- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
çamaşır yıkarken renkliye ayrı beyaza ayrı deterjan mı kullanıyorsunuz kızlar. markalarıyla lütfen.
ben hepsini arielle yıkıyorum ama bugün nette arielin renkleri soldurduğunu renklileri farklı deterjanla yıkamak gerektiği yazmış
aslında ayrı kullanmak maddi açıdan mantıklı. ariel/omo pahalı beyazları onla yıkarım.
renklilere daha uygun birşey alırım. rinsonun kokusunu çok seviyorum mesela:)
zaten bir kıyafeti 2.gün giymiyoruz.
akşam markette gideceğiz alayım ben rekliler için ayrı deterjan en iyisi
önce tursil aldık meğersem beyazlar içinmiş. sonra bir de renkliler için bingo aldık. fiyatına göre karar verdik aslında. tamamen duygusal
haftada 3-4 makina çamaşır yıkanıyor aynı işi gören daha uygunu varken niye çok verelim ki.
duygusal davranışınızı destekliyorum kızlar.
bende akşam bakiyim fiyatlarına tursil ya da rinso hangisi uygunsa renklilere alıyım
yaşasın bugün de bitti. evimize gidiyoruz.
yarın görüşmek üzere. iyi akşamlarrr kızzzlarrr.
anadolu yakasında varsa bıldıklerınız yada bu sıtede bellı bolumde bılgıler varsa yardımcı olursanız sevınırım
günaydın canlarım,
nefesiz düşünceniz çok güzel. ama tek 1 çocuk ile olmuyor.
oraya gidiyorsunuz 1 kişiye ilgi gösteremiyorsunuz işte öyle güzel bi yerki. hepsi yanında oluyor.
1 tanesine de ilgil alaka gösterdin mi diğerleri çok üzülüyrbol bol çikolata alın çok seviniyorlar.
avrupa yakasında var ama anadolu yakasında hiç görmedim ve duymadım canım internetten bakabilirsin
bizde cumartesi sabah 10'da çınarcıktayız. pazartesi sabah geri döneceğiz evde öyle çok çamaşır var ki anlatamam
düşün eşimin atleti kalmamış sabah farkettik. ne güzel boşladım yaa öyle. evi
üsküdarda var meydana yakın bır yerde netten bakabılırsın canım tam adrese buyuk postanenın orda olması lazım bızde gıtmıstık bır kere kızlarla
nefes çok iyi düşünmüşsünüz. kim bilir oradaki çocukları ne kadar mutlu eder bu davranış.
biz üniversitedeyken arkadaşlarla gitmiştik ama bir daha o sahnete içim dayanmaz. gittiğinde çok mutlu oluyorlar ama dönerken onları geride bırakmak çok hüzünlü.
ewet çikolata ve oyuncak çok seviniyorlar.
yaseminn bugün cuma ne oldu sonuçlar. merakla bekliyoruz!!!
speedy sen bu hafta evin yolunu unuttun canım onun için normal bir durum.
haftasonu arkadaşlarımızla yazlığa gidiyoruz. onun için temizliği akşam yapmam lazım, ütüyü de.
dün beyazları yıkadım. nevresimleri falan değiştirdim. bulaşık makinasını açtım. biraz mutfağı temizledim ama daha çok işim var(((((((( 43:
tabıkı bırıyle olmuyo canım ama bende elımden gelenı yapabılırım
cocukları eşimde bende cok sevıyorum
sanada hayırlı yolculuklar bazen çamaşır konusunda bende son anda fark edıyorum
selam ben de mayıs geliniyim...2 ayı geçti evleneli....14 mayısta evlendik....başlarda çok zorlandım...hem yabancı bi şehir,yabancı bir ev.sorumluluklar ve bazı sorunlar
üstüste geldi herşey ilk 1 ay baya zorlandım ve kötü geçti ama artık alıştım evime,işlere...başımızdaki sorun da halloldu sonradan (tam olarak olmasada buna da şükür)...
speedy sen bu hafta evin yolunu unuttun canım onun için normal bir durum.
haftasonu arkadaşlarımızla yazlığa gidiyoruz. onun için temizliği akşam yapmam lazım, ütüyü de.
dün beyazları yıkadım. nevresimleri falan değiştirdim. bulaşık makinasını açtım. biraz mutfağı temizledim ama daha çok işim var(((((((( 43: