Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

cok sabırlı bı ınsanım benım aılem ıse cok farklı olayları anlatsam ınanamazsınız ama oluyo işte
bı anları dıgerını tutmaz zamanla dertleşirim sızlerdende fıkır almak ısterım

aileni en iyi tanıyan bilen, olayları yaşayan sensin. inşallah bir orta yol bulunur da sen de mutsuz olmazsın.

şiştttt çok uzatmnayın kaçırıyorum sohbetiiiiii
biznefesiz hoşgeldin canım herşey zamanla geçer yapılması gerekeni yaparsın olur biter sen de artık bir ailesin önce siz eşin ve senin mutluluğpun sonrada aileniz ona göre davranırsın canım sıkma canını

speedy ben okmeydanındayım:) 10 dk bile değil aramızdaki mesafe:)
her tiramisuya çağır beni:)))

ümraniyeli yeni gelinler artık ulaşım daha kolay görüşmek isteyince mutlaka ayarlanır:))

biz eşimle sevgiliyken kimsenin bilmediği zamanlarda hep karşıda buluşurduk hatta bizim evin ordan 522ler ümraniyeye geliyordu. orada çarşının içinde parkın arkasında bir kafe vardı. adı otantikti galiba. az mı para verdik oraya. ahhh ahhh anılarımı hatırlattınız

speedy ben okmeydanındayım:) 10 dk bile değil aramızdaki mesafe:)
her tiramisuya çağır beni:)))

ümraniyeli yeni gelinler artık ulaşım daha kolay görüşmek isteyince mutlaka ayarlanır:))

biz eşimle sevgiliyken kimsenin bilmediği zamanlarda hep karşıda buluşurduk hatta bizim evin ordan 522ler ümraniyeye geliyordu. orada çarşının içinde parkın arkasında bir kafe vardı. adı otantikti galiba. az mı para verdik oraya. ahhh ahhh anılarımı hatırlattınız

tabı canım istedıkten sonra her yer bır saat gidilir yanı

senin ev serin de yaseminn biz oraya gelene kadar çekeceğimiz sıcak ne olacak acaba:))))

olur walla speedy

hepimiz çalışıyoruz sanırım. ancak haftasonu olabilir işte :KK1: :KK16:
dilerseniz hepinize uygun ise c.tesi yada pazar gelebilirsiniz hatta ben kk^da konu bile açarım :KK70:

Son düzenleme:
X