Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb ben aranıza yeni katıldım.bizde eşimle ertesi günü el öpmeye gitmiştik yemek konusundada hiç korkun olmasın nette o kadar basit ve lezzetli tarifler varki zamnla alışırsın...

evlendikten sonra 1 hafta evde kaldık. birbirimize zaman ayırdık.

zaten balayına da gidememiştik sonra el öpmeye gittik.

3 gun boyunca evdeydık, ekmek almaya dahı cıkmadık
Sadece bır aksam esım ıstanbul turu yaptırdı bana.
Ozellıkle o aksam, aılemden bırı arayacak, 'neredesın sen? Ne! Onunla mısın?' dıye kızacaklar sandım
Esımle evlendıgıme ınanamadım bır sure, alısana dek aılemden gızlı bırseyler yapıyormusum gıbı hıssettım.

4. gun el opmeye gıtmıstık.
Onlar bızı daha gec beklıyormus
Utanmıstım o gun, sankı hepsı yuzume bakarken 'neler yaptıgınızı bılıyoruz' dıyorlardı.

Bırde evlendıkten bır kac hafta sonra buyuk gorumceme soyle bır soru sordum.
Ben; 'Abla, mum lekesı nasıl cıkar?
Abla; 'Leke nerede?'
Ben; 'Halıda'
Abla; 'Hangı halıda?'
Ben; 'Yatak odasındakı halıda'
Abla; bır kac sanıye sustu, bıraz pıskın sırıttı ve 'uzerıne buz koy' dedı.

Sımdı ne zaman bunu hatırlarsam cok utanırım, fantezılerımızı anlatacak kadar safmısım dıye de kızarım kendıme.

Son düzenleme:
annemler kayınvalidemdelerdi.o gün memlekete dönecekelrdi.önce kayınvalidemlere gittik.sonra balayı için alışverişe.sonrada terminale annemleri yolcu etmeye.öyle bir ağladım ki bütün ankara otogarı bana bakıp ağladı.aaaahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok kötüydü yaaaa.eşim balayı yerine memlekete gidelim istersen demişti:)))))))

iki gün kimseyle telefonla bile görüşmedik biz. çok güzel bi otelde yer ayırtmıştık. ertesi akşam da romantik bi yemek yedik otelin en üst katında keman eşliğinde. sonra bir gün evimizde kaldık o gün de annemlere el öpmeye uğradık ama fazla kalmadık. ertesi gün ise balayına gittik bi hafta.. ilk günler nasıl geçti hatırlamıyorum bile

Topkapı sarayına gittik ve şansımıza o gün Harem açıktı :) 2 gün sonra da ver elini balayı

selam kizlar..yani katildim araniza..benim morelim bozuk bu konuda...ilk gece hotelde kalacagiz..aslinda sonra direk balayina gidecekdik izin vermediler...benim ailemde izin vermedi..ilk gece iste hotel kalacagiz..sonra ertesi gün kayinvaldemin oraya gidip el öpmemiz gerekmis...benim aileme gitmemiz gerekmis..sonra yemek hazirlamamiz gerekmis...aileler beraber yemek yicekmis..ay onlar sonra kalkmazda...ben orda oturamam...kalkip gezmeye gitsek olurmu bilmiyorum..ondan sonraki gün balayina gidecegiz...ama o bir günü nasil gecirecegim bilmiyorum....

sizde çirkefleşiverin azcık ne bu el öpme sanki başka zaman elleri öpülmüyormuymuş:)))hiç gidemem valla düğünden sonra evimize gelicez.sabahta direk antalyaya balayına:))

geçenlerde nişanlımlardayız o,ben,kayınvalidem oturuyoruz.işte konuştuk balayına sabah gideceğimizden nişanlım kayvaltıyı anam hazırlar burda yer gideriz dedi.bende iyi sen inip yersin bende anneme gidip yemek yerim dedim.ikiside bana bakıyor:))))dedim kusura bakma 6 yıl peşimden koştun kahvaltıyıda sen hazırlıycan yok öğle yağmaa deyincee tamam aşkım hazırlarım falan filan dedi.kaynananm bana gözlerini açtı baktı şok oldu kadınceğizzDDD ee naparsın kendi annen bile olsa bi dur demedikden sonra çok şey bekliyorDDDD

el öpme muhabbeti burdada var adetten ama ertesi gün değil balayından sonra gidiyorsun balayı yapmayanlarda 1 hafta sonra falan.hatta el öpmelerden sonra davetler başlıyor işte evinde ağırlıyorsun.anam çok zahmetli siz yeni evlisiniz ne daveti biz sizi davet edelim dememişlerdee geline işkence çıkarmışlar hahahahahaDDD şaka bi yana yeni yuvanda ilk kez ağırlama daveti işte buda güzel adetlerimizden biri.allah herkese o günleri göstermeyi nasip etsin.sevdiğiyle evli tüm ailesi yanında insan daha ne ister ki???

ertesi sabah kahvaltıyı eşim hazırlamıştı ama saat daha 8 bile değildi..deligibi erkenden uyandık hoş zaten gece doğru düzgün uyuyamamştık..yerimizi yadırgadık ikimizde....

sonra öğlene doğru kayınvalidemlere gittik el öpmeye....ordan da vınn denize...akşam geldik balayı için bavul hazırladık

aslında kendi adetimizde 3 günden önce gidilmez el öpmeye biraz geçer...kendi annemlere balayından sonra gittik...hemen ertesi gitsek kovardı heralde geri gönderirdi ne işiniz var burda diye...ya da kalbine inerdi nolduu hemen ertesi geldiniz bişey mi oldu diye

ne el öpmesi yaaa düğünümüzden 4 saat sonra uçağımız kalktı 1 hafta kıbrıstaydık 1 ay sonra gittik 6 yıl çıktık 9 yıldır evliyim kayınvalidemin veya kayınpederimin bir kere bile elini öpmedim onlarda istemez zaten ben ve eşim bir aileyiz kendi ailemiz önceliğimiz onlarda büyüklerimiz bayram seyran tatile gitmek istersek tatile gideriz gitmemişsek ziyaretlerine gideriz hem eşimin hem benim ailem buna herzaman saygı gösterirler ve onların bize bizim onlara sevgimiz sonsuzdur

evlendiğimzin ertesi günü tüm gün alışverişteydik evde hiçbirşey yoktu doğal olarak :)

evlendiğimizin gecesi ütü yaptım evet ütü! hatta ağladım inanın. eşim ertesi gün işe gidecekti devlet memuru olduğu için başlama yapması gerekiyordu. aynı sabahın öğleni de rapor alıp gelecekti. üniforması ütüsüz olduğu için geceden ütü yaptım sabah giyeceklerini. sabah uyandığmda dolapta hiç yiyecek bir şey yoktu. yani hiç kimse düşünmemişti bizi bizde düğün telaşından unutmuştuk. kötü başladı ve kötü gitti vesselam. sonucu da ayrılıkla neticeleniyor. ilk gecesinde ütü yapan bir ben varımdır eminim koskoca dünyada. o da bir şey farklı olmak adına :)

senin adına çok üzüldüm canım.haklısın eşin afedersin ama odunun tekimiymiş.insan kendi ütüsünü kendi yapar ilk gecede ille ütülücekse.neyse üzülme vardır herşeyde bi hayır.senin için hayırlısı neyse o olsun canım.

evet aslında taa o zamandan belliymiş ne olduğu da insan anlıyamıyor malesef. geç oldu ama iyi de oldu sonuç olarak.

evet aslında taa o zamandan belliymiş ne olduğu da insan anlıyamıyor malesef. geç oldu ama iyi de oldu sonuç olarak.

ehh artık geleceğe bak.boşver öyle adamlara mümüklü mendile verdiğin kadar değer vericeksin:)))umarım hayat karşına sana layık,değerini bilen gönlüne göre birini çıkarır.

Ben bekarım ama çok utanırım öyle bişey olsa..
zaten düğünü bilen herkes o akşam ne olacağını biliyor ayy ne kötü yaa.
birde ertesi gün el öpmeye gitmek yok yaa hiç gerek yok
ben şöyle 1 ay falan uğramayayaım büyüklerin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…