- 14 Eylül 2009
- 52
- 1
- Konu Sahibi kahkahayim
hemen hemen aynı durumdayız benim eşimde aynı.o suratıma dalınca bende onun suratına dalar oldum ne saygı kaldı nede etmediği hakaret.bayram günü baba ocağındayım üstüne üstlük karnımda her ağladığımda ağlama anne dercesine tekme atan bebeğimle birlikte.Ne yapacağımı bilmez halde boş boş ekrana bakıyorum kulağım telefonda hala bir umut ama ararsa ne diyeceğimi bile biliyorum.Seviyor diye kendimi oyalama çabalarım sönmek üzere.Bastırıldım sindirildim kurtulmaya çalıştıkça dahada kötü olur mu kaygısındayım.Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun .
o çaresizlik, o bilinmezlik duygusunu biliriim.
hani biri çıksa da bize en doğrunun ne olduğunu söylese biz de yapsak diye bekler dururuz. ama öyle biri hiç yoktur. maalesef kendi başımızayız.
senin hamile olman bu halde bunları yaşaman dokundu bana. eş bu ya eşiyiz biz onların. düşman mıyız biz ya. nedir Allah'ım bu çıkmazlar bu çelişkiler...
hamilenin duaalrı kabul olur.
ne istediğine dikkat et, kazara istediğin kötü bişi gerçek olursa üüzülürsün maazallah... ):
bizim gibilere de dua et ki Allah yuvalarımıza huzur versin diye....çözüm versin diye.....
ben hemen korkup kaçacak birinsan değilim ama karşımdaki beni çaresiz bırakıyorsa gitmekten başka çarem yok.