Tesekkurler bilgilendirmeleriniz icin..
Maalesef 6 da yeni cikiyor oluyorum isten
eve gelisim 19:30 u buluyor.. Sofra hairla vs s derken 8bu yuzden gec oluyor.. Ufff nasil gideck bunlar yaa uhuuu
salata yediğim zaman bir saat geçmiyor acıkıyorum aralara meyve sıkıştırıyorum ama aç kalıyorum açıkcası tavuk ta bıktırıyor bi süre sonra ne yapacağımı şaşırdım akşam eve açlıktan başım ağrıyarak gidiyorum ve abartmayayım diye çorba içiyorum daha çok her yolu denemeye çalışıyorum bi pazarım var düzgünce beslendiğim kahvaltımı tam yapıyorum pazarları
günaydın kızlar bugün eski düzenime geri döndüm çok şükür.
sabah menum:
1 bardak ılık su
1 domates-salatalık
maydonoz-2 sap yeşil soğan
3 siyah zeytin-yarım kk beyaz peynir
1 dilim bayat ekmek.
1 haşlanmış yumurta
gunaydın canım afıyet olsun guzel bır kahvaltı yapmıssın eskı duzenıne dönmene sevındım
bende sevindim,iki gündür içim hiç rahat değildi.
şimdi kahve yapıcam ama canım deli gibi şeker istiyor.
1 çay kaşığı bal koysam kahveye olur mu???
günaydınlar...
bu sabah 1 lt su içtim ve arkadaşım almış illa ye dedi,bir kaşarlı poğça,şekersiz çay.bugünkü ekmek serüvenim bitti.öğlen taze fasülye ve yoğurt var menümde.ve öğle arasında sütüm var,en lightından
Malum gününde değilsen ve bu ıkı gundur fazla yedığın fanta kola ıctığın ıcın bal bıle koyma dıyeceğim canım meyve yıyerek sekerını karsıla.
Günaydın, arkadasın cok ısrar ettı kıramadın barı yarım poğaca yeseydın,aksama da salata veya bır kase corbayla ıdare edersın.
canlarım dun 1 saat daha yurudum sporun pesıne sonra esım geldı 6 da aksam yemegımı yedım kaftelı patates kalmıstı oncekı gun yememıstık 3 kofte 3 4 dılım patates yedım bıde lıght yarım bardak kola ıctım sonra anmlerle dısarı cıktık bısı konusmamız lazımdı cay ıcmeye gttık orda yogun ıstek uzerıne kunefe yedım yemıcem dedım ılla yıceksın cok zayflamıssın ws ws hatrım ıcın dedıler bnde coktandr yememıstım 1 seneyı askın yedım...
kalorı toplamına bakarsak dun kahaltı klasıktı arada sut aksam kı yemek e tatloyla bın kalorıye ulasmamdım ama tabı serbetlı bı tatlı yedım pesıne ewe geldık 12 gbı
4 5 cay bargaı yesıl cay ıctım
neyse bugun kahaltım klasıktı kk peynır 2 dılım ekmek 4 zeytın okadar
esım bugun erken gelebılır yanı 2 saat ıcınde donebılır o yuzden yazamayabıırım
sımdı 30 dk spor yapmayı dusunuyorum sonra yururyus yaparım esım gelmezse hepınızı opuyırm
orda haklısın canım,keşke tamamını yemesedim:26::26: akşama mercimek çorbam var,ondan içeceğim az.ve ekmeksiz.
aksama bır kase mercımek corbası tamamdır canım.
Herkese merhabalarrrrrr:) çok şükür bugün ofisteyimmmm veeee normal yemek yiyeceğim için de çok mutluyum. Dün de yazamadım sanırım yanılıyorsam uyarın lütfen, dünkü menümü vereyim hemen o zaman, bu arada herkes iyidir umarım ben biras sıkıntılıym da. iki gündür su içemiyorum hazım sıkıntısı yaşıyorum malesef
Dün için:
Sabah: 1/4 simit, şekersiz çay
Ara : 1 bardak adaçayı
Öğlen: çeyrek beyaz ekmek arası peynir domtaes biber (bu zorunlu öğündü sahada yedik yemeği aslında yarım ekmekti herkesi hakkı ben kestirdim)
Ara: olamadı
Akşam: çorba, iki yemek kaşığı kadar patates salatası
Bugün için:
Sabah: malesef yine 1/4 simit ve çay
Ara: henüz bişey yemedim birasdan öğle arasına çıkıcaz
şimdilik bu kadar arkadaşlar, düzenim bozuldu yaavermeye çalışırken alıcam diye korku sardı beni
Dün o kadar yorulmusum kı tum kemıklerım ağrıyor offf bugun yaprak sarıcam ve kuru dolma cok ısım var yıne sımdı kendıme turk kahvesı yapıcam bıraz yorgunluğumu atmaya calısıyım yemeğimi hazırlayıp dolaba koyucam aksam pısırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?