fızıgı berbat canım bacaklar falan ama formunu ole korıyo demkkı hıc kg almıo
herkese merhaba :)
kızlar bugun tarıldım ve 300 gram daha vermişim 82,7 yi gördüm ve üstüme olman bi pantolonum vardı ve oldu bugun onu giydim çoookkk mutluyum :)
gelelim yediklerime
sabah uyanınca 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı : 1kase nesfit
ara 1 tane kayısı,1 bardak yeşilçay
öğlen , 1kase brokoli çorba,1 küçük parça haşlanmış tavuk,2 dilim haşlanmış patates,1 dilim haşlanmış kereviz,1 tabak karışışık yeşil salata
ara , 1 fincan yeşilçay,3 tane ceviz
akşam ,eşime kahvaltılık hazırlıycam bende 2 dilim ekmek 3 peynir 3 zeytin domates,salatalık yerim büyük ihtimalle
1 saat yürüyüş
gelsin yorumlarr......
reportajında gördum kahvaltı yapıp yuruyus yaptı cok irenc ya sahsen o sekılde olmak asla ıstemem bence kg alsın cunku eskıden daha duzgundu sımdı abarttı..bu sekıl cekıcı oldunu dusunuyor ama sanmam hıc bır erkek kemık torbası ıstemezz,zayıflama olayını asırı abarttı
Merhaba arkadaşlar sohbetinize ben de dahil olmak istedim 29 ekimde evlendiğimde 49kg idim sonra 57 kg oldum aslında ölçüm sonuçlarında zayıflık sınırındayım. Spor salonuna yazıldım orda ölçümlerin yapıldı vücut yağ oranım artmış o da komple göbekte birikmiş bezelye yutmuş solucan gibiydim ve bunlar yediğim patates havuç ve pirinçten kaynaklanıyormuş. Havuç, patates ve pirinçten uzak durduğumdan beri ve sporla birlikte formuma kavuştum sayılır. Size tavsiyem pirinç yerine bulgur yemeniz olacak havuç ve patates vazgeçilmez olsa da en aza indirgemekte fayda var
ewet bıde fızıgı bozuk oldgu ıcın hos durmuyo yaglar bıraz kamufle edıodu demekkı
Hıc beğenmedım kı benım ruyamdakı Mersın lahmacunuydu Ankaranın nesı ıyı olur kı zatencok canım cektı evet canım ama bu hıc tatmın etmedı
tatmin olamadım aneyyy aneyyy diğer ağıt yaksaydın kocişinde şaşırsaydı,
bizim hanımın hali iyi değil diyip erkenden mersine gönderirdi seni,
nasıl taktik ama:)))
kızlar bugun tarıldım ve 300 gram daha vermişim 82,7 yi gördüm ve üstüme olman bi pantolonum vardı ve oldu bugun onu giydim çoookkk mutluyum :)
gelelim yediklerime
öğlen , 1kase brokoli çorba,1 küçük parça haşlanmış tavuk,2 dilim haşlanmış patates,1 dilim haşlanmış kereviz,1 tabak karışışık yeşil salata
akşam ,eşime kahvaltılık hazırlıycam bende 2 dilim ekmek 3 peynir 3 zeytin domates,salatalık yerim büyük ihtimalle
1 saat yürüyüş
gelsin yorumlarr......
Merhaba arkadaşlar sohbetinize ben de dahil olmak istedim 29 ekimde evlendiğimde 49kg idim sonra 57 kg oldum aslında ölçüm sonuçlarında zayıflık sınırındayım. Spor salonuna yazıldım orda ölçümlerin yapıldı vücut yağ oranım artmış o da komple göbekte birikmiş bezelye yutmuş solucan gibiydim ve bunlar yediğim patates havuç ve pirinçten kaynaklanıyormuş. Havuç, patates ve pirinçten uzak durduğumdan beri ve sporla birlikte formuma kavuştum sayılır. Size tavsiyem pirinç yerine bulgur yemeniz olacak havuç ve patates vazgeçilmez olsa da en aza indirgemekte fayda var
gelelim yediklerime
1 saat yürüyüş
gelsin yorumlarr......
Çok iyi ama ısını bırakıp bana lahmacun yaptırdı daha napsın dıyemem öyle zaten surda 1 ay sonra annecıme gıdıcem bana lahmacun,mercımeklı köfte,sıkma sözu verdı
33:gece zaten lahmacun dıye sayıkladım esım uyandı gece acık yer bulurmuyum dıye dusunmuss)
peynirli, patatesli sıkmaaaa ohh yanında buz gibi ayran yada çay
kızz memleket hasreti çeker oldum senin yüzünden.
Merhaba canım kac gunde bır tartılıyorsun hergun tartılırsan gun ıcın de 1kg kadar oynuyor yedığın yemek+su ıle bırlıkte bıldırım gunumuz pazar gunu,öğlen cok gibi görunen bır menu ama sağlıklı doyurucu,aksam 3 peynır derken? cok fazla ekmek yeme
gelelim yediklerime
1 saat yürüyüş
gelsin yorumlarr......
1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
yarım porsıyon lahmacun
bol yesıllık
gordum tatlım gulsen varya sıfr beden oncekı aksam kacrdıya sonrakı sabak meyve yıomus
yada norml yedyse sabah proteın ıcerıklı yıomus
Çok iyi ama ısını bırakıp bana lahmacun yaptırdı daha napsın dıyemem öyle zaten surda 1 ay sonra annecıme gıdıcem bana lahmacun,mercımeklı köfte,sıkma sözu verdı
33:gece zaten lahmacun dıye sayıkladım esım uyandı gece acık yer bulurmuyum dıye dusunmuss)
ohh yemişsin lahmacununu afiyet olsun canım
oooo anne yanına gidince diyet miyet kalmayacak gibi
2 gündür aynı kilo çıktı bende genelde pazar günki kilomu baz alıyorum ama 2 gündür aynı kilomu gördüm :) 3 peynir derken 3 çatal peynir en fazla 2 dlimde ekmek ..
pazar günüde bildiririm canım kilomu
yedım ama okuduysan beğenmedım ruyamdakı gibi değildi saol canım...
bundan 1 ay önce anneme gıttım herseyden yedım(iskender,kunefe,kebap,ızgara,dondurma,cıkolata vs,topıc eskı mudavımlerı bılır hıc kılo almadım da vermedım de o yuzden hıc korkmuyorum tatılden ustelık denızde sporumu yapıcam kılo bıle verırım görursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?