Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yaw az önce kocacığım aradı akşam seni almaya gelemeyebilirim işim uzayacak galiba dedi.
ama evlendiğiminzden beridir 1 aydır yani:) hep işe bırakır ve alır acaba ilk ay olması sebebiyle bir süpriz mi hazırlıyor bana yoksa ben böyle düşünerek hayal kırıklığımı yaşarım bilemiyorum şimdi:KK59:

çok güzel bi fırsat işte eve git şık bi masa hazırla bide ufak bi pasta al bitti :21::21:

pelinns 1.ay dönümünüz kutlu olsun. bizimde bugün 1.ay dönümü:))))

kendini nasıl en güzel hissediyorsan onu giy:)

çok güzel bi fırsat işte eve git şık bi masa hazırla bide ufak bi pasta al bitti :21::21:

bu açıdan düşünmedim:) doğru söylüyorsun gelmezse daha iyi gider hazırlık yaparım, ben ona süpriz yaparım.
kimizde pastayı pek sevmiyoruz dilimli minik pastalardan alıcam ya da dondurmalı pasta

bu açıdan düşünmedim:) doğru söylüyorsun gelmezse daha iyi gider hazırlık yaparım, ben ona süpriz yaparım.
kimizde pastayı pek sevmiyoruz dilimli minik pastalardan alıcam ya da dondurmalı pasta

aynen canım mükemmel fırsat ama hızlı olman lazım :KK52::KK52: yemeğin var mıydı ?

aynen canım mükemmel fırsat ama hızlı olman lazım :KK52::KK52: yemeğin var mıydı ?

yok aslında:KK43: çorba, közlenmiş biber ve patlıcan var. yemekleri eşim yapıyor ya genelde bugün yapacaktı!!!!!

aslında eşim karışık kızartmayı çok seviyor. gelene kadar yaparım onu. ayyy panik oldum şimdi:KK43:

geçen gün bana yeni bi ayakkabı almıştı ona uyacak bişiler giyim bari :)

sssccc canım bence süpriz olabilir..olmassa da üzülme yaa adamcağızın işi varsa o napsın..

yok aslında:KK43: çorba, közlenmiş biber ve patlıcan var. yemekleri eşim yapıyor ya genelde bugün yapacaktı!!!!!

aslında eşim karışık kızartmayı çok seviyor. gelene kadar yaparım onu. ayyy panik oldum şimdi:KK43:

ayarla artık bişeyler canım hazır falan al olmadı :KK53::KK53::KK53:

geçen gün bana yeni bi ayakkabı almıştı ona uyacak bişiler giyim bari :)

sssccc canım bence süpriz olabilir..olmassa da üzülme yaa adamcağızın işi varsa o napsın..

süslenin bakalım kızlar yarına haberlerinizi bekliyorum

bana da süpriz yapacakmış gibi geliyor ama hayırlısı:)))

gerçi almaya gelemzse kesin süpriz yok demek o zaman ben de eve gider güzel bir sofra hazırlarım.

kızlar tavsiyeler 10 numara olmuş sağolun..şu an börek ve mozaik pasta yapımıyla uğraşıorum :)

bu arada bugün 1. ayımız :) kocca beni ufaklık kuzenin deyişine göre romantik lokantaya götürecekmiş :) ne giysem ki?! :KK69:
ooooo romantik lokanta süper yaaaa hadi bakalım :))))))
yaw az önce kocacığım aradı akşam seni almaya gelemeyebilirim işim uzayacak galiba dedi.
ama evlendiğiminzden beridir 1 aydır yani:) hep işe bırakır ve alır acaba ilk ay olması sebebiyle bir süpriz mi hazırlıyor bana yoksa ben böyle düşünerek hayal kırıklığımı yaşarım bilemiyorum şimdi:KK59:

süpriz olabilirde olmayabilirde beklenti içine sokma kendini her ihtimale karşı bence :KK43: yoksa üzülürsün hayırlısı bakalım :)

ben makyaj yapıp süslendim biraz. kocacığım gelirse güzel olayım. akşamı sabırsızlıkla bekliyorum:)

günaydııııınnnn kızlaaarrrrrr:)))

hemmen dün akşamı anlatıyorum.
işten çıkmama yakın eşim aradı benim işim uzadı sen annene git benim ne zaman geleceğim belli olmayabilir evde yalnız kalma dedi.
öyle söyleyince ben de pasta almaktan vazgeçtim.
18.30da işten çıktım kapıda beni bekliyor. hayırdır dedim ne oldu. seni eve bırakmaya geldim sonra gideceğim yine dedi. arabanın arka koltuğuna torpidoyafalan baktım çiçekte hediyede hiçbirşey yok!!! benim tabi bütün hayaller suya düştü:KK43:((
evin kapısının önüne geldik. anneme bırakmıyacakmısın dedim, anahtarım yok ben üstümü değiştireceğim dedi çıktık eve.
eşim kıyafetlerini değiştirdi. bende banyoya geçtim.
sonra içeri bir geçtim aaaaaaaaaaaa
kocacığım salona romantik bir sofra hazırlamış. yemekler herşey hazır. çiçek almış.
ben işteyken eve gidip hazırlık yapmış:)
çok güzel ve romantik bir gece geçirdik. ben de evde minik kekler vardı hemen krem şanti yaptım üstüne pasta gibi oldu onu götürdüm içeri:))))
bir de 5yıl önce çektirdiğimiz bir resmimiz vardı eşim kendinde olanı taşınırken kaybetmiş, çerçeveye koymuştum onu hediye etttim. ikimizde çok mutlu olduk.
Rabbim hepimizin mutluluğunu ömür boyu her gün sürdürsün...

günaydııııınnnn kızlaaarrrrrr:)))

hemmen dün akşamı anlatıyorum.
işten çıkmama yakın eşim aradı benim işim uzadı sen annene git benim ne zaman geleceğim belli olmayabilir evde yalnız kalma dedi.
öyle söyleyince ben de pasta almaktan vazgeçtim.
18.30da işten çıktım kapıda beni bekliyor. hayırdır dedim ne oldu. seni eve bırakmaya geldim sonra gideceğim yine dedi. arabanın arka koltuğuna torpidoyafalan baktım çiçekte hediyede hiçbirşey yok!!! benim tabi bütün hayaller suya düştü:KK43:((
evin kapısının önüne geldik. anneme bırakmıyacakmısın dedim, anahtarım yok ben üstümü değiştireceğim dedi çıktık eve.
eşim kıyafetlerini değiştirdi. bende banyoya geçtim.
sonra içeri bir geçtim aaaaaaaaaaaa
kocacığım salona romantik bir sofra hazırlamış. yemekler herşey hazır. çiçek almış.
ben işteyken eve gidip hazırlık yapmış:)
çok güzel ve romantik bir gece geçirdik. ben de evde minik kekler vardı hemen krem şanti yaptım üstüne pasta gibi oldu onu götürdüm içeri:))))
bir de 5yıl önce çektirdiğimiz bir resmimiz vardı eşim kendinde olanı taşınırken kaybetmiş, çerçeveye koymuştum onu hediye etttim. ikimizde çok mutlu olduk.
Rabbim hepimizin mutluluğunu ömür boyu her gün sürdürsün...

harika olmuşşşşşşş Allah mutlulugunuzu bir ömür boyu daim etsin inşallah senın adına cok sevındım canım

günaydın canım nasılsın :KK70:
günaydınnn iyi diyelim iyi olalım saol canım :)sen nasılsın? evlilik nasıl diye herkesin sorduğu senin yanıtlamaktan bıktığın bir soru sorayım mı?:)))))
günaydın arkadaşlar anlatın bakalım dün neler yaptınız :) :KK60::KK60:
günaydın sipaydicimmmm :p
eşim dün gece işe gittigi için aılemle kaldım eski komsularımla sabaha kadar kapıda çekırdek çıtleyip evlılıkle ılgılı tavsıyeler aldım :KK69:

ooo süper farklı bir gece olmuş :p

sscccimmmmmmmmmmmmmm süper olmuş yahu romantik adamın hali bir başka olur işteee daha nice aylara yıllara inşallah

ssscc ne güzel bir gün geçirmişsiniz rabbim mutluluğumuzu daim kılsın inşallah
hepimize sağlıkla huzurla eşlerimizle bir ömür nasip etsin inşallah
günaydın magrencimm,sipidim günaydın
yasemin merhaba nasılsın?

X