burada ayak bilegim akşam şişti ağrısıda arttı
eşim gelir gelmez acile götürdü
film çekildi incilme varmış sadece
çok şükür ciddi bişey yok ağrı kesici ilaç ve krem verdi
şişliği biraz indi ağrısıda dindi gece rahat uyudum
kola, lahmacunn hayırdır canım
akşam spor yap mutlaka yediklerini yakabilmen için
Sana da geçmiş olsun bu arada dikkatli ol ayak acısı fena oluyor iyi bak kendine
Bırde yurucektın gördunmu,otur kalkma yerınden
ıctım 2-3 yudum kola naptın benılahmacun canım cekmıs gece uyuyamadım valla sabah ekmek yemedığım ıcın yarım porsıyon hakkım olsun yani aaaa yurucem canım aksam senın yerınede yururum ıstersen
yürü valla ne iyi olur
ye canım ye afiyet olsun sen telafi edersin bugünü
burada ayak bilegim akşam şişti ağrısıda arttı
eşim gelir gelmez acile götürdü
film çekildi incilme varmış sadece
çok şükür ciddi bişey yok ağrı kesici ilaç ve krem verdi
şişliği biraz indi ağrısıda dindi gece rahat uyudum
Dün aksam 8 tane kucuk boy zeytınyağlı yaprak sarması,1 kasık lıght yoğurt
kucuk bır kase salata,bır kac yudum esımın kolasından ıctım
dün gece ruyamda lahmacun gördum canım cok ıstedı gece gece yaa bugun öğlen esım getırcek inş
Sabah:
ınce bır hılal karpuz dılımlerı
1kk lıght beyaz peynır
ekmek yemıcem öğlen lahmacun yıyecem cooooook canım ıstıyor..
sağol canım şimdilik iyi gibi şişliği hafif var doktor gün içerisinde buz kompleksi uygulayın dedi
krem sürdüm şimdi öğlene doğruda buz koyacağım
ahh canım öyle olur işte iyiki yürüyüşe çıkmadın daha kötü olurdu, geçmiş olsun.
ahahha:)) aynı benim gibisin canım, benimde ara sıra lahmacun,kebap krizim falan tutar, rüyalarıma girer:)
afiyet olsun ohh 3 saat var öğlen olmasına,dakikalar geçmez şimdi sana:)))))
selamlar kızlar
dun eve gec gittiğim için aksam yemegi gec olacaktı.bu nedenle meyve hakkımı önden yedim
19:00 'da 4 tane hurma ve su
21:00 de 5 yemek kasıgı ıspanak, 2 dilim ekmek
bu sabah
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
domates
şimdi de cayyy
sabah kahvaltım:
4 tane eti form
1 domates-1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 bardak ılık su
selam canım aksam 9 cok gec bır saat yemek ıcın ve ekmek yedığın zaman nasıl oluyorekmeğin dilimini nasıl ayarlıyorsun?
bırde yedıklerımı hesaplarmısın canımm
canım şimdi aksam en son yemek yediysen 3 saat snra uyunacak en son meyve yediysen 2 saat sonra uyumalıyız. gunluk ekmek, sebze ve et hakkını sabah ogle aksama dagıtarak dengeli beslenmiş oluyoruz. ama mesala öğlen canın ekmeği daha cok istedi oglen daha cok kullanıp aksamdan kesebilirsin..
yediklerini tekrar iletebilir misin elimden geldiğince bendeki formule gore hesaplayım cnm
Dün aksam 8 tane kucuk boy zeytınyağlı yaprak sarması,1 kasık lıght yoğurt
kucuk bır kase salata,bır kac yudum esımın kolasından ıctım
dün gece ruyamda lahmacun gördum canım cok ıstedı gece gece yaa bugun öğlen esım getırcek inş
Sabah:
ınce bır hılal karpuz dılımlerı
1kk lıght beyaz peynır
ekmek yemıcem öğlen lahmacun yıyecem cooooook canım ıstıyor..
nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrr cok sukur ben iyiyimmmmmmmmm rabbım hayırlı bır cuma gunu nasıp etsın ınsl...
nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrr cok sukur ben iyiyimmmmmmmmm rabbım hayırlı bır cuma gunu nasıp etsın ınsl...
ooo nehırası gelmıs bavulun hazırladınmııııııı
günaydın kızlar,
dün akşam salata yedim 3 tane nuget 2 tane yiyecektim 3.yü eşim zorla verdi.akşam kayınvalideme gittik erken babalar günü için 3 çatal bulgur pilavı ve taze fasulye yedim.
azıcıkta karpuz.
sabah
1kk peynir
göbek
maydonoz deeotu
salatalık domates
3 zeytin
1 küçük dilim tam tah.ekmek
göbeğin içine maydonoz deeotu üzerine azıcık peynir koyup dürümler yaptım acayip lezizdi
hazırladım sayılır eşim akşam işten gelice bavulu yerleştirecek en son kontrolleri yapıcaz.
dün evi temizleyemedim süpürgem çekmedi hortumunu falan yıkadım bugün tekrar deneyeceğim.
size tekrar yazamam diye şimdi yazayım dedim.
sabah 53,5 geldim hayırlısı
ben gelene kadar yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
aynı şeyi ben söyliyemiycem herşey dahil bakalım ne olacak kilo alırsam sizinle veririm
çıkıyorum çok işim var evde abimde olduğu için evi dağınık bırakmam lazım çiçekler falan sulanacak
görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kendinize çoook iyi bakın :119::119::119:
ahh canım öyle olur işte iyiki yürüyüşe çıkmadın daha kötü olurdu, geçmiş olsun.
ahahha:)) aynı benim gibisin canım, benimde ara sıra lahmacun,kebap krizim falan tutar, rüyalarıma girer:)
afiyet olsun ohh 3 saat var öğlen olmasına,dakikalar geçmez şimdi sana:)))))
ay cok geçmiş olsun..zayıflıycaz diye ne hallere geldik. en kısa zamanda gecer insallah cnm.
selamlar kızlar
dun eve gec gittiğim için aksam yemegi gec olacaktı.bu nedenle meyve hakkımı önden yedim
19:00 'da 4 tane hurma ve su
21:00 de 5 yemek kasıgı ıspanak, 2 dilim ekmek
bu sabah
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
domates
şimdi de cayyy
sabah kahvaltım:
4 tane eti form
1 domates-1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 bardak ılık su
günaydın kızlar,
dün akşam salata yedim 3 tane nuget 2 tane yiyecektim 3.yü eşim zorla verdi.akşam kayınvalideme gittik erken babalar günü için 3 çatal bulgur pilavı ve taze fasulye yedim.
azıcıkta karpuz.
sabah
1kk peynir
göbek
maydonoz deeotu
salatalık domates
3 zeytin
1 küçük dilim tam tah.ekmek
göbeğin içine maydonoz deeotu üzerine azıcık peynir koyup dürümler yaptım acayip lezizdi
hazırladım sayılır eşim akşam işten gelice bavulu yerleştirecek en son kontrolleri yapıcaz.
dün evi temizleyemedim süpürgem çekmedi hortumunu falan yıkadım bugün tekrar deneyeceğim.
size tekrar yazamam diye şimdi yazayım dedim.
sabah 53,5 geldim hayırlısı
ben gelene kadar yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
aynı şeyi ben söyliyemiycem herşey dahil bakalım ne olacak kilo alırsam sizinle veririm
çıkıyorum çok işim var evde abimde olduğu için evi dağınık bırakmam lazım çiçekler falan sulanacak
görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kendinize çoook iyi bakın :119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?