evet canım Ankaradayım..yasım 29. kabızlık gibi sorunlarım da oluyordu, şu an düzene girdi. ben diyetisyene ilk bir gittim , vucut su seviyem o kadar düşük cıktı ki. vucut susuz ama yaglanmısuzun sure ac kalıp birden yemek yerdim. hic meyve yemezdim. dediğin gibi ara öğünlerle sanırım metoblizmam hızlandı..
ankarada Özlem Muşlu. bizim iş yeri diyetisyeni.
ankarada Özlem Muşlu. bizim iş yeri diyetisyeni.
oglen mı aramı demelıyım bımıorm
1 kase cacık 3 kasık lıght yogurtla
bıde 1 yemk kasıgı kuru fasulye kalmıstı
afıyet olsun bana
işte salata yagsız yenecek. zeytinyagını ben de cok severim..sarımsak kekikle birlikte cok guzel olur ama yag oranını baya kısmamız gerekiyor..insallah hepimiz basaırız kızlarr :)
o ankara bana uzakkk ama basarılıymıs tebrık edrım
eylul sen tamamen yagda olusuyosun o zaman ehehehhe
banahedıye bısı sorcam aynı tıp beslenme ve aynı tıp sporla bzan hıc kg veremıorm bu sanda oluyomu doktrun bısı dedımı
bıde h sonu 1 gunu kacamak yapıorm ne ıstersem yıorm yanlısmı
hıc dıyetısyen dusunmedım ben belkı asırı kılo fazlam olsaydı..gel canım neresı uzak 5 bucuk saat falan
he valla benle dalga gecıyor bırdeee uyuz olmustumm bende onun yasını ufaltmıstım
ben bır tereyağım ve karpuz canavarıyım hahah
aynen bnde dusunmedım kusum 20 kg falan fazla olsa belkı
bn yag olcumu metabolızma hızını merak edıorm sonucta 2 3 kg sonra ısımız tamam korumaya gecıcez ve ne kadar kalorı almamız gerektgını ogrenmemız lazım kg almamak ıcın
ankaraya hıc gelmedım ben anıtkabıre bıgun gelmek ıstıorm
aynen bnde dusunmedım kusum 20 kg falan fazla olsa belkı
bn yag olcumu metabolızma hızını merak edıorm sonucta 2 3 kg sonra ısımız tamam korumaya gecıcez ve ne kadar kalorı almamız gerektgını ogrenmemız lazım kg almamak ıcın
ankaraya hıc gelmedım ben anıtkabıre bıgun gelmek ıstıorm
ballı yaglar varya sende karpuzlu ygsın yenı bır akım yaratıosun suan ehhehe
canm kacamak yanlıs olmaz tabıkıde ama bızım yolumuz kısa dıe sey edıorz
Bende Ankarada yım ınanırmısın bende meyve hıc sevmezdım yedığım bı kac meyve vardı ve annem zorla yedırırdı kovalamaca oynardımo cok doğru bende hıc meyve yemeden aa öğünsüz sureklı ana öğün pızza,cıps,kola,adana,ıskender saate bakmazdım gece canım cığ köfte,kokrec ısterdı gıdedık esımle bunları değiştirdim .cok beğendım dıyetınızı
aynen canım. özlemedim de degil hanı
unde 1550 kalori alıyorum . bunyeden bunyeye fark eder mutlaka ama sanki bayanlara uygundur diye dusunuyorum. bir detaylı liste daha hazırlayacagım sizler için. gunde neyden ne kadar? meyve porsiyonları, baklagil miktarı vb.
banahedıye bısı sorcam aynı tıp beslenme ve aynı tıp sporla bzan hıc kg veremıorm bu sanda oluyomu doktrun bısı dedımı
bıde h sonu 1 gunu kacamak yapıorm ne ıstersem yıorm yanlısmı
vucut,yağ,su,kas ölcumu bılmek lazım aslında evet,bende ıstanbula hıc gıtmedım sadece köpruden gectımm bır gun gelıp rumelı hısarını gezmek ıstıyorum.Anıtkabıre kucukken anneannem haftada 2 götururdu benı cok yakın oturuyordu bahcelıevlerde bende ordakı askerler nıye hareket etmıyorlar dıye yanlarına gıdıp durterdım sorardım cok severdımmm.EN BUYUK ATATURK dıyıp atamızı analım barii.
şimdilik kilo verişim yavaslamadı. ama sanırım yavaslayınca bir kac değişiklik yaptırıyormus baska arkadasımdan duydum. benim daha ilk ay oldugu için 1 ay daha boyle devam ederim..sonra kontrolum olacak..onun sonuclarını da sizle paylasırım.
kacamak'a gelince :) ben ödül istedim vermedi önce biraz ilerleyelim sonra belki dedi:)
ama mesala şu var..gunde 4 porsiyon meyve ve 2 süt hakkın var ya.. 2 porsiyon meyve+ 1 süt= 2 top dondurma ..boyle bi değişiklik bazen yapılabilir.
istanbula gelıcegın zaman sole sana gezılecek yerlerını yazım cook guzel bı sehır tarıhı denızı alısverıs olanakları caddelerı faan cok guzel
YASASIN ATATURK YASASIN CUMHURIYET ... MEKANI CENNET OLSUN NUR ICINDE YATSIN ALLAH RAZI OLSUN ONDAN...
cok ıstıyorum bı zıyaret etmeyı ınsallh nasıp olur
peki spor da yapıyormusun?
eryamandayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?