tatilde karışmıyor aslında şort ve askılı ile dolaşabiliyorum pek sıkmak istemiyor ama içi gidiyor
sadece oturup kalkarken eğilirken dikkat etmem gerektiğini hatırlatıyor
tabiki bursa il sınırlarına girdiğimiz andan itibaren baleromu alıyorum,kaprimi giyiyorum
Bende bunu dıyorum tatılde tatılde gıyılecek bıkını sort etek vs ama normal yasadığın yerde bıraz daha duzgun gıyınırsın o zaman sorun yok.Mağzada kıyafet gıyıyorum o cok guzel dıyor alıyorum dızımın bıraz ustune ızın verıyor ama göğus dekolte tahamullu pek yok,askılı gıyebılıyorum ama allahtanakdenız yasantısı ıc anadolu farklı ıste bıraz uyum sağlamaya calısıyorum
ewet gercek annesı deıl
ya aslında bn cok ısrar etsem gderız ama bırazda korkuyo bana bısı olur dıye sanırım denıze karsı soguk cok
bu sene tatıle gdemeyız sanırım zaten maddı olarak
okadr ozledımkı mını etek falan ama kot bıle gıysem bakan eden oluyo kuduruyo kavga etcek dıye korkuyorum denızede gtmeyıverırım bana las vegas sozu var zaten
askılı tayt dar seyler vs banada serbest de o catal kısmı gorunmıcek asla bıde bacak
OLabılır psııkolojık ısrar etme bosver,ooo las vegas vay be ıyımıss ınsallah canım
ewet gercek annesı deıl
ya aslında bn cok ısrar etsem gderız ama bırazda korkuyo bana bısı olur dıye sanırım denıze karsı soguk cok
bu sene tatıle gdemeyız sanırım zaten maddı olarak
okadr ozledımkı mını etek falan ama kot bıle gıysem bakan eden oluyo kuduruyo kavga etcek dıye korkuyorum denızede gtmeyıverırım bana las vegas sozu var zaten
ooo las vegas :))
bizde bu sene gidemeyeceğiz sanırım tatile
benim çalıştığım firma ihaleyi kaybedince yıllık izinlerimin parasını aldık
şimdide 1 aydır yeni firma ile devam ediyoruz
girişi çıkış old için yıllık izin hakkım yok
hafta sonları gideriz diye düşünüyoruz bi yerlere
en yakında erdek var oraya bi kaçamak yaparız inş
aynen catal eğilince de gözukmeyecekmıs
demekkı var bı bıldıklerı erkklerın hepsı aynı seyı dusunuyosa ehehhe
ya bn bekarken cok acık gıyınıodm sımdı garıpsıyorum ama napalım ewlılık ıste bekarken cok buyuk konusmusu dıorm sımdı asla bana kımse karısamaz dıodum
evet canım ağvayı biliyorum çok güzel
annemin çocukluğu geçmiş şile ve ağvada
anneannemin köyü ağva :))
annemin tarafından akrabalarımız hep ordalar
h sonlarıda olur gunu bırlık farketmez ya tatıl olsunda...
aslında agvaya falanda gelebılırsınız cok guzeldr
Aynıymısız esıme göre acık gıyınıyormusum ama yasadığım yere göre cok normal gıyınıyordum..Cunku kafaları böyle calısyor kendılerıde bakmıs demekkı o yuzden bakmasınlar dıye kapa dıyorlar
aslında bızde bakmıyomuyuz cok acık bı kadın gorunce mantıklı...gecen gece cıktık butun kızlar mınıcık etek gymıs valla bn baktım kesın esımde bakmıstr
6haftada 3 kg dmekkı moto yavas senn olsun bunada sukur:))
aksam
* salata 1 kase bol yesıllıklı
*1 kase corba
*yada sebze yemegiyiyebılırsın
peynırı sbh teket onun yerıne yogurt ye aksam salata yannda mesela
galeta yeme!!!!!!!!!!! 1 galeta=1 dılım ekmekmiş bende yenı ogrendım sıkıstıgındda onu ara ogunde yee gunde en az ogun yemek yekı moton calıssın bol baharatlı yemeye calıs ozellıkle karabıber ı kullan canım sonra sbh en erken kacta yersen moton o kadar erken calısırbıldıklerım aklımdakıler sımdılık bu kdr zaten sen gunluk ne yedıgının ne zararlı bılıyorsundur ve tart kendını mesala gunduz az yedıysen aksama et,tavuk gıbı yıyebılırsın ekmegıde sadace sbh kullanmaya ozen goster tabııbeyaz ekmek degıl cavdar yada kepek devamlıda kepek ekmegı yeme kansızlık yapıyormus ben 1 hafta kepek 1 hafta cavdr yıyorumm ınsl..sorularına cavp olmusumdur cnm gene gorusuruz ınsl....
Cok cok acık olursa evet bırde vucut proporsıyonuna uymayan bır kıyafet gıyıldığınde ama erkek ıste sonucta hemcınslerının nereye bakıcaklarını dahas ıyı bılırler.Bazrn cok kapalı gıyınen bırının makyajına da bakıyoruz cok ağır dıye ınsan ınsana ıster ıstemez bakar yanı.Zaten kadınlar genelde erkeklere göre daha cok bırbırıne bakıp suzer söyle bır elestırır,kıskanç bakıslar atar,vs bu cok olur.Yanlıs anlasılmasın bu lafım her kadın bır değildir tabı genel olarak söyluyorum kadının dusmanı yıne kadındır dıye dusunuyorum.
evet canım baya yavaş ama yinede şükür.şuanda galeta şokundayım canım :) aklına gelirse yaz yine
herkese kocaman hoşbulduk diyorum :)
ve bugun yediklerimi yazıyorum.
sabah uyanınca 1 fincan ılık su-2 kuru kayısı
kahvaltı : 1 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin ,1 salatalık,3 çatal tuzsuz yağsız peynir
ara 1 fincan ılık limonlu maydonoz suyu
öğlen : 1 kase çorba ,3 dal roka, 3 yemek kaşığı z.yağlı börülce,2 tane köfte
ara : 1 türk kahvesi,
akşam : çoban salata ile 3 yemek kaşığı yoğurt üzerine yulaf ezmesi ile birlikte
3 litre su
gelsin yorumlarrrr :)
evet canım baya yavaş ama yinede şükür.şuanda galeta şokundayım canım :) aklına gelirse yaz yine
herkese kocaman hoşbulduk diyorum :)
ve bugun yediklerimi yazıyorum.
sabah uyanınca 1 fincan ılık su-2 kuru kayısı
kahvaltı : 1 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin ,1 salatalık,3 çatal tuzsuz yağsız peynir
ara 1 fincan ılık limonlu maydonoz suyu
öğlen : 1 kase çorba ,3 dal roka, 3 yemek kaşığı z.yağlı börülce,2 tane köfte
ara : 1 türk kahvesi,
akşam : çoban salata ile 3 yemek kaşığı yoğurt üzerine yulaf ezmesi ile birlikte
3 litre su
gelsin yorumlarrrr :)
oooo olmussun sen cok ıyı ama meyve eksıgın var tatlım yekı tatlı ıstegın azalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?