- 27 Haziran 2011
- 624
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
selam ben de mayıs geliniyim...2 ayı geçti evleneli....14 mayısta evlendik....başlarda çok zorlandım...hem yabancı bi şehir,yabancı bir ev.sorumluluklar ve bazı sorunlar
üstüste geldi herşey ilk 1 ay baya zorlandım ve kötü geçti ama artık alıştım evime,işlere...başımızdaki sorun da halloldu sonradan (tam olarak olmasada buna da şükür)...
selam ben de mayıs geliniyim...2 ayı geçti evleneli....14 mayısta evlendik....başlarda çok zorlandım...hem yabancı bi şehir,yabancı bir ev.sorumluluklar ve bazı sorunlar
üstüste geldi herşey ilk 1 ay baya zorlandım ve kötü geçti ama artık alıştım evime,işlere...başımızdaki sorun da halloldu sonradan (tam olarak olmasada buna da şükür)...
kızlar saglık ocagı iş yerıme cok yakın gıttım dedılerkı ögleden sonra eşim bugun izinli cuma namazından sonra ona söylerım o alır daha gıdemem ben cok yoruldum
tatıle gıdıcek arkadaslara şimdiden ıyı tatıller kızlar bır sey sorucam yarın bız eşimle şileye gıtmek ıcın plan yapmıstık ama akşam avrupa yakasında katılmamız gereken bır dugun oldugunu unutmusuz şimdi ne yapsak hangısıne gıtsek denızeme dugunemı
merakla beklıyoruz sonucları :)
dugun cok onemlı degılse gıtme derım yakınlık derecesıne gore yanı
ama onemlıyse gıtmelısın canım
haftasonlarının kaçınılmazı temizlik ve ütü. malesef
speedy biz 2 çift gideceğiz. arkadaşlarımızın yazlığı hem de yakın. yarın sabaha karşı yola çıkacağız.
kuzenini almakla iyi etmişsin daha keyifli olur bence.
bebekkafa hoşgeldin. hayırlı olsun.
offf yasemin. bence gidip kendin al eşini yollma. senin ona söylemen daha heyecanlı olur bence:)
çok yakın biri değilse denize gidin. ama şileye değil. biz 2 hafta önce gittik. yollar berbat. yol çalışması nedeniyle tek şerit ve giderken 2,5 dönerken 3 saatimiz yolda geçti. ya da trafiğe kalmak istemiyorsanız sabah ezanıyla yola çıkın
eşimin amcasının oglu :97:
haftasonlarının kaçınılmazı temizlik ve ütü. malesef
speedy biz 2 çift gideceğiz. arkadaşlarımızın yazlığı hem de yakın. yarın sabaha karşı yola çıkacağız.
kuzenini almakla iyi etmişsin daha keyifli olur bence.
bebekkafa hoşgeldin. hayırlı olsun.
offf yasemin. bence gidip kendin al eşini yollma. senin ona söylemen daha heyecanlı olur bence:)
çok yakın biri değilse denize gidin. ama şileye değil. biz 2 hafta önce gittik. yollar berbat. yol çalışması nedeniyle tek şerit ve giderken 2,5 dönerken 3 saatimiz yolda geçti. ya da trafiğe kalmak istemiyorsanız sabah ezanıyla yola çıkın
bakalım umaırm bizi çıldırtmazorada.
bugün de hiç çalışasım falan yok yaw. böyle sersem gibiyim.
hoşgeldin canım evlendikten sonra bizimde üzerimizdeki karabulutlar kalkmadı hala olanlara ben bile şaşırıyorum..
inşallah rahat günler geçireceğimiz önümüzde yıllar var
hoşgeldın canım aramızda bı hafta varmış bende 7 mayıs :)
zamanla alışılıyor herseye kafana takma yeterkı
hoşbulduk canım :) bizim sorun benle ilgiliydi aslında....neyseki halloldu ama hallolana kadar ben de mahvoldum
inşallah canım...
yani yasemin tabi ki gitmelisin düğüne. amca oğlu birinci derece akraba.
bakalım umaırm bizi çıldırtmazorada.
bugün de hiç çalışasım falan yok yaw. böyle sersem gibiyim.
eşimin amcasının oglu :97:
yasemın şileyı kesınlıkle dusunme eglenceden cok yorulursun ve mumkun degıl dugune yetişemezsın
şile yolları cok trafık bence hıc yorulma dugunede gıt derım cunku yakınmış
günaydın kızlar
bugn çabucak bitsede gitsek evimze
benimde hiç çalışasım yok bugün
akşama yemek derdim yok,arkadaşım yemeğe çağırdı
peki kocişi ikna etmeye calışıyım ben buna
ya kızlar evlendıgımden berı çok yıyorum ben 2,5 kılo almısım 28 günde