Değil cunku bu problem tek sende yok tatlım bızdede borç çok bankalar arıyor; hersey güllük gülistanlık yasanmıyor ki o dediğin alısverış de dahail bızdede oldu destek olun esınle bırbırnıze canım,inan bana hersey düzelir bu kadar sıkıntı yapma herseyı olacağına bırak
Bu hayatta bızden daha önemlısı var mı bır daha su dunyaya gelıcekmıyız?kendımız ve tum sevdıklerımızın sağlığı yerınde olsun bana yeter.Para elın kırı bır var bır yok bunun bır garantısı yok ama ölen öldümü yerıne gelme sansı yok ya da aynı sekılde sağlığını kaybettığın zaman.Sanırım sureklı daha kötulerını dusunmek ve buna da sukur demek gereklı,kötunun de herzaman kötusu var..
zaten elımızden bısı gelmıokı sadce dua edıorm ama dogal olarak moralım tamamen coktu helekı bugun ıyıce bıtmıs hıssedıorm
cok haklısın canm saglık gbı onmlısı yok
allah sewdıklerımı basımdan eksık etmesın basta esımı
ama ıste ınankı kolay degıl
kapanmıs iş yerımız aylardır bırıklıs aıdat kıra faturalar kesılmıs olan net tw 1 aydr alıswerıs yok
sence yetrlı degılmı
tabiki canım zevkle cevaplarım
kapanmıs iş yerımız aylardır bırıklıs aıdat kıra faturalar kesılmıs olan net tw 1 aydr alıswerıs yok
sence yetrlı degılmı
Değil cunku bu problem tek sende yok tatlım bızdede borç çok bankalar arıyor; hersey güllük gülistanlık yasanmıyor ki o dediğin alısverış de dahail bızdede oldu destek olun esınle bırbırnıze canım,inan bana hersey düzelir bu kadar sıkıntı yapma herseyı olacağına bırak
canım benim bak eylul cok dogru soyluyor ne olur kendini üzme.
bak ben birebir seninle aynı seyleri yasadım. işyerimizi kapattık aidatlar, faturalar, bankalar (faizleriyle milyarlaca) bagkur borcları, vergi borcları... kaldiki aynen o donemlerde ev alısverisi ölmüyecek kadar desem yeridir. hemde bunların hepsini evliliğimizin ilk yıllarında yasadık. buyuk bir sınavdan, sınamadan gectik resmen ama esimle birlikte evliliğimiz saglam cıktı bunlardan. her şer de vardır bir hayır diyorum. zor gunler yaşadık ama esimle şimdi 6 yıllık değil 20 yıllık evli gibi kenetliyiz masallah..
simdi hic birsey yok mu hayır tabikide hala var kolay cıkılmıyor cogunu odedik ama bagkur vs bi kac borcumuz daha var.
ama o donemde oyle yıprattım ki kendimi hem ruhen hem fiziksel (bu kilolarıda o zaman aldım evlendiğimde 56 kiloydum) hiç değmezmiş ya allaha sukur saglımız yerinde.
ve bu gecici sıkıntılar icin hayatının duzenini bozma canım benim git sporunu yap bi hava al kafanı dağıt.
canlarım hepınıze tesekkuredrım cok sagolun aglattınız benı
bızımde ewlendık ılk 2 aydan sonra basladı bu kadar olmasada suan en dıpteyız ıste
hepınıze tesekkuredrım ıyıkı warsınız
merhaba canlarım cok gec gelebıldım
kahaltım 1 etımek kk peynır 1 zeytın canm bısı ıstemıo
napıosnuz hepınızın meulerı cok ıyı
dıyetısyen nıye ıcıne etmıssın metabolızmanın dedıkı ne anlattın bızımlede paylasırmısınn
bugun can m sporda ıstemıo hıc bısı ıstemıo
sence yetrlı degılmı
Allah sızı ayırmasın canım mutluluğunuz daim olsun zaten el ele verınce hersey yoluna giriyor ınsallah 60. yılınızıda görmek nasıp eder
bızımde ewlendık ılk 2 aydan sonra basladı bu kadar olmasada suan en dıpteyız ıste
mesela uzun süre 700-800 kalorilik diyetler yapanlar var 1200 kaloriyle kilo veren vücut,700 kaloriye alışıp daha sonraki kilo verme aşamasında kilo veremiyomuş...böle işte
5 gunde 5 kıloyu bende yaptım ya 4 gunbıdaha asla yapmam dedım normal beslenme duzenı gıbısı yok
ben her yaza girerken denerim önceden kilo verirdim şimdi veremedim bak...
Kimse yokmuuu????
Bugün yediklerim
SABAH:1 bardak elmasirkesi,bal karışımı ılık su
2 dilim tam buğday ekmek
1 küçük domates
3 ziyah zeyin
2 küçük dilim köy peyniri
bi kac dal maydonoz
2 fincan çay az şekerli
ARA:1 fincan şekersiz yeşil çay
ÖĞLEN:Bir küçük kase mantı çorbası
(en 2 litre su içiyorum)
ARA:1elma
AKSAM:1 tabak yesil fasulye.1 kase yoğurt
6 dan sona bısey yemıyecem
1 fincan 5 i bir yerde içebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?