Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bırde yurucektın gördunmu,otur kalkma yerınden

kola, lahmacunn hayırdır canım
akşam spor yap mutlaka yediklerini yakabilmen için

ıctım 2-3 yudum kola naptın benılahmacun canım cekmıs gece uyuyamadım valla sabah ekmek yemedığım ıcın yarım porsıyon hakkım olsun yani aaaa yurucem canım aksam senın yerınede yururum ıstersen

yürü valla ne iyi olur
ye canım ye afiyet olsun sen telafi edersin bugünü

ahh canım öyle olur işte iyiki yürüyüşe çıkmadın daha kötü olurdu, geçmiş olsun.

ahahha:)) aynı benim gibisin canım, benimde ara sıra lahmacun,kebap krizim falan tutar, rüyalarıma girer:)
afiyet olsun ohh 3 saat var öğlen olmasına,dakikalar geçmez şimdi sana:)))))

selamlar kızlar
dun eve gec gittiğim için aksam yemegi gec olacaktı.bu nedenle meyve hakkımı önden yedim
19:00 'da 4 tane hurma ve su

21:00 de 5 yemek kasıgı ıspanak, 2 dilim ekmek

bu sabah
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
domates

şimdi de cayyy

Aynen ama cıdden uyuyamadım gece nasıl canım ıstıyor nasıll anlatamam yanı daha öncede oldu ama bu sefer daha bı kötu oldum,karpuz yedım ya bıraz tuttu hava sıcak olunca cok canım bısey ıstemıyor lahmacun harıc

selam canım aksam 9 cok gec bır saat yemek ıcın ve ekmek yedığın zaman nasıl oluyor ekmeğin dilimini nasıl ayarlıyorsun?
bırde yedıklerımı hesaplarmısın canımm

sabah kahvaltım:

4 tane eti form
1 domates-1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 bardak ılık su

super super supersınnnnn

nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrr cok sukur ben iyiyimmmmmmmmm rabbım hayırlı bır cuma gunu nasıp etsın ınsl...

bırde ben aksam en gec 11 de yatıyorum 9 da yıyemem zaten

günaydın kızlar,

dün akşam salata yedim 3 tane nuget 2 tane yiyecektim 3.yü eşim zorla verdi.akşam kayınvalideme gittik erken babalar günü için 3 çatal bulgur pilavı ve taze fasulye yedim.
azıcıkta karpuz.

sabah
1kk peynir
göbek
maydonoz deeotu
salatalık domates
3 zeytin
1 küçük dilim tam tah.ekmek

göbeğin içine maydonoz deeotu üzerine azıcık peynir koyup dürümler yaptım acayip lezizdi

ooo nehırası gelmıs bavulun hazırladınmııııııı

hazırladım sayılır eşim akşam işten gelice bavulu yerleştirecek en son kontrolleri yapıcaz.
dün evi temizleyemedim süpürgem çekmedi hortumunu falan yıkadım bugün tekrar deneyeceğim.

size tekrar yazamam diye şimdi yazayım dedim.
sabah 53,5 geldim hayırlısı

ben gelene kadar yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
aynı şeyi ben söyliyemiycem herşey dahil bakalım ne olacak kilo alırsam sizinle veririm

çıkıyorum çok işim var evde abimde olduğu için evi dağınık bırakmam lazım çiçekler falan sulanacak
görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kendinize çoook iyi bakın :119::119::119:

yaa gıdıyosun sımdı yoksun carsamba kadar 53 bucuk en fazla 54 olsun tamammı bakkkk,bol bol yuzzz erıt yesende hadı bakalım kendıne cok ıyı bak,ıyı yolculuklarr canım

sağol canım çıkamazdım zaten işten eve dönerken belli etti kendini şişilik
Lahmahcun diye diye benimde canımı istetiyorsunuz yaa olmuyor amaa
ay cok geçmiş olsun..zayıflıycaz diye ne hallere geldik . en kısa zamanda gecer insallah cnm.

sağol canım geçicek inşallah

saat 9 da 2 dilim ekmek doğrumu ki acaba en azından akşamları kessen ekmeği gündüz bi şekilde yakılıyorda akşam bilemedim valla:44:

sabah kahvaltım:

4 tane eti form
1 domates-1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 bardak ılık su

afiyet olsun şekerim kahvaltın güzel olmuş

nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrr cok sukur ben iyiyimmmmmmmmm rabbım hayırlı bır cuma gunu nasıp etsın ınsl...

ayağımı saymazsak bende çok şükür iyiyim.Amin canım sanada hayırlı cumalar

hadi bakalım dikkat et kendine kilonu korumaya çalış bol bol yüz spor olur
Eğlenceli bir tatil olur inşallah iyi yolculuklar canımm

Son düzenleme:
bollllllllll enerjiii

nehır; ıyı tatuller seker tadını cıkar verırıın gerı aldıklarını canımmmmmmmm

bayanruj:evvvt bolenerjı doluyuzzzzzzzz cokk sukur hep böleolalımm cnm

efeeylül:ckk sukur hep böleeolalımm yaffffffffffff

Öğlen
1 kase tavuksuyu çorba
1 ad kabak dolması büyüktü
1 kase yoğurt

baya baya doydum bu menü ile akşama yemeyeceğim
yada karpuz ile geçiştireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…