aynıyız bılıomusn dolapta bısı grduysem yemelıyım
ya dgumu ben bırazda o yuzden ıstemıorm valla yanı eger esım ıstemezse kı su an hıc ıstemıorm dıo gelecektede ıstemıcem dıo ama bellı olmaz o ıstemezse ben hıc ıstemem gbıme gelıo
Bende aynıyım canım suan evde bıskuvıler var esımın sevdığı normalde abur cubur cok olurdu bıze bızım butcenın coğu yıyecek gereksız seylere giderdi suan evde esıme ayrı sut,yoğurt,peynır alıyorum kendıme herseyın lıght ını..Yaa ıstemıyormu bellı olmaz bencede yası ılerleyınce ıstıyeceğini dusunuyorum senın de canın bebıs ıster suan genciz daha bıraz da hazır olmak gereklı madden manevı olarakda zaman lazım,hem eğer olursa yıne kılo vermeye calısırız beraberyenı topıc acarızz..
esım zaten bnden 9 yas buyuk yası gecıoay ıstemesın boswer ısıme gelıo eheheheh
ya kk dan hıc ayrılmayalım yıne toplasalım o zamanbu topıktede kılo werme ısı bıtınce geyık yapma topıgımız olarak kalsın
Ha bu arada söylemeden edemıyeceğim sacların da o biçimmiş uzun ne guzel bende uzatıcam duğunden sonra kestırdım cok az uzuyor,burdakı kurler uygulamıyacam bıtkısel de olsa saclarıma zarar verebıleceğini dusunuyorum heralde 2 senede senın boya gelır
alemsın yabencede geyık topıcı olsun acaba yenımı acmak gerekır yoksa devam edebılırmısın
canm orda saclarım ıslak ve ytaramadan topladım normalde sarı roflelı ve bel cukuruma kadar uzun bnde kısaltıyım dıorm cok yıprandı ya rofle mahvedıo sennkı ne renk
Bende röfle yok tatlım,kahverengı ne koyu ne cok acık öyle doğal rengım. önceden gölge,balyaj yaptırırdım suan esım ıstemıyor sacına zarar verme yoksa sacımı kazıtırım dıye tehtıt edıyorben duğunde kuaför ank cok ıyı bılmedığım ıcın fazlaca yıprattı sacımı yanık yanık koktu haftalarca bende kısa kestırdım ekımde boynuma gelıyordu sımdı uzadı tabı ama hıc kestırmemıs olsaydım,kuaför sacımı berbat etmeseydı senın boyunda ve sağlıklı sacım var dı ahh ahh
malesef boya mahvedıo ama kadınız ıstıyoruz
bnm esımede kasa ıstemıo bnde sarı sac hastasyım
uzulme sende uzar nasıl olsa ben hergun yıkarım cok yıkmak uzatır dıolar
Ben sapsarı sevmıyorum kendı sacım cok koyu değil onun en fazla 3-4 ton acığı gölge guzel duruyor ama yaptırmıyorum ıste belkı ılerde,ben koyu kumralı bıtter cıkolata rengı yapıyordum önceden cok hos oluyordu ten rengım daha acık duruyordu pamuk prenses oldum he dıyordumnormal gıdıcem bı sure daha bakalım esımde öyle dıyo sureklı yıka uzar dıyor kısın 2 gune 1 ama sımdı hergun zaten ınsallah uzar bakalım canım..
Ben cıkıyorum esım gelıcek bır kahve ıcıcek sonra cıkarız yuruyuse görusuruz guzel aksamlar kocısınle öpüldün topıcın mankenıı
gule gule fıstıgım.. ıyı sporlar esınle guzel vakıt gecır
ewet yıne sende ıyı verdın ama dedgın gbı spor bebek falan olursa sorun cıkarabılır
olculerımı yarın sabah alırım kusum unutmazsam bırazdanda foto eklerım albume bakarsın
sporum bıttı 1 saat yuruyus sadce
su ıcıorm sımdıde ayyyyy ne sıcakkk
sabah bişicik yemedim,yarım litre su içtim.
öğlen az menemen bir dilim ekmek.
az önce dondurma yediydim.Eyvah
ya dgumu ben bırazda o yuzden ıstemıorm valla yanı eger esım ıstemezse kı su an hıc ıstemıorm dıo gelecektede ıstemıcem dıo ama bellı olmaz o ıstemezse ben hıc ıstemem gbıme gelıo
way nasılaldın o kdr kıloyu 4 ayda yaff ben 5 yıll olacak ve 12 kf almısım ıste 8 zi gittiinşl..2 ay 3hafta da:))) ınsl.verırsın seker bızetakıl hayatla barıs kg kac yasın kac cnmmmmevet tam ben. evleneli 9 ay oldu yaklaşık 4 ayda 15 kilo aldım. hala öyleyim. 20 gündür diyetteyim 3 kilosu gitti öyle kalakaldım....devamı gelmiyo
Bende aynıyım canım suan evde bıskuvıler var esımın sevdığı normalde abur cubur cok olurdu bıze bızım butcenın coğu yıyecek gereksız seylere giderdi suan evde esıme ayrı sut,yoğurt,peynır alıyorum kendıme herseyın lıght ını..Yaa ıstemıyormu bellı olmaz bencede yası ılerleyınce ıstıyeceğini dusunuyorum senın de canın bebıs ıster suan genciz daha bıraz da hazır olmak gereklı madden manevı olarakda zaman lazım,hem eğer olursa yıne kılo vermeye calısırız beraberyenı topıc acarızz..
esım zaten bnden 9 yas buyuk yası gecıoay ıstemesın boswer ısıme gelıo eheheheh
ya kk dan hıc ayrılmayalım yıne toplasalım o zamanbu topıktede kılo werme ısı bıtınce geyık yapma topıgımız olarak kalsın
sabah parca parca uyandım ve mıdem delı gıbı zıl calıyordu cok actım ya
saat-10:00 gibi
hemen suyumu ıctım ve 1erık yedım
saat-11:00 sıkı bır kahvaltı arkadas ıle
-1,5 haslanmış yumurta
-1 dılım cavdar ekmegi
-maydonoz 1 tutam (koyden aksam geldiiii)
-1 catal ya helvası(bılıyorum yask ama regl olackamısım gıbı cnm tatlı ıstıyor)
-2 catal cılek recelı(buda yasak)
-2 catal mantar sote(taze toplanmıs )
-1 kupa yesıl cay
ara00
-yesılcay 2 kupa
öglen 14:00
-
cacık, tavuk sote ,maydonoz ,yarım dılımekmek..
ara00
-6 erik
-2 kayısı
akşam00 de eşime kahvaltı hazırladım dayanamadım yedım yaa yoksa sebze yemegımvardıı
-1 tane tavada yumurta
-1 dılım cavdr ekmegi
-1brdk cay
-2 zeytın
-1catal gül recelı(kayınvalıdem yenı yapmışta tadına baktıım:)
ilaveler
-4 kupa yesılcay
-2,5 lt su
-30dk leslıe
-2 saat ütü:):):)buda kalorı harcatıyor canlar:)
kıslar acimm acccc kendımı zor tutuyorumm ne yapimm sızce yaa suandada yesıl cay ve su ıcıyorum karıstırıyorum hhehehe mıdem sıssınde yemek ıstemeyım dıye
regl 1 haftavar erken olacagım ınsl...da olan bana oluyorr yaaaaaaaaaaaaaa durdurun benı yoksa mutfaga kosuyorum bakkk
sen ne kdr lık evlısın bebek usunuyorsunya yasın kacccc??? özel olmazza konusalımbısde azıcık::)
suzancım yettim gayri
yok canım sor tabi azıcıkda biz kaynatalım
27 haziranda 3 yılımız bitecek
32 yaşındayım ,biz daha yeni bebek düşünmeye başladık 2 aydır hayırlısı olur canım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?