Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde öğlen uyandıktan sonra kahvaltıya gitmiştik ve bohca götürmüştükk
ayyy ne utanmıstım yaa şimdi aklıma geldide

Bohçada ne vardıki utandınız merak ettim, yoksa çarşafmı istediler eğer öyleyse gerçekten utanç verici bir durum bu

Çok gereksiz bir adet bu bırakın bu işleri artık olacak şeymi insanların gözünün içine içine bakarak bakın biz gece yaptık geldik olacak şeydeğil ..

yuh be evlendikten sonra ne el öpmesi saçmalık ,insan çiftleri yanlız bırakır yada balayına gönderir,terbiyesizlik bence bu..

Bizde rahat geçiremediğimiz gecenin sabahında kayınvalidemlere gittik adetmiş.zaten saat 12 gibi aradı hadi gelmiyomusunuz die.eşim güya ban güzel bi kahvaltı hazırlayacaktı.ama olmadı ve içimde kaldı.bence kayınvalideye hemen gitmeyin enazından akşam gidin eşiniz kahvaltı hazırlasın size.düğünün yorgunluğu zor geliyo.insan utanıyo giderken.o gece birlikte olup olmamak önemli deil herkes öle sanıyo çünküü.bence birbirinize vakit ayrıın....

evlendigimiz gunun ertesi kayinvalideme kahvaltiya gittik esimin teyzesi sahane bir sofra hazirlamisti kaynanam super seyler pisirmisti yedik ictik evimize donduk aksami esimle basbasa yemege ciktik yemekten sonra bir bara gidip kurtlarimizi doktuk sonraki gun balayina cikmak icin yola ciktik 15gun basbasa cok ozel bir balayi gecirdik halada haftasonu kacamaklari yapariz yemek isine gelince super sayilmam internet canim kaynanam annecigimin tarifleri ile iyi gidiyorum

Bohçada ne vardıki utandınız merak ettim, yoksa çarşafmı istediler eğer öyleyse gerçekten utanç verici bir durum bu

Bence çarşaf yoktur.anladıgım kadarıyla söyleme tarzınla.bohça götürülür kayınvalide yada diyer aile fertlerine ve başka gittikleri yere öyle bir bohça olmalı.

sabah eşimin ailesini yolcu ettik ankaraya
sonra güzel bi kahvaltı ve balayı için bavul hazırlığı yaptıkk :asigim:
akşamı da çeşmeye doğru yola çıktıkk

ayy ne saçma şeyler bunlar!bende hiç gelemem böle şeylere ama bizimki tutturmuş (biz ayrı şehirlerden olduğumuz için düğün tabiiki onların orda yapılacak)düğün gecesi ailesinin yanında kalacakmışız yani bir üst kattaki dairede.neymiş efendim sabahta kahvaltıyı hepbirlikte yapacakmışız ondan sonra nereye gidersek gidecekmişiz!!!annesi babası geliniyle şöyle güzl bi kahvaltı yapıp sohbet etsinmiş!!uuff kızlar bu konu ne zaman açılsa sürekli tartışıyoruz erkek arkadaşımla.ben istemiyorum her seferinde söylüyorum ama anlamıoooo...aslında her konuda herşeyi bana bırakır.benden tek istediği bu olduğu için bende mecburen katlanıcam sanırım

bisde düğünde çaktırmadan içtik içtik( rahat olalım dıe) gecede sızdık=) sabahta balayına cıktık...

bız 2 gun kayınvaldeme cıkmsıtık ust katta oturdugu ıcın :) sonra eve gelıp ust degısıp alısverıse cıktık cıcısler aldık ertesı gun hoppp balayına gıttık :) yemke gelıncede ben yemekın y sını bılmıordum tek kzı oldugumdan bıraz nazlı buyudum net dıye bısey var artık netten baka baka yaptım ılk yaptıgım pılavı bı gorseydın resmen lapa yenmıordu amam smıdk esım bıle der 1000 ordu gelse onları doyurursun sne

nitt kız beni güldürdün yaaaa harikasın yawrim:roflol:
ertesi günü gidilmesi bence de çok saçma a.s

hanımlar bızım memlekette hala suren bı adetler var. Allah tan ordan bırıyle evlenmedım. gelin sabah kalkar elıne supurgeyı alır ve ortalıgı supururu ordan kahvaltıyı hazırlar sonra gıde kayınvalıdeyı kayınpedrı uyandırır. ellerini opup kahvaltı yaparlar sabah namzından sonra oluyo bunlar garıp gelın hec uyumuyo tabi:):) saat 11 gıbıde erte derler bızım orda oyun oynamak ıcın gelının arkadasları yakın akrabaları gelır. oynarlar zavallı gelın o acısıyla oynatırlar bıde ya cok acımzasızlar cokkkk teyzmın kızı gecen kasımda evlendı valla cok iğrenc deyıp duruyodu bu adetlere bıde bole oldugunu dusunsenıze aboooooooooooooooooo:d

bıde bişey sorsam. şimdi ben kayınvalıdemlerle aynı evde olcam bıze bi oda vercekler ılk gece orda kalcaz mecburen.. boyl kayınvalıdesının yanında kalanlar varmı? varsa ertesı gun el opme olayını nası yaptılar bı anlatabılırlermı lutfeeeeeeeeeennnnnnn......

ben evlendım eve geldım basladım aglamayaaa :çok üzgünüm: saçlarımdakı tokaları tek tek yola yola cıkardım :1no2: kocamda sarıldı bana aglama fln dıe benneyaptımki neyysee annemde teyzemlerdeydı ertesı gun gıttım ay bıde ne yaptınız dıe soruyo klava: dedım çüş anne ben evlendıkten 4 ay sonra dugun yaptım boş durmakdık yanı sengözlerimebaksanab annemınde öye yapmasına baya gulmustum artı kızdım bıdaha soramadı ama ben suan dusunuyomda pok varmısta evlenmısım :a015: ne acelem vardıysaa neyseee olan olmus bıde oglan var :ecrin_bebek: 1 yasında demı gec kalmısım bunu demeye

kızlar en ilginç gerdek gecesi hikayesi bendedir sanırım:CüvCüv:biz düğünümüzü yemekli ve alkol sınırı olmadan yaptık kayınpederimin isteği üzerine.eşimde sağolsun her gittiği masada sek rakıları fondip yapa yapa düğünümüzün sonunda ayakta duracak hali kalmadı.tabii böylece gelin arabasınıda sürüp eve gitmek bana kaldıkaydirigubbakcemile3 gerçi gecenin bu kısmı en çok hoşuma giden kısmıydı ki çocukluk hayalimdi gelin arabamı kendimin sürmesi. bu yüzden eşime minnettarımŞeniz tabi arabaya kurulduk bide baktım iki kişi daha bindi arkaya bir kız bir erkek ve onlarda zom olmuşlar kız hele felaket durumda.bu kişiler eşimin bodrumdan arkadaşları bende tanıyordum neyse eve gittik ben eşimi taşıdım bir yandan gelinliğim ayağıma dolaşıyo zor yürüyorum kaydirigubbakcemile3 bunların yataklarını yaptım tabi halaa üstümde gelinlik var bide sade kahve yaptım ayılsınlarpis sarhoşlarsırnaşık şey diye amanınn bide kahveleri getirdimki hepsi bi tarafa düşmüş uyumuş.:dilcikar: bende öylece bıraktım herkesi girdim odama altınlarımıda sakladım kapımı kilitleyip üstümü değişip uyudum sabah tabi herkese fırça kötükedihüso hele eşime bir hafta konuşmadım hiçte yüzvermedim intikamım acı oldu yanikötükedihüso biraz uzun oldu arkadaşlar şimdi hatırladıkça gülüyorum o akşam çok üzülmüştüm.

pardon arkadaşlar ben konuyu yanlış anlamışım sanırım evlendikten sonra nemi yaptım.... ertesi gün bizde kalan arkadaşları otogara götürdük sonra eşimin ailesini aradık sesleri pek iç açıcı gelmeyince eşim' bize gidelim bişey olmuş dedi'
bizde gittik tabi birde baktık kayınvalidemin gözü mosmor yüzü şiş düğünden dönerken trafik kazası yapmışlar bizede üzülürüz teş yapmayalım diye haber vermemişler sabaha kadar hastane karakol uğraşmışlar ufak bi kaza Allahtan bişey olmamış ben çok üzüldüm ağladım her şey ne kadar çok kötü geçti diye:çok üzgünüm: yani klasik el öpme gelme gitme fasıllarını kısacası olması gereken hiç bir şeyi dosdoğru yaşayamadık:dilcikar:

Ne el öpmesi ya sonraki gün çok saçma bence sanki düğünde öpmüyon,insanların özeli var yani illa misafirmi ağırlamak zorunda ertesi gün ayıp ya baş başa bırakın gençleri...

alaahtan gerdeğe girmemişsin haa yoksa yanlıs anlama kazasına ugrardın:roflol::roflol::roflol:

alaahtan gerdeğe girmemişsin haa yoksa yanlıs anlama kazasına ugrardın:roflol::roflol::roflol:

anacım yok sarhoş adama meze yaparmıyım kendimi hiç sonra ne halt yediğini hatırlamaz falan iş açmadım başıma yani uyanık çıktım kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

bende kayınvalideyle kalıyorum ve 8senelik evliyıim ilk akşam onlar başka yere gittiler sonraki gün akşama geldiler zaten bizde balayına gitmek için hazırlanmıştık geldiler ellerini öptük hani dışardan geldiler ya obakımda sonra biz zaten gittik 1hafat yüzlerini görmedik ilkgünden çekilmez zaten aynı evde bide beraber yaşadıgımız için yani inşallah yardımcı olmuşumdur

tatlım biz pazar evlendik ve pazartesi saat 7de balayına uçtuk, 1 hafta sonra evimize döndük kimselere gitmedik çünkü annem ve kayınvalidemde tatile çıkmıştı, bizden sonra gelsiler bizde onları bize çağırdık yemek yaptık babalarda geldi herkes bizde görüşmüş oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…