Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bu hayatta bızden daha önemlısı var mı bır daha su dunyaya gelıcekmıyız?kendımız ve tum sevdıklerımızın sağlığı yerınde olsun bana yeter.Para elın kırı bır var bır yok bunun bır garantısı yok ama ölen öldümü yerıne gelme sansı yok ya da aynı sekılde sağlığını kaybettığın zaman.Sanırım sureklı daha kötulerını dusunmek ve buna da sukur demek gereklı,kötunun de herzaman kötusu var..

zaten elımızden bısı gelmıokı sadce dua edıorm ama dogal olarak moralım tamamen coktu helekı bugun ıyıce bıtmıs hıssedıorm

cok haklısın canm saglık gbı onmlısı yok
allah sewdıklerımı basımdan eksık etmesın basta esımı
ama ıste ınankı kolay degıl

zaten elımızden bısı gelmıokı sadce dua edıorm ama dogal olarak moralım tamamen coktu helekı bugun ıyıce bıtmıs hıssedıorm

Bende onu dıyorum moralını bozma sadece sızde olan bır durum değil bu Turkıye sartlarında emın ol her 10 kısıden 8 de vardır.Esınle özellıkle bu tarz sebebden dolayı tartısma belkı sınırını ondan cıkarıyosun.ben yaptım cunku esımle hep tartıstım sonunda yıprandık,şimdi maddi sorunları mevzu bıle etmıyorum yokmus gibi davranıyorum.destek önemlı canım sizi daha cok bağlıyacak.

cok haklısın canm saglık gbı onmlısı yok
allah sewdıklerımı basımdan eksık etmesın basta esımı
ama ıste ınankı kolay degıl

Amin canım elimiz ayağımız tutuyor sevdıklerımız yanımızda tamam ıste bu bıle yeter.Kolay değil ama düzelmeyecek sorunlar değil.
Benım basta annemı basımdan eksık etmesın çünkü ana gibi yar olmaz

kapanmıs iş yerımız aylardır bırıklıs aıdat kıra faturalar kesılmıs olan net tw 1 aydr alıswerıs yok
sence yetrlı degılmı

canım Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez,kimse kimseninde derdini bilmez.inşallah en kısa zamanda borçlarınızı düzene sokarsınız:26:bizimde kredi kartları biraz fazlaydı kredi çekerek düzelttik bebek düşünüyoruz diyede çalışmıyorum tek kişi çalışınca biraz da zor oluyor.Allah yardımcımız olsun daha kötü şeylerle sınamasın bizi:26::26:

tabiki canım zevkle cevaplarım

sağol canım

kapanmıs iş yerımız aylardır bırıklıs aıdat kıra faturalar kesılmıs olan net tw 1 aydr alıswerıs yok
sence yetrlı degılmı

canım benim bak eylul cok dogru soyluyor ne olur kendini üzme.

bak ben birebir seninle aynı seyleri yasadım. işyerimizi kapattık aidatlar, faturalar, bankalar (faizleriyle milyarlaca) bagkur borcları, vergi borcları... kaldiki aynen o donemlerde ev alısverisi ölmüyecek kadar desem yeridir. hemde bunların hepsini evliliğimizin ilk yıllarında yasadık. buyuk bir sınavdan, sınamadan gectik resmen ama esimle birlikte evliliğimiz saglam cıktı bunlardan. her şer de vardır bir hayır diyorum. zor gunler yaşadık ama esimle şimdi 6 yıllık değil 20 yıllık evli gibi kenetliyiz masallah..
simdi hic birsey yok mu hayır tabikide hala var kolay cıkılmıyor cogunu odedik ama bagkur vs bi kac borcumuz daha var.

ama o donemde oyle yıprattım ki kendimi hem ruhen hem fiziksel (bu kilolarıda o zaman aldım evlendiğimde 56 kiloydum) hiç değmezmiş ya allaha sukur saglımız yerinde.
ve bu gecici sıkıntılar icin hayatının duzenini bozma canım benim git sporunu yap bi hava al kafanı dağıt.

canlarım hepınıze tesekkuredrım cok sagolun aglattınız benı
bızımde ewlendık ılk 2 aydan sonra basladı bu kadar olmasada suan en dıpteyız ıste

hepınıze tesekkuredrım ıyıkı warsınız

Allah sızı ayırmasın canım mutluluğunuz daim olsun zaten el ele verınce hersey yoluna giriyor ınsallah 60. yılınızıda görmek nasıp eder

Cevap vermeyınce ağladığını dusunmustum doğruymus,bılıyosun ıste bende yenı evlıyım sıkıntı yasanıyor ustesınden gelırız ki sen cok azımlısın yenersın tum sıkıntıları emınım sende ıyı varsın canım

zor kilo veriyodum biliyoısun onun için dedi,5 günde 5 kilo diyeti,isveç diyeti yada gün boyu aç kalıp akşam yediğim zamanlar oldu,hiç ekmek yemediğim zamanlar oldu bunların hepsi metobolizmamı zayıflatmış,5 günde 5 kiloyu obezlere veriyolarmış normalde,bu tarz diyet yapan normal kilo sınırında olan insanlar ilerde daha çok kilo alıyomuş....

sence yetrlı degılmı

ah ah canım hangimiz atlatmadıki bu sorunları herşeyin hayırlısını dile çok zor biliyorum ama bi şekilde aşılıyo....

Allah sızı ayırmasın canım mutluluğunuz daim olsun zaten el ele verınce hersey yoluna giriyor ınsallah 60. yılınızıda görmek nasıp eder

sağol canım inşallah hepimize..

canım benim sen de iyi ki varsın. hayırlısıyla bitecek bu zamanlar ama sonunda hic bir getirisi olmayacak sanma iyi bi hayat tecrubesi olucak insan zorluklarla olgunlasıyor.
hadi simdi toparlan spora.. ayrı yerlerdeyiz ama aynı anda cıkalım beraber doneriz :)
hem bak ben seni dinleyerek erkene aldım sporu bu saatte cıkıyorum sen soylediğinden beri. sende beni kırma canım

mesela uzun süre 700-800 kalorilik diyetler yapanlar var 1200 kaloriyle kilo veren vücut,700 kaloriye alışıp daha sonraki kilo verme aşamasında kilo veremiyomuş...böle işte

mesela uzun süre 700-800 kalorilik diyetler yapanlar var 1200 kaloriyle kilo veren vücut,700 kaloriye alışıp daha sonraki kilo verme aşamasında kilo veremiyomuş...böle işte

5 gunde 5 kıloyu bende yaptım ya 4 gun bıdaha asla yapmam dedım normal beslenme duzenı gıbısı yok

ben her yaza girerken denerim önceden kilo verirdim şimdi veremedim bak...

Biliyorum ama ıste sağlıksız oruclu gibi hıssedıyordum kendımı ve de unutkanlık baslamısdı,ben az yıyınce dıkkat edınce acayıp oluyorum unutkan ve şaşkın bırde mutsuz.Annemle telde konusurken gulersem annem yemek yedığımı anlar öyle yanı

canlarım hepınıze tesekkuredrım cok sagolun aglattınız benı
bızımde ewlendık ılk 2 aydan sonra basladı bu kadar olmasada suan en dıpteyız ıste

hepınıze tesekkuredrım ıyıkı warsınız

çok sevdiğim ve sıkıntıya düşünce aklıma gelen bisöz var beni rahatlatan:
"Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır."
Herkesin var kendine göre derdi herkesin derdi kendine büyük gelirmiş
sen güçlü olup eşinle birlik olunca üstesinden gelebilirsiniz herşeyin
tüm sıkıntıların şu mübarek üç aylarda su gibi geçip gitsin inşallah
ağla diye değil yazdıklarımız derdine bi nebzede olsa dokunabildiysek iyi yönde ne mutlu bize
ama ağlaman iyi canım hiç bi zaman içine atma ve asla eşinle yüz göz olma
geçecek bu günler bir gün eşinle oturup kahvelerinizi yudumlarken
tebessümle hatırlayacaksınız bugunlerinizi
rabbim sağlıkla,sevdiklerimizle sınamasın bizleri inşallah

Son düzenleme:
iş yerinde kızlar kek getirmiş 5 çayına
olmaz topiktekiler kızar bana yiyemem dedim ya
nasıl beynime işlenmişsiniz
vee tabikide yemedim
yaşasın sağlıklı kilosuz mutlu günlerr

MERHABA EFEEYLÜL ben de tamda sizin gibi oldum 2009 da evlendim kilom:60 dı ve 2012 mayıs itibariyle kilom:73 oldu halimi bir düşün . tabiki bunda çocuk olmaması ile ilgili bir sürü sorun var her neyse bunları infertelitede yazıyoruz arkadaşlar yardımcı oluyorlar.benim de tamda sizin gibi canlı bir gruba ihtiyacım vardı. benim yaşım-26 ve boyum- 1.60 şuanki kilom ise 73 hadi hayırlısı beni de kabul edersniz geldimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…