Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Günaydin kizlar dün yediklerimi yazayim
sabah:2 yk yulaf ezmesi, bir kase az yagli yogurt
öglen:etli türlü,2 dilim cavdar ekmegi
ara:1 elma
aksam:sebze corbasi,ispanakli somon(tarifi burdan aldim)
yemekten 1 saat sonra bir dilim karpuz

ya ıste onu bekledım 10 da geldı cok moralsızdı yemıcem deyınce nbnde yemem dedım sonra yıyelım dedı bn yemıcem sesem oda yemez o yuzden cok az yedım

Bugun yıne cok spor yaparsın ama ben yapamıcam temızlığım ve ısım cok..

ıspanaklı somonu bızde ogrenelım yaaaa

Günaydın bella abladün yedıklerın cok sağlıklı olmus somon tarıfın guzel oldumu?bebişimiz napıyor

temzlıkte spor gbı bısı
bak bende hfta basına bırakıodum sımdı ctesı yapıyorum ıslerımı hafta bası yapmak daha sıkıcı

hafta sonu camasır utu ve tatıl.Hafta bası carsaf değişim gunu olunca detaya giriyorum.Perdeleri falan yıkıyacam esımde aksam gelınce asıcak

2 derısı alınmıs fırında tavuk pirzola
1 catal kemalı patates yedım(pişmişmi diye baktım canımda cekmıstı)
3 kasık salata

oh mıss gbı olur ewın ne guzel bı baslasan sonu gelıoda basalayana kadar usenıo ınsan

Evet cok toz oluyor hemen sınır oluyorum hep temız kalsın ıstıyorum.Ben halılarımı sılıp kaldırdım burda kımse kaldırmıyo yaz kıs belkı ordada öyledır bızı Mersınde kurtlanırbende o adetle kaldırdım hava soğuk değil böylesı daha kolay halı sılme derdın yok

yok burda yıkatıyorz yenıden serıorz sonra kısa gırerken bıdaha yıkatıorz
bıde bnm halıların ufak ufak ole her yer acık

toz benm ewde cok var bugun yemele yarın parkeler tozlanıo hergun sılıorm

yok burda yıkatıyorz yenıden serıorz sonra kısa gırerken bıdaha yıkatıorz
bıde bnm halıların ufak ufak ole her yer acık

toz benm ewde cok var bugun yemele yarın parkeler tozlanıo hergun sılıorm

Halılarım yıkanmaya cok uygun değil bir de yeni olduğun ıcın sıldık.Benımde her yer halı kaplı değil ama halısız daha pratık ve az toz oluyor.

Günaydın bella abladün yedıklerın cok sağlıklı olmus somon tarıfın guzel oldumu?bebişimiz napıyor

günaydin canim bebis cok iyi simdi meyvesini yedi, uyumak üzere yataginda, somon tarifime gelince ben ispanagi cok sevdigim icin benim cok hosuma gitti, dayin catalin ucuyla yedi ama bitirdi:) sonra aburcubura devam etti tabi:) bu aksam icin kuru fasülye yapicam sali günleri bakliyata ayirmayi düsünüyorum onu afiyetle yer:)

Halılarım yıkanmaya cok uygun değil bir de yeni olduğun ıcın sıldık.Benımde her yer halı kaplı değil ama halısız daha pratık ve az toz oluyor.

kesınlıkle katılıorm mesela heryer halı kaplı oluyo bazı ewlerde nasıl rahat edıolar ya bole terlerı haşır husr sılemeyınce

Yerimm bebısıdayıma lacostan sonra belkı tatsız gelmıstırıyı dusunmussun gecen yaptım kuru fasulye esım aynı tadı pırasaya benzemıs dedı uzun sure yapmamkuru fasulyeyı kabuğundan ayrııp catlla ezıp bebıse de yedırebılırsın

kesınlıkle katılıorm mesela heryer halı kaplı oluyo bazı ewlerde nasıl rahat edıolar ya bole terlerı haşır husr sılemeyınce

Halısız daha ferah duruyor ev benım hosuma gidiyor paletle sılıyorum hemen temızlenıyor

Bu arada gecen haftanın en cok kilo verenı sensın tebrık edıyorum bu hafta da ınsallah kılolardan en az 1 kılo gıtmesını umut edıyorum.

Canım ben yemeğimi yapıp bıraz ıslerımı hafıfletıp gelıcem görusuruz.Bol ıradelı saatler

bahaneeeeeeee
hazrlarsın ama o yer sen salata malata yersın barı bugun yemeee

:))) biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar:)))
sadece 1 tabak makarna yedim yaaa,kızmayın bana.

bugünde sabah kahvaltı yapmadım öğlene kadar su içtim
öğlen yemeği olarak 1 lahmacun ve salata yedim

temizlik işi bitsin yarın düzene koyarım kızlar vazgeçmek yoooook:)))

slm kızlar dün kaçamksız tamamladım

bugün sabah 1 haşlamış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği

öğlen salata,kabak az yoğurt hepsi toplam 1 tabağı geçmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…