bizde öğlen uyandıktan sonra kahvaltıya gitmiştik ve bohca götürmüştükk
ayyy ne utanmıstım yaa şimdi aklıma geldide
Bohçada ne vardıki utandınız merak ettim, yoksa çarşafmı istediler eğer öyleyse gerçekten utanç verici bir durum bu
Bizde adet şöyledir;evlendikten en az 1 hafta ya da 10 gün sonra ailelere el öpmeye gidilir, ertesi gün olur mu yaa düşünsenize"anne-baba ver elini öpiim dün gece süperdi"dermişcesinedelikafaduldenaradan biraz zaman geçmeli,bizde böyle valla...
pardon arkadaşlar ben konuyu yanlış anlamışım sanırım evlendikten sonra nemi yaptım.... ertesi gün bizde kalan arkadaşları otogara götürdük sonra eşimin ailesini aradık sesleri pek iç açıcı gelmeyince eşim' bize gidelim bişey olmuş dedi'
bizde gittik tabi birde baktık kayınvalidemin gözü mosmor yüzü şiş düğünden dönerken trafik kazası yapmışlar bizede üzülürüz teş yapmayalım diye haber vermemişler sabaha kadar hastane karakol uğraşmışlar ufak bi kaza Allahtan bişey olmamış ben çok üzüldüm ağladım her şey ne kadar çok kötü geçti diye:çok üzgünüm: yani klasik el öpme gelme gitme fasıllarını kısacası olması gereken hiç bir şeyi dosdoğru yaşayamadık:dilcikar:
alaahtan gerdeğe girmemişsin haa yoksa yanlıs anlama kazasına ugrardın:roflol::roflol::roflol:
bıde bişey sorsam. şimdi ben kayınvalıdemlerle aynı evde olcam bıze bi oda vercekler ılk gece orda kalcaz mecburen.. boyl kayınvalıdesının yanında kalanlar varmı? varsa ertesı gun el opme olayını nası yaptılar bı anlatabılırlermı lutfeeeeeeeeeennnnnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?