Evlendikten sonra

Konudan çok şu Tokat ve ordaki insanların giyim muhabbeti garip geldi.
Bence şehirlerdeki insan profiline göre genel bir yorum yapılabilir. Örneğin denize kıyısı olan yerlerde açık giyinmek garip karsılanmazken doğuda ya da daha ıç anadoluda garip karşılanabilir. Çok şehir dolaştım, yaşadım tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Tokat da yaşamadım ama Tokatlı arkadaşlar çok da rahat bir şehir olmadığını ve mezhep farkının şehre yansıdığını söyler.
Konu sahibesi ister kız ama hızlı gidiyorsun evlilik aradığım adam vs, hangi erkeği çok yakından tanımaya başlasam mükemmel gozukenler daha arıza çıktı. Ama sen umduğun gibi çok mutlu olursun

Nerden biliyorsunuz. Isteyen k.çıni açip gezebiliyor. Kimse de laf atmiyor. Civil civil bir şehir
Ya hanımlar siz sadece niye açık giyinmeye taktınız anlamış değilim
Ben İstanbulda yaşadığım halde açık giyinmiyorum Bunu sorun olarak görmüyorum takılmayın sizde orda açık giyinmemeye

kafa yapısını söylüyorum işte

kimse iyi düşünmez demek ne demek , o... demek istiyorsun ,

bizim buralarda hiç kimse öyle düşünmez ,
neyse sizinle tartışmak istemiyorum . herkesın düşüncesi kendinı baglar

Bende Cidden o meseleye takılmalarını anlamış değilim
Sırf evlenmek için her görüştüğümle ciddi düşündüğümü sanıyorsunuz ama öyle değil sadece beğendiğim biriyle görüşüyosam ciddi bi ilişki istediğim için hakkında ön araştırma yapıyorum
Sonuç itibari ile 25 yaşındayım ve evlilik kararının çocuk oyuncağı olmadığının gayet bilincindeyim
Mezhep farklılığı demişsiniz çogunluğu alevi olduğu için mi şehre nasıl bi yansıması olurki?

Öncelikle 1 ayda ciddi filan düşünmeyin. İnsan tanımadığı biriyle nasıl ciddi düşünür ki? Öyle ilk görüşte edinilen izlenimler, öğrenilenler onu kesinlikle tanıdığınız anlamına gelmez. Ciddi düşünmeyi bir kenara bırakın, sevgili olduğunuzun, daha önünüzde evliliğe kadar uzun bir yol olacağının farkında olarak yaşayın bence ilişkinizi. Böylece daha az hata yaparsınız.

Ben lise yılımdan sonra 5 şehir değiştirdim ve hepsinde en az 1 sene yaşadım. Arasında Kütahya'da vardı, İzmir'de... İnsan mecbur olunca her yerde yaşıyor ama her yerde mutlu olamıyor, çünkü alıştığı bazı standartlar, sosyal hayat, yaşam tarzı oluyor. Değişikliklere ayak uydurabiliyorsun ama ayak uydurmak mutlu olacağın anlamına gelmiyor. Her şehir değiştiren mutsuz olur demek istemiyorum, sizin yaşadığınız yerden ne beklediğinizle alakalı demek istiyorum.

Başka bir bayanada aynı açıklamayı yaptım
Sırf evlenmek için her görüştüğümle ciddi düşündüğümü sanıyorsunuz ama öyle değil sadece beğendiğim biriyle görüşüyosam ciddi bi ilişki istediğim için hakkında ön araştırma yapıyorum
Sonuç itibari ile 25 yaşındayım ve evlilik kararının çocuk oyuncağı olmadığının gayet bilincindeyim

Tüm yazdıklarınızı okumadım, ilk mesajınıza göre yorum yaptım. Şu yazdığımdan her önünüzle gelenle ciddi düşünüyorsunuz anlamı çıkarırsanız ayıp edersiniz valla. Anlatmak istediğim ciddi düşünme kısmı ilişki ilerledikçe karar verilen bir şeydir, yani tanışma faslından sonra. Daha baştan ciddi düşünüyorum diye olaya girerseniz, kendi duygularınızı baskılar, gözünüzü bazı açılardan kör edersiniz.

Ben de her önüne gelenle evlenmek istediğini ya da ciddi düşündüğünü belirtmedim. Sadece acele ediyorsun evlilik o sosyal medyadaki gibi değil hele ki bu devirde erkekler çok uyanık.
Uzak mesafe ilişkide bir insanı tanımak da aynı şekilde cok zor cafelere gidip sohbet ederek tanıyamıyorsun bir insanı. Sen de gidip ailesini yakından tanımalısın. Bir de çoğu tembel olduğu için erkeklerin çalışan kadın gördüğü zaman direkt atlıyor zaten bodoslama. Erkekler de kadınlar da 4 4'lük olamaz. Bu da olaya duygusal baktığını gösteren bir emare.
En güzel şekilde tanımaya bak. İlerisini zaman gösterir.
Mutlu olmayı herkes hakeder. İnş sen de olursun.

Canım sakın şehir değiştirmek gibi bi hataya düşme metropolde yetişen bir insan başka şehirde yapamaz ki bu tokatsa hiç yapamaz.tokatlıyım ve tokat kadar sıkıcı bi yer yok. Ayrıca tokatın erkekleri de baskın oluyorlar aile yetiştirmesinden dolayı. Suan senin gördüğün fragman olabilir. Evlendikten sonra bambaşka oluyorlar. Eşim kp ve babamdan biliyorum. Son olarak ben ist Eskişehire geldim ki eskişehir büyük şehir statüsünde bi il olmasına rağmen çok sıkılıyorum istanbul yakın ama yinede her zaman gidemiyorum. Tokattan nasıl geleceksin? Çok iyi düşünmelisin.

1 ayda evlenme kararı almaya cesaretin varsa sen Mars'a bile gidersin şampiyon! :))
Şaka bir yana bir ayda ne ara adamı tanıdınız ya hu! Ben benim beyzadeyle 8 ay buluşup kahve içtim ayol.sanırım o 8ayda her buluşma en az 4 saat sohbet ettik.
Ancak öyle tamam bu "o adam" diyebildim.7sene sevgililik deli gibi bir aşk yaşadık ama hala düğün günü bile ölçüp tartıyordum davranışlarını.çok şükür yanıltmadı şimdilikAllah şaşırtmasın

Sizdeki Rahatlığa hayran kaldım:)

Yoz ,yobaz, geri kafalı muhafazakar benzetmeleri memleketlere göre yorumlamayın yahu , sokakta çiftleşme hariç.her b.ku yiyene ne diyosunuz acaba ??? Yoz nedir ya

aboov benden başka umutsuz vakalarda varmış aslen tokatlı değil işi orda olduğu için orda yaşıyor ben İstanbulu pek sevmiyorum küçük yerde yaşamaya üniversite okudugum yerden alışkınım o yuzden yapabilirim diye düşünüyorum.

Yok canım estagfurullah ben genel manada söyledim kusura bakmayın kırdıysam eğer dediğiniz gibi şuan tanışma faslındayız ilerlerse ciddi düşünebilirim ancak bunun içinde en az 4-5 ay geçmesi gerekir ciddi kararlar almak için

Öğütlerini dikkate alıp tanıdığımdan emin olduktan sonra karar vereceğim doğru insan olup olmadığına acele etmiyorum için rahat olsun :)

Rica ederim, kırılmam ben böyle şeylere, konuşup anlaşmaya çalışıyoruz. Yazı dili, sözlü ifade etmekten daha zor malum.
Umarım dilediğiniz gibi biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…