Evlendikten sonra

Tokattan soğudum şuann
Seni olumsuz yönde etkilemek için söylemedim. Lakin gerçekçi düşünmek gerek bu konularda. Eşin her şeye yetmeyecek. Onsan ayrı bir sosyal hayatın olması gerek. Ve umduğunu Tokat'ta bulamazsın gibi geliyor. Bunu İstanbulda yaşadığın için söylüyorum. O sakinlik başka biri için arzulanır bir şeyken sana sıkıcı gelir.
Benim fikrimce aşk her şeye yetmiyor. İyi düşün öyle karar ver derim.

Çok doğru bi noktaya değindin eş herşeye yetmeyecek evet hayat sadece eşten ibaret değil insana eş dost akraba iş te gerekli

ben sizin gibi düşünmüyorum ya çok yakında olup mutsuz bi evlilik yapmaktansa uzakta olup huzurlu mutlu olacaksam giderim

Yalnız eski konularınıza bakınca sürekli birileriyle görüşüyorsunuz ve hep aradığım gibi biri falan demişsiniz. Başka illerdeymiş onlarda ve hep konularınız böyle her ay farklı kişilerle tanışıyorsunuz. Evlilik takıntınız var gibi.ki böyle bir konunuzda var evlenecek miyim diye yani bu kadar evlenmek için sürekli internette falan tanışmak hemen kapılmak doğru değil zamanı gelince olur illa ki burada da daha 1 ay olmuş ne kadar ciddi olabilirsiniz muhtemelen yüz yüze bile görüşmediniz ama planlar yapmaya başlamışsınız öyle ki olumsuz yorumları da dikkate almıyorsunuz önemli olan evlenmek değik evliliği sürdürmek.

Istanbul gibi büyük bi şehirden sonra orda çok zorlanirsin

Küçük bi şehirde doğdum büyüdüm ve büyük bi şehre atandım şu an yaz tatilindeyim memlekette ve o kadar sıkıldım ki.

Kafam esince çekip bi yere gezmeye gidemezsin imkanlar daha sınırlidir.sehir küçük vs vs.

Ben olsam istanbuldan ayrılmam.

PEki gittiğiniz yerlerde çevre edinmede sıkıntı yaşadınız mı
Acikcasi cok cevre edinenyi sevmiyorum. Binamda oturanlar dışında kimseyle görüşmüyorum. Cocuklarimin okul ve park arkadaslarinin anneleriyle görüşüyorum birde... cevre edinen isteyince her şekilde ediniliyor. Ben cok istemedigim icin bu kadar arkadas komsu yetiyor bana canim

Nerden biliyorsunuz. Isteyen k.çıni açip gezebiliyor. Kimse de laf atmiyor. Civil civil bir şehir

gidip gördüm ona göre yorum yapıyorum hanım efendi
sanırım siz tokatlısınız ,

biz ona isteyen istediği gibi geziyor diyoruz siz k.çını açıp geziyor diyorsunuz ,
tokatlıların bakış açılarını belli ettiğinizi için tesekkür ederim

umutsuzvaka01 bayanın yaptıgı yorum seni aydınlatmıştır umarım

Hanımefendi evlenme çağı gelmiş her genç kız gibi birileriyle görüşüp değerlendiremez miyim bunda garipsenecek ne durum var anlayamadım doğrusu

Tokatta yasamiyorum. Herkes istedigi gibi giyinir. Bizi hic ilgilendirmez. Haaa k.icini acana da k.ci acik geziyor demek kadar dogal bisey olamaz.
Haa dönüp bakmiyoruz ayni k.c bizde de var
Benim demek istedigim tokatta kimse kimseyi rahatsiz etmez ama k.ic aciksa kimse sadece iyi dusunmez. Bu heryer de gecerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…