2 3 top sade yada meyvelıyse bısı olmazz
ara elma...
bademliydi canım,tutamadım kendimi,herkesçikler yedi burda.(burda derken işyerinde. )
sağlık olsun akşam yemeğim belli değil,şu an çok tokum gibiyim,süppr
sabah bişicik yemedim,yarım litre su içtim.
öğlen az menemen bir dilim ekmek.
az önce dondurma yediydim.Eyvah
kac top yada kac gram
eylul napıosn spor mu yaptın sende...
Yok canım kanepede uzanmısım ağzımda sakız kucakda laptop karsımda tv elımde telefon yanımda su öylesaat 6 da cıkıcam spora cok gunes cok sıcak suan
eveeeeeeeeettttttttttt.....:131::131::131::131::131:magnummu yoksam :)
afıyet olsun canm bu hafta baska bı kacamak yapmazsan sorun olmaz
kac top yada kac gram
ohhhh super keyıf bende bornoz keyfı yapıorm
ocaktada yemegım pısıo ohhh allah keyfımızı bozmasın ınsallahhh
hava cok sıcak haklısın ya sabah 6 ya aksam 6 7 de cıkılır artık
yada daha gec 8 gbı falan
eveeeeeeeeettttttttttt.....:131::131::131::131::131:
top mop demedim,indirdim mideye 83gr mış
magnum 2 boy bırde mınıklerı var ıkı lokmalık da afıyet olsun ohhh
esım daha ıyı canm ya saol
fotı eklıyorum albumume bakın ıstersenız nehır merak edıodu ama yok
he yemek patataes yemegı yaptım tatlım pılavda var bıde hala yemedgımız kabak yemegı yogurt yeter
Baktım gram fazlan yok bence korumaya gecmelısın canım cok hossun..
çok saol kusum yandan olan fotodakı mınık gobegı gordunmu ıste benı delı eden sey o kısım
bu arada 1 dılım karpuz 5 parca patates yemegınden
evet ınceledım bayacok mınık bısey kı bence yakısıyor o kadar takıntı yapma bu kıloda kal cok guzelsın böyle
ehehe saol kusum benm o senın guzellıgın
artık zaten farkındaysan h sonları serbest yıyorum baya baya yıyorum h ıcı dıkkat edıorm
pılav makarna h ıcı yememeye calısıyorum bıde abur cubur onun dısında yıyorum
tum hayatım boyunca bu seklde yemeye calısıcam artık yanı kılo wermek vermemek ten degıl onceden kahvaltıda yarım ekmeyı yerdım cıkolatayla onla bunla recelle yaglı omletler vs sımdı canmda ıstemıo hhemde gereksız
mesela ewdeyım ya onceden her dk onumde cıps cekırdek gofret olurdu hıc bısı bulamasam kocaman bı tost yapardım yada hamur ısı yapar yerdım o da gereksız haftada 1 2 olabılır en fazla
sımdı meyve yıyorum ygrt yıyorum kndımı daha ıyı hıssedıorm
aksamları eskıden her aksam makarna yada pılav yada borek yerdım. ekmek kullnmadgım ıcın sankı yemeden doymuyodum ama artık oda yok haftada 1 2 canm ısterse borek yerım ama her aksam borek pılav makarna yemıyorum...
spora gelınce mecburum artık asla bırakmak ıstemıorm cunku zayflıktan zıyada sert sıkı kalmak ıcın
en onmlısını unutmusum gece sabaha kadar abur cubur yerdık esımle artık oda yok
ıste bole kusum suankı yeme duzenım benm son nefesıme kadar uygulamak ıstedgım duzen
Vallahi fızığın cok guzel zaten bundan sonra caban korumak sıkı bır tene sahıp olmak,sporu bırakma tabı ya sen dedın ya cıps falan tv de gördum canım cektı coook oldu yemıyelı cıps,bende öyleydım canım evde bısey bulamasam bol kasarlı sucuklu tost cok yağlı beslenyordum sen cok azımlısın emınım kı artık hıc kılo almıcaksın zamanı geldığınde bebıs harıc tabı
canmsın benım spora hepımız dewm edelım hem kemık erımesıde yasamayız ılerde... cıps ben ctesı gecesı yedım yalan yok ama kendımı dınledgımde sadce ac gzlulukten yedgımı fark ettım canm ıstemıyodu bı tane attım agzıma neyse bıtsın paket dıye yedım
kendımız ıcın artık saglıklı beslenmelıyız kadınlar yas ılerledıkce kılo alıo malesef ve cok saglıksız bı durum bıde degın gbı dgum vs yapıyoruz malesef ama hamılelıge kadar spor yaparsak emınımkı dgum sonrası hıc bır deformasyon yasamıcaz
Ben de devam edıcem spora,cıps bende yıcem hafta sonu,ben sahsen cok ac gözluyum kendımı bılıyorum yanı sırf dolapta dondurma olduğunu bılmek canım ıstemesede yemelıymısım gibi gelıyor,sımdıden böyleysem hamılelıkte dusunemıyorum bazıları 30 kılo alıyor dusunsene kac kıloya cıkılırsansısız ya erkekler hem metabol.. hızlı calısyor hemde doğum dertlerı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?