-
- Konu Sahibi ceylin2011
o zaman speedy akşam olmasına az kaldı ne güzel bu haftayı da bitirdik sayılır
dimi:)
ilk başlarda tartışmalar normal arkadaşım ya..biz 1 yıldır nişanlıydık ve hemen hemen her gün görüşüyoduk onun öncesinde 2 yılı aşkın beraberliğimiz vardı..ama evlendikten sonra bi çok huyunu yeni yeni keşfediyorum..ufak tartışmalar illaki olucaktır ama saygıyı korumak çok önemli..her şeye rağmen sevdiğin adamın kollarında uyanmak çok güzel:)
biznefesiz sen devletin memuresi değilmisin
bizden daha şanslısın.
sen evine gittiğinde biz hala çıkmak için saatin geçmesini bekliyoruz!!!
zaten evlilik bambaşka bişey.
istediğimiz kadar sözlü,nişanlı kalalım biz nişanlımla neredeyse haftasonları hiç ayrılmıyordukk.
genelde bizde kalıyordu falan film izliyorduk. ama evlendik yine de tanımaya yeni başlıyorum
aynı evde yaşamak gıbısı yok valla rahatlık bı yana
tanımadıgımız yonlerını ogrenıyoruz sızlere katılıyorum
Evet canım öyle oluyor. arada tartışmayı da büyütmemek lazım aslında.
sonuçta her daim bıcır bıcır mutlu mesut olmakta sıkar
ben dıyorum zaten eşime ya ne bu hep mutluyuz kavga edelım
tuzu olsun dıyorum dıyokı ben tuzu sevmıyorum dıyo
MAŞALLAH canım.inşallah hiç kullanmazsınız tuzu
sorma speedy o bazen bana da oluyor. iş arkadaşlarımın 2si hamile. çok özeniyorum bazen ama geçmesi için hemen çocuk olunca yaşanacak zorlukları düşünüyorum:)
ıns zaten benım eşimle hıc bı sorunum yok aılesıylede oyle
benım aılem yuzunden bıraz sıkıntılıyım ıns oda duzelır
ewet katılıyorum evlendikten sonra bür sürü yeni huyunu öğreniyoruz.
tabi eşlerimiz için de geçerli bu. bizimde farklı yönlerimizi, alışkanlıklarımızı öğreniyorlar.
bana göre evlendikten sonra yeniden tanışıyoruz aslında:)
biz 6 yıldan sonra evlendiğimiz halde, bir sürü farklı yönümüz olduğunu gördük:)
ama ikimizde diyoruzki bunca yılı boşa geçirmiş keşke daha önce evlenseymişiz.
evet biraz azalttım ne zamandır yapmıyordum çamaşırlar dağ gibi yığıldı yıkayınca ütüler yığıldı pofff daha 3 makina çamaşır yıkıcam bugün renkliler sonraki gün fırsat olursa havlular yemek masası örtüm kirlide hala onu yıkamam lazım çarşaflar yıkanıcak daha diğeri ütülenmedi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sabır diyip konuyu kapayım baremagrenta sen işlerini biraz hafifletmişsin. akşama yine çok yoğunsun. Allah güç kuvvet versin sana:)
bizim kirli sepeti yine tepeleme(((((
walla ben de temizlik konusunda çok takıntılıyım ama işten eve gelince birsürü şeyi aynı anda yapmak hiç kolay olmuyor ve çok yorucu. ben de biraz daha normale dönmeye başladım.
çünkü bütün akşam birleylerle uğraşınca kendime ve eşime ayıracak vakit kalmıyor.
nevresimi normal şartlarda 2 haftada bir değiştirmek yeterli bence. ama yaz günleri ter, toz gibi sebeplerden haftalık değiştiriyorum ben.
oooooooooo ne güzel yawwwww biz 2 ayrı uçtayız nerdeee beraber çay içmek :))MERHABA arkadaşlar.. öncelikle tüm 2011 gelinlerine sonsuzzz mutluluklar... ben 3 temmuzda evlendim. 10 gün balayı sürdü, sonra aile ziyaretleri derken dün evimize geldik. aşkım bugün iş başı yaptı. ben eylüyde başlıyacam işe ( eğitim camiasındanım da :) ) aşkım az önce öğle tatiline geldi birlikte çay içtik evimizde :))) ben de bi yandan evi topluyom, bi yandan çamaşır asıp, topluyom.. eee tatili uzatınca işler birikti.. bi de yeni evimizde uyumaya alışamadım kızlar.. gece sürekli uyandım..
bende ara ara geliom işler çok bugün nedense poffffff napıon sipaydım nerelere daldın bakembak bugünde çok kalamadım hiç sormuyorsun nerede bu kız diye
sıkma canını herşey olcağına varırı bende yoktan yere sorun çıkarabiliyorum geriliyoruz sanırım zamanla geçer sakin olmaya çalış ve asla ne olursa olsun yatağını ayırma düzelir herşey bizim elimizde ne de olsa geçen ben yaptım eşim anladı hatasını dün bana diyor çok üzerine geliyorum çok yoruluyorsun bütün yük sende bundan sonra daha çok yardımcı olucam sana yapabildiğim kadar ama aynbından ayrılmam diyo çamaşır asarken o hazırladı ben astık çarşafımızı beraber serdik :)))) ütü yapmam diyen adam ütü yaptı hazırlık için akletlerini verdim hemen gömlek vermeyim demebiz geçen hafta değil önceki hafta tam da birinci ayımızın hafatsıydı hergün bir küslük. o günden sonra gayet iyiyiz maşallah. pazartesi de tartıştık. eve gelmiş bir sinir bir sinir yok buzdlabı pismiş, sebzeler bozuluyormuş herşeyi atıyormuşuz. ben yemek ısıtmaya çalışıyorum işten gelmişim elime tutuşturdu buzdolabı raflarını temizlemem için. o kadar zoruma gitti ki. biraz söylendim fazla uzatmadım sonra bir başladım ağlamaya... beyefendinin morali bozukmuş benden çıkardı. sonra yemeğe dışarı gittik ama çok kötü oldum. salı günü de hastalandım işten öğleyin geldim yattım. sonra şehirdışından gelen dayıları vardı onları geçirmeye gittik filan dün akşam da yine temizlik yaptık. yoruluyorum valla. doktoraya başvurmak istiyordum ama sanırım artık imkansız. kendime bile zaman ayıramıyorum. amannn karman çormanım işte. bir iyi bir kötü.
çok az kalmaıd ama napalım yaaa..
bu arada bana arada geliyorlar yaaaa çok pis anne olasım geliyor
oda senin elinde canım kendi aileni düzelmeyi sen başarabilirsin