Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben cumartesi çalıştığım için pazarları hazırlıyoruz kahvaltıyı eşim yumurtayı sosisleri ve sucukları hazırlıyor bende domates peynir zeytin çeşit yapıyor zeytinlere zeytinyağı döküyorum bahart atıyorum :))) fındık ezmesi zeytin ezmesi şokellada ekliyorum sofrayı dolduruyorum 1 kere krep yaptım süper oldu şimdi pankek yapmak istiyorum tarifimi çıkardım ama fırsat olmuo çok geç kalkıyoruz kayınvalidemlerde bizi beklio kahvaltıya netten kahvaltılık tarifler diye aratırsan baya bişi çıkıyor ben birde çingen pilavı derler onu çok yapardım bekarken lorlu biberli domatesli süper oluyor bşrde yumurtalı biber yapardıkkk eşim sevmediği için yapamıyoz ben pazar kahvaltısını çok severim bütün sofrayı doldururum gazeteleri alırım gevrek boyozda oldumu değmeyin keyfime :)

magrenta sen işlerini biraz hafifletmişsin. akşama yine çok yoğunsun. Allah güç kuvvet versin sana:)
bizim kirli sepeti yine tepeleme(((((
walla ben de temizlik konusunda çok takıntılıyım ama işten eve gelince birsürü şeyi aynı anda yapmak hiç kolay olmuyor ve çok yorucu. ben de biraz daha normale dönmeye başladım.
çünkü bütün akşam birleylerle uğraşınca kendime ve eşime ayıracak vakit kalmıyor.

nevresimi normal şartlarda 2 haftada bir değiştirmek yeterli bence. ama yaz günleri ter, toz gibi sebeplerden haftalık değiştiriyorum ben.

MERHABA arkadaşlar.. öncelikle tüm 2011 gelinlerine sonsuzzz mutluluklar... ben 3 temmuzda evlendim. 10 gün balayı sürdü, sonra aile ziyaretleri derken dün evimize geldik. aşkım bugün iş başı yaptı. ben eylüyde başlıyacam işe ( eğitim camiasındanım da :) ) aşkım az önce öğle tatiline geldi birlikte çay içtik evimizde :))) ben de bi yandan evi topluyom, bi yandan çamaşır asıp, topluyom.. eee tatili uzatınca işler birikti.. bi de yeni evimizde uyumaya alışamadım kızlar.. gece sürekli uyandım..

hoşgeldın hayırlı olsun canım
alışırsın zamanla canım

merhaba canım..hayırlı olsun evliliğin..bende 25 haziranda evlendim..dediğin gibi ilk günler hiç uyuyamadım..yabancı bi yerde gibi hissediyodum ama şimdi her şey yolunda..ilk hafta geçsin sonra alışıyosun..ev işleri yemek falan derken bi bakmışsın alışmışsın..tekrar tebrik ederim

hoşgeldin funda. tebrik ederim.
evde ilk günler biraz zor oluyor işlerden dolayı ama alışınca herşey güzel:)

biz geçen hafta değil önceki hafta tam da birinci ayımızın hafatsıydı hergün bir küslük. o günden sonra gayet iyiyiz maşallah. pazartesi de tartıştık. eve gelmiş bir sinir bir sinir yok buzdlabı pismiş, sebzeler bozuluyormuş herşeyi atıyormuşuz. ben yemek ısıtmaya çalışıyorum işten gelmişim elime tutuşturdu buzdolabı raflarını temizlemem için. o kadar zoruma gitti ki. biraz söylendim fazla uzatmadım sonra bir başladım ağlamaya... beyefendinin morali bozukmuş benden çıkardı. sonra yemeğe dışarı gittik ama çok kötü oldum. salı günü de hastalandım işten öğleyin geldim yattım. sonra şehirdışından gelen dayıları vardı onları geçirmeye gittik filan dün akşam da yine temizlik yaptık. yoruluyorum valla. doktoraya başvurmak istiyordum ama sanırım artık imkansız. kendime bile zaman ayıramıyorum. amannn karman çormanım işte. bir iyi bir kötü.

bir elimde bez bir elimde kepçe sürekli iş halindeyimm=))) bu arada herkesin evliliği hayırlıı olsunnn...bi de annemi çokk özledimm =(((

speedy bir yandan sskları veriyorum çok yoğunlaşmadım buraya ama olmadığının farkındayım. ne yapıyorsun nerelere kayboldun bakalım

kelebekcik seni de tebrik ederim.

ays83 ne olursa olsun kendin için mutlaka zaman ayırmanın yollarını bul. biliyorum kolay olmuyor ama kendini hiç bir şekilde ihmal etme.
benim evli arkadaşlarım hep diyorki ilk başlarda yapılan tartışmalar kavgalar çok normal. başka bir insanla aynı evin içinde aynı hayatı paylaşmak ve yeni düzen kurmak zordur. uyum sorunları yaşanır herkeste diyor.

vuralbia ben anneme yakın oturuyorum ama 2-3 günde bir görüşüyoruz hep telefondayız. birden annemle sevgilimin rolleri değişti sanki:)))

speedy ihmal etme bizi. işin varsa da haber ver merak ediyorum seni:)

walla benim için hiç bir sakıncası yok
hatta onaylıyorum:)
hemen akşam olsun, evimize gidelim

ayy süper olurdu.

ama speedyciğim tüm arkadaşlarıma yaptığım şeyi birazdan sana da yapacağım kusura bakma:

ya bugün pazartesi olsaydı

:))))))

pozitif düşünüyoruz yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…