Evlendikten sonra

problem olacaksa
ilçe değiştirince de oluyor
kimsenin evliliği eşi 4x4 lük değil
gidebilirsiniz ama davulun sesi uzaktan hoş gelir anladığım kadarıyla pek de yüzyüze görüşmüyorsunuz
gittiğinizde evlendiniz çocuğunuz oldu bakacak yardım edecek var mı?
bak bu bebek bakımı kısa gibi durabilir ama inan yardım yardımdır birkaç gün bile olsa pırlanta gibi değerli birşey
maddi durumları nasıl
en önemlisi de tokat deyip da kötü götürürse zor yaparsınız
Maddi durumları iyi işyerleri var zaten orda kalmasının sebebide o

Burda Türkiye-Afrika aşkı için bile olumlu konuştum.Ama sizin konunuzda bir soru işareti uyandı.Şöyle ki;
İstanbul-Tokat apayrı.Tokatta kısa süre bulunmuş ve Tokat'a atanmış ve evlenmiş bir arkadaşımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki zor.Küçük memleket sıkılma,özellikle İstanbul'dan sonra bocalama ihtimaliniz yüksek.
Arkadaşım çevre memlekette büyüyüp yetişmesine rağmen kültürlerine,insanlarına alışmakta zorlandığını söylemişti.
Önceden gidip orda zaman geçirmeye çalışın.Sonra değerlendirin bence.
Acaba kendisi İstanbul'a yerleşmeyi düşünmez mi?
Bilmiyorum ki hiç sormadım sormalı mıyım?

İstanbulda yaşamak zor. Ben de evlenip istanbuldan ayrıldım ama 1 saat uzaktayım sadece. Yine deniz kıyısındayım. İstanbuldan sonra anadolunub ortası deniz olmayan yer zor.

Hem siz nereden buldunuz tokatta yaşayan adamı?internetten tanıştıysanız zaten hiç hayal kurmayın...
Evet internetten niye ki olmaz mı diyorsunuz bu iş?

Şöyle bir eski konulariniza baktım da her konuda farklı biri var ve siz hepsi için ondan hoşlandım ideal eş adayı demissiniz. Hepsinin de sonu fiyasko, biri evli çıkmış hatta. Gerçekten bir şeyleri akışına bırakın , her merhaba dediğiniz adama da güvenip ,hoslandiginizi zannetmekten vazgeçin yoksa daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız.
Evet bazı duygularımda yanıldım ama bu sefer yanılacağımı düşünmüyorum
Üşenmeyip birde eski konularıma bakmışsın vallahi dedektif yanında halt etmiş :KK70:

Nasıl getirtmeyi başardınız
Böyle bir çaba sarfetmedim. Ikimizin amacı ortak biryerde yaşamaktı. Ben isimden memnun değildim o yüzden ilk olarak bana is aradık onun yaşadığı şehirde bulamadık. Öyle olunca o benim yaşadığım şehre geldi. Yani burda mesele benim yaşadığım senin yasadigin yer değil ortak bir yer bulmaktı. Aramızda neden ben geliyorum ya da neden sen gidiyorsun diye birşey söz konusu olmadi. Ki geldiği şehirden 2 sene önce kaçarak uzaklaşmıştı burda yaşamak istemediği için. Keza bende onun bulunduğu şehirde aklıma dahi gelmezdi is arayacağım. Anlatabildim inşallah demek istediğimi. Amac odaklı olunca ben sen diye birşey yok biz ne yapabiliriz var

4 defa falan gelip gidiyo istanbula
Ben arada kısa zamanda tanıyabileceğini sanmıyorum. Acil işin olduğunda arayamazsın, başın ağrıdığında ilaç getirir misin dediğinde ne tepki vereceğini bilemezsin. Zor bir iş gününün ardından nasıl olduğunu bilemezsin gibi. Ben uzak mesafe ilişkilerini güvenilir bulmuyorum.

X