Çok guzel canım afıyet olsun..
hahaha ya benı guldurdun ben sısko değilim ruhum şişko
evet canım yaa ama arkadaşımızında maşallahı var manken gibi kız formunu koruyor.Sen tam senelık kacamak yapmıssın yemediğin baska bişey kalmısmıpes dıyorum gercı sen baya zayıfsın
evet canım yaa ama arkadaşımızında maşallahı var manken gibi kız formunu koruyor.
benım bugun aram cok oldu bı nedense
4 erık daha yıcektım esım kötu bır erık almıs ona yedırcem gelınce
aksama
yesıl fasulye yanında yoğurt yerım esımede bıraz pilav yaparım
yesıl fasulye yıye fasulye oldum uzun bır sure eve almıyacam
taze barbunya bulursam canım ıstıyor hem kalp sağlığı ıcın faydalıymıs omega 3 varmıs diye duydum yanılmıyorsam
barbunyanın yanında makarna ve salata favorımdır nasıl olcak bılmem:)
sanırım suan da ben acıkmısımmm
canım taze barbunya nasıl oluyo hiç yemedim:44:
kızlar eşim geliyormuş bende şimdi yemek yapmaya gidiyorum gelene kadar hazırlıyayımda geç saate kalmadan yiyelim görüşürüz
aynen bende bundan dolayı müzdaribim
bu akşamda yürüşüş yalan oldu hava yine yağışlı hemde soğuk
dünkü menün benim bugünkü menümle aynı olmuş
Merhaba canım;aksam yazmamıssın
kızlar sızı şimdi farkettim ve içimden bir offf cektımmm evlendikten sonra coooook kılo aldım bu bana yetmez dedim birde hamıle kalayım dedım tam oldu valla:Ddoğumda aldıklarımı verdım bunada sükürr 3 aydır diyetteyım 10 kılo verdım hızlansın istiyorum yaz geldı kız kardesiimin nısanı var bebeğım 10 bucuk aylık bnde diyetimi bu topığe yazmak istiyorumm daha motive olmak adına bugun kacamaklı gctı ama yarın toparlıyorum ewlwndiyimden beri şişkoyum artık eskı halıme dönmek istiyorum zayıflııgını unutucam diye korkuyorumm
İyi akşamlar kızlar:) Bugünkü menümü unutmayayım dedim ve hemen yazıyorum:)
Sabah: 1 diyet ekmeği ebatlarında(kalınlığı da dahil olmak üzere) tahinli pide ve çay (ev yapımı getirmişler dayanamadım)
Ara: bitki çayı
Öğlen: 1 porsiyon nohut, iki çorba kaşığı bulgur pilavı, cacık
Akşam: 1 porsiyon mantarlı tavuk sote
Gün içerisinde de 1,5 litre su, çay, kahve tükettim
Bu arada yürüşüyüs yapamıyordum ya, burda bi spor merkezi keşfettim. Hocalar eşliğinde çalıştırıyolarmış yarın gidip konuşmayı düşünüyorum. Eğer aklıma yatarsa oraya gitmeyi planlıyorum.
Bir de size bir sorum olacak: Benim moralim bozulduğunda, üzüldüğümde hep iştahım açılıyor bunun için bi öneriniz var mıdır acaba? benim için çok sıkıntı yaratıyor, doymuyormuşum gibi hissediyorum ve sürekli tatlı yemek istiyorum. Bugün öyle bi gündü mesela çok zor dayandım
valla sozumde durdum kızlar
bugun tam 1.5 saat spor yaptım. eve geldiğimde bayılmak uzereydim
briget jones i izleyen var mı bilmiyorum ama briget spor yapıyor kosu aletınde ınınce bacakları bosalıo dusuyor
ondan farkım yoktu valla.
bir de spor manyaklıgına aletlerın birinde bi ara cantamı unuttumiçinde k.kartları kimlik ehliyet. bi an kan beynime cıktı
allahtan bugun sakindide kosa kosa gidip aldım :44:
esim gec gelecekmis o yuzden onu bekleyemeceğim simdi yemege oturucam
aksam
1 tavuk but
atom salata
hanı yesıl fasulye oluyor bıde kurusu oluyor ya barbunyadın da kurusu satılıyor ondan dedım hanı kabuklu pazar manavda satılan babunyadan bahsedıyorumbıde konserve olanı oluyorya bu taze yenı cıkan barbunya anlamında yanı
ara öğünlerde
2 küçük şeftali
bol bol su içtim
akşam yemeğim
2 tane kıymalı domates dolması( içinde pirinç çok azdı)
yarım kase köfteli nohutlu çorba
1 tane salatalık
canım bende aynıyım stresli olunca daha çok yiyorumİyi akşamlar kızlar:) Bugünkü menümü unutmayayım dedim ve hemen yazıyorum:)
Sabah: 1 diyet ekmeği ebatlarında(kalınlığı da dahil olmak üzere) tahinli pide ve çay (ev yapımı getirmişler dayanamadım)
Öğlen: 1 porsiyon nohut, iki çorba kaşığı bulgur pilavı, cacık
Akşam: 1 porsiyon mantarlı tavuk sote
Gün içerisinde de 1,5 litre su, çay, kahve tükettim
Bu arada yürüşüyüs yapamıyordum ya, burda bi spor merkezi keşfettim. Hocalar eşliğinde çalıştırıyolarmış yarın gidip konuşmayı düşünüyorum. Eğer aklıma yatarsa oraya gitmeyi planlıyorum.
Bir de size bir sorum olacak: Benim moralim bozulduğunda, üzüldüğümde hep iştahım açılıyor bunun için bi öneriniz var mıdır acaba? benim için çok sıkıntı yaratıyor, doymuyormuşum gibi hissediyorum ve sürekli tatlı yemek istiyorum. Bugün öyle bi gündü mesela çok zor dayandım
öglen arkadas pasta brek yapmısbende ögle nıyetıne
14:00 da
-1 kucuk patateslı puoca
-koca bır kupa yesıl cay
-2kucuk kurabıye
-1kucuk kase kısır yesıllıkgı bol bollll
ara00:azsekerlı turk kahvei ark.yapmıs yoksaben sekerlı ıcıyorumm:))ssz
aksaş:eşim ıcın kuru +pılav+cacı k yaptım
hepsınden 2 kasık yedım(pilav ıcın uzgunumhemen sacımı cekın cezalıyım:26:
arkasına da 2 kasık ırmık tatlısı yedımgene cekın sacımı yafffffff
dılekkk sen artık bana yrum yapmıyorsun kustunmu kızzzzzzzzzzzzzz
bu arada 1.st 15 dk yaılaven 40 dk daha yürüdu m ve ckkk yorgun hıssedıyorum kendımı sekerlerrrrrrrrrr
afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.valla sozumde durdum kızlar
bugun tam 1.5 saat spor yaptım. eve geldiğimde bayılmak uzereydim
briget jones i izleyen var mı bilmiyorum ama briget spor yapıyor kosu aletınde ınınce bacakları bosalıo dusuyor
ondan farkım yoktu valla.
bir de spor manyaklıgına aletlerın birinde bi ara cantamı unuttumiçinde k.kartları kimlik ehliyet. bi an kan beynime cıktı
allahtan bugun sakindide kosa kosa gidip aldım :44:
esim gec gelecekmis o yuzden onu bekleyemeceğim simdi yemege oturucam
aksam
1 tavuk but
atom salata
henuz aksam yemegı yemedım canm hıc bısı ıstemıyor
ekmek yapmıstım onun tadına baktım pısmısmı ıcı falan dıye 1 dılım kadardır yedım okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?