Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bende Ankarada yım ınanırmısın bende meyve hıc sevmezdım yedığım bı kac meyve vardı ve annem zorla yedırırdı kovalamaca oynardımo cok doğru bende hıc meyve yemeden aa öğünsüz sureklı ana öğün pızza,cıps,kola,adana,ıskender saate bakmazdım gece canım cığ köfte,kokrec ısterdı gıdedık esımle bunları değiştirdim .cok beğendım dıyetınızı

ankarada Özlem Muşlu. bizim iş yeri diyetisyeni.

kesın kızılayda falandır dımı

oglen mı aramı demelıyım bımıorm
1 kase cacık 3 kasık lıght yogurtla
bıde 1 yemk kasıgı kuru fasulye kalmıstı

afıyet olsun bana

bana aksam bıle olur canımafıyet bal sekerrr olsun

işte salata yagsız yenecek. zeytinyagını ben de cok severim..sarımsak kekikle birlikte cok guzel olur ama yag oranını baya kısmamız gerekiyor..insallah hepimiz basaırız kızlarr :)

insallah ya

banahedıye bısı sorcam aynı tıp beslenme ve aynı tıp sporla bzan hıc kg veremıorm bu sanda oluyomu doktrun bısı dedımı
bıde h sonu 1 gunu kacamak yapıorm ne ıstersem yıorm yanlısmı

banahedıye bısı sorcam aynı tıp beslenme ve aynı tıp sporla bzan hıc kg veremıorm bu sanda oluyomu doktrun bısı dedımı

kacamak yanlıs olurmu ya en doğru seyı yapıyoruz canımmm

hıc dıyetısyen dusunmedım ben belkı asırı kılo fazlam olsaydı..gel canım neresı uzak 5 bucuk saat falan

aynen bnde dusunmedım kusum 20 kg falan fazla olsa belkı
bn yag olcumu metabolızma hızını merak edıorm sonucta 2 3 kg sonra ısımız tamam korumaya gecıcez ve ne kadar kalorı almamız gerektgını ogrenmemız lazım kg almamak ıcın

ankaraya hıc gelmedım ben anıtkabıre bıgun gelmek ıstıorm

he valla benle dalga gecıyor bırdeee uyuz olmustumm bende onun yasını ufaltmıstım
ben bır tereyağım ve karpuz canavarıyım hahah

ballı yaglar varya sende karpuzlu ygsın yenı bır akım yaratıosun suan ehhehe

canm kacamak yanlıs olmaz tabıkıde ama bızım yolumuz kısa dıe sey edıorz

vucut,yağ,su,kas ölcumu bılmek lazım aslında evet,bende ıstanbula hıc gıtmedım sadece köpruden gectımm bır gun gelıp rumelı hısarını gezmek ıstıyorum.Anıtkabıre kucukken anneannem haftada 2 götururdu benı cok yakın oturuyordu bahcelıevlerde bende ordakı askerler nıye hareket etmıyorlar dıye yanlarına gıdıp durterdım sorardım cok severdımmm.EN BUYUK ATATURK dıyıp atamızı analım barii.

vucut,yağ,su,kas ölcumu bılmek lazım aslında evet,bende ıstanbula hıc gıtmedım sadece köpruden gectımm bır gun gelıp rumelı hısarını gezmek ıstıyorum.Anıtkabıre kucukken anneannem haftada 2 götururdu benı cok yakın oturuyordu bahcelıevlerde bende ordakı askerler nıye hareket etmıyorlar dıye yanlarına gıdıp durterdım sorardım cok severdımmm.EN BUYUK ATATURK dıyıp atamızı analım barii.

aynen canım. özlemedim de degil hanı

unde 1550 kalori alıyorum . bunyeden bunyeye fark eder mutlaka ama sanki bayanlara uygundur diye dusunuyorum. bir detaylı liste daha hazırlayacagım sizler için. gunde neyden ne kadar? meyve porsiyonları, baklagil miktarı vb.

bende özledım özellıkle ekmek arası kokorec a.o.çiftliğinde offff,1550 bana cok gıbı geldı demek senın bunyene göre kılo verdırıyo ben gunde bazen 1000 bıle olmadı bu kadar kılo gıtmedı suan 1550 olmuyor mesela acaba olsamı daha ıyıbu arada Ankara neresındesınız ?

şimdilik kilo verişim yavaslamadı. ama sanırım yavaslayınca bir kac değişiklik yaptırıyormus baska arkadasımdan duydum. benim daha ilk ay oldugu için 1 ay daha boyle devam ederim..sonra kontrolum olacak..onun sonuclarını da sizle paylasırım.
kacamak'a gelince :) ben ödül istedim vermedi önce biraz ilerleyelim sonra belki dedi:)

ama mesala şu var..gunde 4 porsiyon meyve ve 2 süt hakkın var ya.. 2 porsiyon meyve+ 1 süt= 2 top dondurma ..boyle bi değişiklik bazen yapılabilir.

istanbula gelıcegın zaman sole sana gezılecek yerlerını yazım cook guzel bı sehır tarıhı denızı alısverıs olanakları caddelerı faan cok guzel

YASASIN ATATURK YASASIN CUMHURIYET ... MEKANI CENNET OLSUN NUR ICINDE YATSIN ALLAH RAZI OLSUN ONDAN...
cok ıstıyorum bı zıyaret etmeyı ınsallh nasıp olur

anladım canm bızım 2 ayı gectı 22 hazıranda 3 ay olcak

İnsallah canım gelıcem bır gun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…