskiden eşim de kız çocuklarına tapardı ama evlendikten sonra erkek çocuklara karşı daha sevgi dolu.
sanırım soyunu devam ettirme tutkusu:)))
eşimden başka soyadını devam ettirecek erkek yok ailede dolayısıyla ben hayırlısıyla erkek doğurunca çocuk otomatikman şehzade olacak:)))))
bizde de bebek, çocuk çok.
öyle speedy önce düğün ne zaman, evlenirsin bebek yokmu, doğurunca da böyle yalnız bırakmayın bunu ikinci ne zaman böyle sürer gider
benimde öyle var dayımın 1,5 yaşında kızı görümceminde 1 yaşında yakışıklı bi oğlu var öyle çok özledim ki ikisini de
aynen bende öyleydim oğlum olsun adı yağız olsun ki hala da derim Allah verir de oğlum falan olursa yine adını yağız koyarım.
öyle tabi yaa milletin sorularına göre zaten yapmam bebek falan ama bazen de sıkıyor
oyyyy ben ufakken çok çocuk baktım elimde büyüdü kerataler cimcimeler şimdi boyları beni geçti o ayrıama zmanla geçti herlade benden yaşmı ilerledi ne
malesef öyle canım sorular bitmez ki hiç bi zaman
çocuk başkasının evinde yaşarsa güzel. ağlamayacak, yaramazlık yapmayacak:)))
yaseminin çocuğunu seversin speedy bekle 9 ay daha. onunki kız olacak gibi geldi birden nedense:))))
yok kızlar ben 2 yıl daha istemem çocuk. vakti gelince hayırlısıyla nasip olsun inşallah hepimize.
yooo omo kullanıyorum. ama beyazlara çamşr suyu koyucm 1 kez de
çamaşır yıkarken renkliye ayrı beyaza ayrı deterjan mı kullanıyorsunuz kızlar. markalarıyla lütfen.
ben hepsini arielle yıkıyorum ama bugün nette arielin renkleri soldurduğunu renklileri farklı deterjanla yıkamak gerektiği yazmış