Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sağolun kızlar. tam umudumu kesip hayal kırıklığımla başbaşa kalmaya hazırlanırken gerçekten süpriz oldu.
hepimizin mutluluğu hep devam etsin. her günümüz daha güzel olsun.

istaşehir olabılır canım kk da gezmedıgım topik kalmadı nerdeyse

sen ?

hani buluşma topiğinde anadolu yakası diye bir topik vardı orda görmüştüm şimdi hatırladım
buluşma lucaktı ama oldu mu bilmiyorum düğün hazırlıkları falan derken bakamadım hiç
bende ataşehirde çalışıyorum evimde şerifali mahallesinde çok uzak değiliz seninle
ilerde belki görüşürüz:80:

hani buluşma topiğinde anadolu yakası diye bir topik vardı orda görmüştüm şimdi hatırladım
buluşma lucaktı ama oldu mu bilmiyorum düğün hazırlıkları falan derken bakamadım hiç
bende ataşehirde çalışıyorum evimde şerifali mahallesinde çok uzak değiliz seninle
ilerde belki görüşürüz:80:

evet canım açmıştım öyle bır topik herkes dugundu balayıydı derken yarım kaldı yakınmışız tamam bu bulusmayı ayarlıyalım çok ileri bır tarıh olmadan :KK52:

slm kızlar kendıme aktıf bı topık ararken kendımı burda buldum:KK1:
benide aranıza alırmısınız:KK9:

hoşgeldin canım kendinden bahset azcık evlimsin yaş kaç felan:KK12:

evet canım açmıştım öyle bır topik herkes dugundu balayıydı derken yarım kaldı yakınmışız tamam bu bulusmayı ayarlıyalım çok ileri bır tarıh olmadan :KK52:

olabilir canım neden olmasın:KK52:

merhaba hepiniz yeni katılan arkadaş sende hoşgeldin.
bende böyle evlenen kızlarla görüşmek istiyorum. :KK54::KK54: evlenmese de görüşebiliriz o ayrı :21:
2 tane hala samimi olduğumuz var işte o kadar :KK51:

X