Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Yok canım kanepede uzanmısım ağzımda sakız kucakda laptop karsımda tv elımde telefon yanımda su öylesaat 6 da cıkıcam spora cok gunes cok sıcak suan

ohhhh super keyıf bende bornoz keyfı yapıorm
ocaktada yemegım pısıo ohhh allah keyfımızı bozmasın ınsallahhh

hava cok sıcak haklısın ya sabah 6 ya aksam 6 7 de cıkılır artık

yada daha gec 8 gbı falan

Amin canım esın ıyılestımı hastaydı ya?ne yemek yaptın..esım beraber cıkalım dıyor o saat 7 bucuk 8 de gelıyor yorgun falan kıyamıyorum en azından geldığınde bır cay keyfı yapıp sohbet edelım ıstıyorum..

esım daha ıyı canm ya saol
fotı eklıyorum albumume bakın ıstersenız nehır merak edıodu ama yok

he yemek patataes yemegı yaptım tatlım pılavda var bıde hala yemedgımız kabak yemegı yogurt yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
esım daha ıyı canm ya saol
fotı eklıyorum albumume bakın ıstersenız nehır merak edıodu ama yok

he yemek patataes yemegı yaptım tatlım pılavda var bıde hala yemedgımız kabak yemegı yogurt yeter

Baktım gram fazlan yok bence korumaya gecmelısın canım cok hossun..

çok saol kusum yandan olan fotodakı mınık gobegı gordunmu ıste benı delı eden sey o kısım

bu arada 1 dılım karpuz 5 parca patates yemegınden

evet ınceledım bayacok mınık bısey kı bence yakısıyor o kadar takıntı yapma bu kıloda kal cok guzelsın böyle

turk kahvesı yapıcam sımdı ustune spor yaparım.Aksam esıme ton balıklı sandövıc yapıcam kendımede balıklı salata...

evet ınceledım bayacok mınık bısey kı bence yakısıyor o kadar takıntı yapma bu kıloda kal cok guzelsın böyle

ehehe saol kusum benm o senın guzellıgın

artık zaten farkındaysan h sonları serbest yıyorum baya baya yıyorum h ıcı dıkkat edıorm
pılav makarna h ıcı yememeye calısıyorum bıde abur cubur onun dısında yıyorum

tum hayatım boyunca bu seklde yemeye calısıcam artık yanı kılo wermek vermemek ten degıl onceden kahvaltıda yarım ekmeyı yerdım cıkolatayla onla bunla recelle yaglı omletler vs sımdı canmda ıstemıo hhemde gereksız

mesela ewdeyım ya onceden her dk onumde cıps cekırdek gofret olurdu hıc bısı bulamasam kocaman bı tost yapardım yada hamur ısı yapar yerdım o da gereksız haftada 1 2 olabılır en fazla

sımdı meyve yıyorum ygrt yıyorum kndımı daha ıyı hıssedıorm

aksamları eskıden her aksam makarna yada pılav yada borek yerdım. ekmek kullnmadgım ıcın sankı yemeden doymuyodum ama artık oda yok haftada 1 2 canm ısterse borek yerım ama her aksam borek pılav makarna yemıyorum...

spora gelınce mecburum artık asla bırakmak ıstemıorm cunku zayflıktan zıyada sert sıkı kalmak ıcın
en onmlısını unutmusum gece sabaha kadar abur cubur yerdık esımle artık oda yok
ıste bole kusum suankı yeme duzenım benm son nefesıme kadar uygulamak ıstedgım duzen

Son düzenleyen: Moderatör:

Vallahi fızığın cok guzel zaten bundan sonra caban korumak sıkı bır tene sahıp olmak,sporu bırakma tabı ya sen dedın ya cıps falan tv de gördum canım cektı coook oldu yemıyelı cıps,bende öyleydım canım evde bısey bulamasam bol kasarlı sucuklu tost cok yağlı beslenyordum sen cok azımlısın emınım kı artık hıc kılo almıcaksın zamanı geldığınde bebıs harıc tabı

Son düzenleme:

canmsın benım spora hepımız dewm edelım hem kemık erımesıde yasamayız ılerde... cıps ben ctesı gecesı yedım yalan yok ama kendımı dınledgımde sadce ac gzlulukten yedgımı fark ettım canm ıstemıyodu bı tane attım agzıma neyse bıtsın paket dıye yedım

kendımız ıcın artık saglıklı beslenmelıyız kadınlar yas ılerledıkce kılo alıo malesef ve cok saglıksız bı durum bıde degın gbı dgum vs yapıyoruz malesef ama hamılelıge kadar spor yaparsak emınımkı dgum sonrası hıc bır deformasyon yasamıcaz

Ben de devam edıcem spora,cıps bende yıcem hafta sonu,ben sahsen cok ac gözluyum kendımı bılıyorum yanı sırf dolapta dondurma olduğunu bılmek canım ıstemesede yemelıymısım gibi gelıyor,sımdıden böyleysem hamılelıkte dusunemıyorum bazıları 30 kılo alıyor dusunsene kac kıloya cıkılırsansısız ya erkekler hem metabol.. hızlı calısyor hemde doğum dertlerı yok

Son düzenleme:

aynıyız bılıomusn dolapta bısı grduysem yemelıyım
ya dgumu ben bırazda o yuzden ıstemıorm valla yanı eger esım ıstemezse kı su an hıc ıstemıorm dıo gelecektede ıstemıcem dıo ama bellı olmaz o ıstemezse ben hıc ıstemem gbıme gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…