- Konu Sahibi ceylin2011
offf bu ne sıcak ya şimdi bayılacağım. klimalara bakım yapılıyor 1 saat olacak erdim resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf bu ne sıcak ya şimdi bayılacağım. klimalara bakım yapılıyor 1 saat olacak erdim resmen
pofffff ölüyormuymuş hemen aramış anlamıyorum şu insanları yaaaa ne kadar canları tatlı neyse yapacak bişey yok birdahakine buna izin vermezsin olur biter evinde yatsın sanki bişimi yaptınız siz de de yatmaya devam etti yanlız mı kalamıyormuş alla allaaaakızlar o kdar mhteşem bi 1. ay kutlaması yaptık ki anlatamam!sinirden ve üzüntüden heryerim şiş şu an! :2:
bi güzel giyindim hazırlandım çıktım buluştuk..tam yarı yola geldikkardeşi aradı hastalanmış..kayınvalidemler de tatilde bunun üzerine kocca da bize gel dedi kardeşine..hooop gerisin geriye eve döndük..bütün gece tv fln izledik öle aperatif bişiler hazırlayıp yedik ve hasta baktık.. yatağa yattığım gibi ağlamaya başladım bunun üzerine de kızdı napalım hastalanmış yani yapcak bişi yok fln dedi..
ya zaten 6.5 senedir beraberiz biiz ve daha hiç yıldönümü kutlayamadık hep bişiler oldu..şanssızız sanırım..
neyse neticede hiiiç keyfim yok..zaten akşam da işteyim evde olmicam..otursunlar beraber..
bacım ne hızlısınız yaw
bı yemege gıttım neler olmuş
benım eşim bılmıyo buraya uye oldugumu
guvenmez sıtelere ben bunu nasıl anlatırımda buluşmalara katılırım bılemedım canımm
hehe çok hızlılar maşallah bende buluştum eşim hayretlerde o yüzde fazla açıklama yapmamak lazım eşlere anlayış beklemiyorum her zaman bizim gibi düşünemiyorlar çünküm :))))
nasıl haberın olmadanmı benımkı bı an bıle ayrı degılkı benden yapamam kı
yaşasın klimalarımız geri geldi. serinlik gibisi yok walla.
hayır canım haber vericeksin ama herşeyi değil işyerinden kızlarla buluşcaz dicen okul arkadaşım dicen geçicen herşeyi ince ince anlatmıcan gereksiz sonra alışıyorlar hep öyle istiyorlar :)
okul arkadaslarım evıme gelır dısarda gorusmeyız bılır
iş arkadaslarımda oyle dısarda gorusmuyorum solesem nasıl karsılar acaba bı deneyım:)
ben de normalde klimadan çok etkilenirim ve sıcapı severim ama bizim işyeri çok kalabalık ve havasız klima da çalışmazsa kesin nefes alamayıp ölürüz.
magrentaya katılıyorum çiftlerinde kendi arkadaşlarıyla çevreleriyle geçirebileceği zamanları olmalı mutlaka
sonuçta evlenmeden önce de kendi arkadaşlarımız sosyal çevremiz vardı evlendikten sonra eski sıklıkta olmayabilir ama yine kendimizi soyutlamamız gerekir diye düşünüyorum.
ben de evlendiğimden beri kendi arkadaşlarımla hiç yalnız görüşme fırsatım olmadı ama çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımızla her hafta birşeyler yapıyoruz.
evliliğimiz biraz daha düzene girdikten sonra yine kendi arkadaşlarımızla yalnız görüşeceğiz ama şimdi aile gezmeleri, bibribine ve evine alışma döneminde olmaması normal
biznefesiz inşallah düzelir canım.
çünkü zamanla bu durum seni de sıkabilir.
hep evde sıkılmıyonuz mu canım arada dışarı çıkın bir kahve için ben de evlendiimden beri kimseyle buuşmadım dışarda ama vaktimiz olmadığı için toparlanıp yapıcaz bişiler biz de ayrı ayrı farklı mekanlarda zaman geçirmek lazım bence
magrentaya katılıyorum çiftlerinde kendi arkadaşlarıyla çevreleriyle geçirebileceği zamanları olmalı mutlaka
sonuçta evlenmeden önce de kendi arkadaşlarımız sosyal çevremiz vardı evlendikten sonra eski sıklıkta olmayabilir ama yine kendimizi soyutlamamız gerekir diye düşünüyorum.
ben de evlendiğimden beri kendi arkadaşlarımla hiç yalnız görüşme fırsatım olmadı ama çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımızla her hafta birşeyler yapıyoruz.
evliliğimiz biraz daha düzene girdikten sonra yine kendi arkadaşlarımızla yalnız görüşeceğiz ama şimdi aile gezmeleri, bibribine ve evine alışma döneminde olmaması normal