Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Tesekkurler bilgilendirmeleriniz icin..
Maalesef 6 da yeni cikiyor oluyorum isten
eve gelisim 19:30 u buluyor.. Sofra hairla vs s derken 8 bu yuzden gec oluyor.. Ufff nasil gideck bunlar yaa uhuuu

Rica ederim.Eve geliş saati 19:30 buluyorsa yıne az zeytın yağlı bır salata yesenız ya da unsuz kremasız bır kase corba ıcsenız;saat en gec 8 i bulsa da cok zararı olmaz dıye dusunuyorum sıskınlık de yapmaz.Hava saat 8 gibi kararıyor gunler uzuyor buda bızım lehımıze

günaydın kızlar bugün eski düzenime geri döndüm çok şükür.

sabah menum:
1 bardak ılık su
1 domates-salatalık
maydonoz-2 sap yeşil soğan
3 siyah zeytin-yarım kk beyaz peynir
1 dilim bayat ekmek.
1 haşlanmış yumurta

Ama kahvaltı altın öğün ben mutlaka kalktığımda kahvaltımı yaparım en sevdığım öğündür sabah ne kadar erken kalkıp kahvaltını yaparsan metabolızman o an calısmaya baslıyor,siz calısyor ısenız kahvaltı yapamıyorsanız nesfit gibi kalorıısı dusuk gevreklerler atıstırabılırsınız bır avuc cevız,badem,fındık gibi atıstırmalık yıyebılırsınız.Aksamları salta corba sebze yemeklerı favorım(kabak)kalorısı en dusuk sındırım calıstıran sebze cunku.

günaydın kızlar bugün eski düzenime geri döndüm çok şükür.

sabah menum:
1 bardak ılık su
1 domates-salatalık
maydonoz-2 sap yeşil soğan
3 siyah zeytin-yarım kk beyaz peynir
1 dilim bayat ekmek.
1 haşlanmış yumurta

gunaydın canım afıyet olsun guzel bır kahvaltı yapmıssın eskı duzenıne dönmene sevındım

günaydınlar...
bu sabah 1 lt su içtim ve arkadaşım almış illa ye dedi,bir kaşarlı poğça,şekersiz çay.bugünkü ekmek serüvenim bitti.öğlen taze fasülye ve yoğurt var menümde.ve öğle arasında sütüm var,en lightından

bende sevindim,iki gündür içim hiç rahat değildi.
şimdi kahve yapıcam ama canım deli gibi şeker istiyor.
1 çay kaşığı bal koysam kahveye olur mu???

Malum gününde değilsen ve bu ıkı gundur fazla yedığın fanta kola ıctığın ıcın bal bıle koyma dıyeceğim canım meyve yıyerek sekerını karsıla.

Günaydın, arkadasın cok ısrar ettı kıramadın barı yarım poğaca yeseydın,aksama da salata veya bır kase corbayla ıdare edersın.

Malum gününde değilsen ve bu ıkı gundur fazla yedığın fanta kola ıctığın ıcın bal bıle koyma dıyeceğim canım meyve yıyerek sekerını karsıla.

evet yaa içtiğim kolaları unuttum hemen:)
zaten 2 gündür içtiğim için vücut tekrar şeker istiyor,hımmm anladım:))
birazdan meyve yerim.

kızlar bu arada kanal D'de yaza hazırlık diyeti veriyor doktor bi bakın isterseniz.

canlarım dun 1 saat daha yurudum sporun pesıne sonra esım geldı 6 da aksam yemegımı yedım kaftelı patates kalmıstı oncekı gun yememıstık 3 kofte 3 4 dılım patates yedım bıde lıght yarım bardak kola ıctım sonra anmlerle dısarı cıktık bısı konusmamız lazımdı cay ıcmeye gttık orda yogun ıstek uzerıne kunefe yedım yemıcem dedım ılla yıceksın cok zayflamıssın ws ws hatrım ıcın dedıler bnde coktandr yememıstım 1 seneyı askın yedım...

kalorı toplamına bakarsak dun kahaltı klasıktı arada sut aksam kı yemek e tatloyla bın kalorıye ulasmamdım ama tabı serbetlı bı tatlı yedım pesıne ewe geldık 12 gbı
4 5 cay bargaı yesıl cay ıctım

neyse bugun kahaltım klasıktı kk peynır 2 dılım ekmek 4 zeytın okadar

esım bugun erken gelebılır yanı 2 saat ıcınde donebılır o yuzden yazamayabıırım

sımdı 30 dk spor yapmayı dusunuyorum sonra yururyus yaparım esım gelmezse hepınızı opuyırm

Günaydın canım dun sporun toplamı kunefeye gıtmıstır ıste olsun hadı afıyet olsun nede olsa ben de Mersınde yemıstım nasıl kızacamm;bugun cok spor hafıf yıyecekler tamamdır.Kolay gelsın görusuruz

Dün o kadar yorulmusum kı tum kemıklerım ağrıyor offf bugun yaprak sarıcam ve kuru dolma cok ısım var yıne sımdı kendıme turk kahvesı yapıcam bıraz yorgunluğumu atmaya calısıyım yemeğimi hazırlayıp dolaba koyucam aksam pısırırım.

Herkese merhabalarrrrrr:) çok şükür bugün ofisteyimmmm veeee normal yemek yiyeceğim için de çok mutluyum. Dün de yazamadım sanırım yanılıyorsam uyarın lütfen, dünkü menümü vereyim hemen o zaman, bu arada herkes iyidir umarım ben biras sıkıntılıym da. iki gündür su içemiyorum hazım sıkıntısı yaşıyorum malesef

Dün için:

Sabah: 1/4 simit, şekersiz çay
Ara : 1 bardak adaçayı
Öğlen: çeyrek beyaz ekmek arası peynir domtaes biber (bu zorunlu öğündü sahada yedik yemeği aslında yarım ekmekti herkesi hakkı ben kestirdim)
Ara: olamadı
Akşam: çorba, iki yemek kaşığı kadar patates salatası

Bugün için:

Sabah: malesef yine 1/4 simit ve çay
Ara: henüz bişey yemedim birasdan öğle arasına çıkıcaz

şimdilik bu kadar arkadaşlar, düzenim bozuldu yaa vermeye çalışırken alıcam diye korku sardı beni

Beyaz ekmek uzak dur ama dısardaymıssın bısey dıyemıyorum.aksam patates yememeye calıs salata corba sebze yemeği gibi..Pazar gunu nıye tartılmadın pazar gunu tartı gunumuz kılo bıldırımı yapıyoruz.

kızlar dün 3 ayların baslangıydı bu aylarda bol bol oruc tutarak dua ederek nafıle namaz kılarakKUR AN okuyarak gecırelım ınsl..ben yarın oruclu olacagım bana katılmak ısteyen varmı??????

sabahki menum:9 da kalktım
09:45
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak ılık su
-3 zeytın
-1 tane yumurta haslamasının beyazı
-kıbrık kutusunun yarısınızn yarısı peynır

ara00
-türk kahvesi

sohbetım vardı arayı tam uygun yapamadım kısmet artık arada bol dua yaptımm

hepimiz icin ınsallah

Öncelikle güle güle kullanin masa ve sandalyelerinizi, aksam menüsü süpermis bende yapsammi diye düsündüm ama ben hic yaprak sarmadim becerirmiyim bilmiyorum, ama kuru dolma iyi fikir:)
Bu arada sinav sonuclarim aciklanmis canim sonuc=vasat(istersen gir siteye bak notlarima, ana sayfayi acinca solt alt kösedeki linke tikla), ikinci sinava iyi calismam lazim, umarim stres yapip yemege saldirmam:)
Bugün ögleden sonra kizimda evde yürüyüse cikacagiz sporum bu:) bu saate kadar yediklerime gelince;
sabah: 20 gram kadar beyaz peynir, domates, 4 tane zeytin, bir ayran
öglen:aksamdan kalma kuru fasülye vardi bir dilim ekmekle onu yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…