• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Selam kızlar..

Ben aranızdan ayrılıyorum.

topicteki online kişiler hemen hemen hedeflerine ulasmıslar. benim yolum uzun, sizler hedeflerinize 1 adım kaldığı için doğal olarak sık sık kaçamak yapıyorsunuz ben 5 gun sonra 1. ay ımı doldurucam hiç kaçamak yapmadım (cunku dediğim gibi yolum cok uzun) ve her gun yenen pilavları borekleri vs leri okumak benim icin heves kırıcı oluyor. :50: o yuzden daha sıkı bır bolume gecıcem. ama sohpetlerinizin icin kesinlikle aynı seyi soyliyemicem.. :16: hepiniz cok seker ve cok samimisiniz.. arada kafamı uzatıp ıcerı bakarım o ayrı :3:

bu satte gelebıldım kızlar esım hastaydı cok gec gttı gıtmıucektı hatta acıl ısı cıktı
bende 1 saat yuruyusumu yaptım h sonu yedıklerımı bırazda olsun erıtmısımdr umarım

kahvaltım lıght ekmek 2 dılım
1 yumurta esımın yarım yumurtasınında sarısını yedım
domates salatalık
kk peynır
4 zeytın

ara elma

cok yesıl cay ıcıorm bu ara su ıcmeyı unutuyorum onada acılen egılmem lazım cay alıo susuzlugumu

herkesı ebırık ederım cok guzel kılolar verılmıs bu hafta ınsallah dahada guzel olur

sımdı cıkıorm dus yemek ıserım var bırde perdecıyı aradım bıraz frcaladım taktıkları storlar dustu belkı gelebılırler belkıde annemlerde gelebılır garıp bıgun benm ıcın

gecmıs olsun canım..

selam kızlar,

sabah,
1 kk peynir
3 siyah zeytin
salata
2 dilim peynili börek(sabah yaptım sıcak sıcak canım çekti :17:)

arada uyudum bol bol su içtim.

18:00 de 1 tabak karışık salata yedim.
şimdilik tokum akşam için birşey yermiyim bilmiyorum.

börek 2 dılım cok olmamısmı canıım..

Selam kızlar..

topicteki online kişiler hemen hemen hedeflerine ulasmıslar. benim yolum uzun, sizler hedeflerinize 1 adım kaldığı için doğal olarak sık sık kaçamak yapıyorsunuz ben 5 gun sonra 1. ay ımı doldurucam hiç kaçamak yapmadım (cunku dediğim gibi yolum cok uzun) ve her gun yenen pilavları borekleri vs leri okumak benim icin heves kırıcı oluyor. :50: o yuzden daha sıkı bır bolume gecıcem. ama sohpetlerinizin icin kesinlikle aynı seyi soyliyemicem.. :16: hepiniz cok seker ve cok samimisiniz.. arada kafamı uzatıp ıcerı bakarım o ayrı :3:

Hoscakal canım insallah hedefıne ulasırsın...

Dün aksam zeytınyağlı kabak,2 kasık lıght yoğurt
spor yapamadım cunku tum gun temızlık yaptım
Bu sabah
2 cery domates,salatalık,maydonoz
1 çay kaşığı lıght labne
2 sıyah zeytın(lıght)
2 dılım tam buğday ekmek
cay ıcmedım..

Selam kızlar..

canım inşallah kilolarından en kısa zamanda kurtulursun :3:

selam kızlar,

dün akşam
salata ve 5-6 tanede fırında az yağda kızarmış patates yedim:18:
yememeliydim biliyorum :19:

sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
domates,salatalık

ekmek yemedim.

Selam kızlar..

ayy buffy gıttımı... ınsallahh kısa zamanda guzel haberlerını alırız bıze muhakkak yaz oldumuu

Dün aksam zeytınyağlı kabak,2 kasık lıght yoğurt
spor yapamadım cunku tum gun temızlık yaptım
Bu sabah
2 cery domates,salatalık,maydonoz
1 çay kaşığı lıght labne
2 sıyah zeytın(lıght)
2 dılım tam buğday ekmek
cay ıcmedım..

çok ıyı bnmde zeytınyaglı kabagım vardı dun ama yemedım bugune kaldı

Günaydın kızlar,
Sabah :
1 kase special k y.yağlı süttle
Ara:
yarım salatalık

çok guzel ...tatlı ıstegın yogunsa o gevrekler baya ıse yarıo

selam kızlar,

dün akşam
canm en azından frında bısı olmaz okadardan
sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
domates,salatalık

ekmek yemedim.

super ama ekmek bana sorarsan ye nehırcım sabhları cnku baska karbonhıdrat alamıorz sıfr karbonhıdrat kas yakar dıye bılıyorum sen sen ol sabahları ekmegını ye canm

dun aksam 5 6 kasık kuru fasulye 2 3 kasık yogurtlu dereotu

ara karpuz

sabah
yarım domates
kk peynır
4 zeytın
2 dılım lıght ekmek
sekersız cay

öğle

1 kase yulaflı yoğurt

bugün ekmek yasak bana akşamda hafif birşeyler yemeyi düşünüyorum.

kızlar pazar günü eşimle konuşmuştuk dün kafamızda netleştirdik.
ay sonunda tatile çıkacağız tatil araştırması yapıyorum:52::52:
27 haziran bizim evlilik yıldönümümüz tam o tarihte gidemiyoruz regli zamanıma denk geliyo bende bir kaç gün sonra gideriz dedim:52::52:
bu ay bebişimizde olsa bize çok güzel bir hediye olur inşallah:26:

tatil moduna girdim bugün uyuyayım dedim döndüm durdum uyuyamadım kalktım şortlarımı falan denedim oluyo geçen yılki kilomdayım :34:
inşallah ay sonuna kadar 2 kilo gider :52::52::52:

öğle

1 kase yulaflı yoğurt

27 haziran bizim evlilik yıldönümümüz tam o tarihte gidemiyoruz regli zamanıma denk geliyo bende bir kaç gün sonra gideriz dedim:52::52:

tatil moduna girdim bugün uyuyayım dedim döndüm durdum uyuyamadım kalktım şortlarımı falan denedim oluyo geçen yılki kilomdayım :34:

hadı ozaman senn acele etmen ve sıfr kacamak yapman lazım artık tatlım ınsallah bebegınız de tatıldeyken olur :6:

kızlar ılk sayfaları okudum nostaljı yaptım ne gunerdı ya sınır krızıne grıodum tartıldıkca sayenızde baya guzel kılo kaybettım ve sızde ole
:32::32::32:

selam kızlar,

dün akşam

sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
domates,salatalık

ekmek yemedim.

yememen gerekenlerı fazla yıyosun canım:19:

ayy buffy gıttımı... ınsallahh kısa zamanda guzel haberlerını alırız bıze muhakkak yaz oldumuu

çok ıyı bnmde zeytınyaglı kabagım vardı dun ama yemedım bugune kaldı

çok guzel ...tatlı ıstegın yogunsa o gevrekler baya ıse yarıo

super ama ekmek bana sorarsan ye nehırcım sabhları cnku baska karbonhıdrat alamıorz sıfr karbonhıdrat kas yakar dıye bılıyorum sen sen ol sabahları ekmegını ye canm

dun aksam 5 6 kasık kuru fasulye 2 3 kasık yogurtlu dereotu

ara karpuz

sabah
yarım domates
kk peynır
4 zeytın
2 dılım lıght ekmek
sekersız cay

süper..

öğle

1 kase yulaflı yoğurt

cok guzel tatıle gidiceksın bence hırslanmanın dıkkat etmenın zamanı..

börek yedim dün o kadar kaçamaklardan sonra azıcık cezalandırmak istedim kendimi yoksa sabahları bende 1-2 dilim yiyorum canım:34:

hadı ozaman senn acele etmen ve sıfr kacamak yapman lazım artık tatlım ınsallah bebegınız de tatıldeyken olur :6:

kızlar ılk sayfaları okudum nostaljı yaptım ne gunerdı ya sınır krızıne grıodum tartıldıkca sayenızde baya guzel kılo kaybettım ve sızde ole
:32::32::32:
inşallah canım 27 hazirandan önce olsa süppeerr olur:26:

evet ilk günler kaçamak üstüne kaçamak yapıyorduk:9::9:
sen iyi kilo verdin inşallah sağlıklı bir şekilde hep kilonu korursun :16:
ölçülerini merak ettim şimdi :37:

börek yedim dün o kadar kaçamaklardan sonra azıcık cezalandırmak istedim kendimi yoksa sabahları bende 1-2 dilim yiyorum canım:34:

inşallah canım 27 hazirandan önce olsa süppeerr olur:26:

evet ilk günler kaçamak üstüne kaçamak yapıyorduk:9::9:
sen iyi kilo verdin inşallah sağlıklı bir şekilde hep kilonu korursun :16:
ölçülerini merak ettim şimdi :37:

canm spora abanmasam bnde veremezdım dıyet bana ıslemıyo ne yazıkkı hatta spor yaptgım halde veremedgım oldu gram gram verdgım oldu
ama artık alıstım bıde scak ya ole kalorılı seyler yemek ıstemıorum hıc h sonları yıyorum sonra mıdem bulanıo ınsallah artık bızım yasam tarzımız olur bu

olcmedım kusum ama sporumu yapıyım foto eklerım ıstersenız

canm spora abanmasam bnde veremezdım dıyet bana ıslemıyo ne yazıkkı hatta spor yaptgım halde veremedgım oldu gram gram verdgım oldu
ama artık alıstım bıde scak ya ole kalorılı seyler yemek ıstemıorum hıc h sonları yıyorum sonra mıdem bulanıo ınsallah artık bızım yasam tarzımız olur bu

olcmedım kusum ama sporumu yapıyım foto eklerım ıstersenız

ben çocuk olayı düşündüğüm için spor yapmıyorum yapamıyorum korkuyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum onunlada ancak bu kadar oluyor buna da şükür:52::52:
evet sıcaklarda fazla yenmiyor heleki yağlı sıcak şeyler hiç yenmiyo karpuzda çıktı artık inşallah yazın fit olarak dolaşırız kilo almasak iyi olacak:16:

ekle canım merak ettim manken gibi oldun bide vucut ölçülerinide al :37:
ben sabah ölçtüm bel 68
basen 91,5

65 falan olsa belim iyi olacak:26:

kızlar ben çıkıyorum.

dün halılarımı verdim yıkamaya perşembe-cuma getirecekler.
o zamana kadar pencereleri sileceğim aslında bir sürü işim var tatil moduna girincede insanın canı birşey istemiyo :50::30:
şimdi gidip bir kaç pencere sileyim kalanlarıda yarın silerim.
:54:

ewet yıne sende ıyı verdın ama dedgın gbı spor bebek falan olursa sorun cıkarabılır
olculerımı yarın sabah alırım kusum unutmazsam bırazdanda foto eklerım albume bakarsın

sporum bıttı 1 saat yuruyus sadce:ssz:
su ıcıorm sımdıde ayyyyy ne sıcakkk

Back