• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

iyi akşamlarr :16:

kahvaltıda çeyrek ekmek arasında domates peynir salatalık yedim:18:

öğlen kabak-patlıcan-patates-havuç karışımı yemek yedim, türlü denebilir yani :9:

akşamda patlıcan salatası ve çorba :21:

bugün hiç yeşil çay içemedim, canım hiç çekmedi suyu defalarca ısıttım bıraktım ama birtürlü içemedim:47:

tatil planları dahada motive ediyor insanı :52:

selinaycım kıbrısın yeri çok özeldir bizim için, eşimle orda tanıştık :17: bu senede tatile oraya gidicektik aslında, sonradan vazgeçtik ,benim yerimede gez olurmu:52:

kıbrısı bnde cok merak edıyorum
ama yabancı turıstlere katlanamıyorum neden bılmıyorum ıgrenıyorum sankı:52:

ordada cok turıst vardır dımı

selam kızlar:) bugün çok savaş verdim kendimle çünkü öğle yemeğinde en sevdiğim tatlı vardı işyerinde normalde hiç affetmezdim amaaaaaaaa YEMEDİMMMMM:)
aslında ben size bişey danışıcam bugün daha doğrusu önerileriniz istiyorum. Şimdi konumuz şu: ben bu hafta dişlerimden ameliyat olmaya başlıyorum, dolayısıyla katı gıdaları hayatımdan çıkarmak zorundayım. bu ilk ameliyatım değil bundan önce dört defa oldum son iki kaldı, doktor bi süre ara vermişti. şimdi yine başlıyor. yumuşak şeyler ve sıvı şeyler daha çok tüketebiliyorum. öncsinde kahvaltı olarak süt ve bebe bisküvisi yiyordum. doktor yiyebileceğim şeyler olarak püre, puding, dondurma, ılık çorba gibi şeyler öneriyor ama çok da masum besinler değil bunlar. içlerinden dondurmayı ameliyat günü ve ertesi günü tüketmek zorundayın dikişli bölgeyle ısırmam ve çiğnemem gerekiyor ödemi önlemek ve kanamayı engellemek için:( SİZCE BEN BU SÜREÇTE NASIL BESLENEBİLİRİM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR:(

az kalsın unutoyrdum bugünkü menüyü iletmeyi:)

Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, bir kk peynir, maydnoz, şekersiz çay
Ara: üç tane yaş kayısı
Öğlen: çorba, iki orta boy fırınlanmış köfte,iki çatal kadar patates püresi
Ara: üç parça yulaflı bisküvi
Akşam: bol limonlu yağsız salata

Gün içerisinde şekersiz çay, kahve ve iki bardak 7 otlu form çayı ve tabiki 2-2.5 litre su

selam kızlar:) bugün çok savaş verdim kendimle çünkü öğle yemeğinde en sevdiğim tatlı vardı işyerinde normalde hiç affetmezdim amaaaaaaaa YEMEDİMMMMM:)
aslında ben size bişey danışıcam bugün daha doğrusu önerileriniz istiyorum. Şimdi konumuz şu: ben bu hafta dişlerimden ameliyat olmaya başlıyorum, dolayısıyla katı gıdaları hayatımdan çıkarmak zorundayım. bu ilk ameliyatım değil bundan önce dört defa oldum son iki kaldı, doktor bi süre ara vermişti. şimdi yine başlıyor. yumuşak şeyler ve sıvı şeyler daha çok tüketebiliyorum. öncsinde kahvaltı olarak süt ve bebe bisküvisi yiyordum. doktor yiyebileceğim şeyler olarak püre, puding, dondurma, ılık çorba gibi şeyler öneriyor ama çok da masum besinler değil bunlar. içlerinden dondurmayı ameliyat günü ve ertesi günü tüketmek zorundayın dikişli bölgeyle ısırmam ve çiğnemem gerekiyor ödemi önlemek ve kanamayı engellemek için:( SİZCE BEN BU SÜREÇTE NASIL BESLENEBİLİRİM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR:(

Gün içerisinde şekersiz çay, kahve ve iki bardak 7 otlu form çayı ve tabiki 2-2.5 litre su

oncelıkle gecmıs olsun algıdada lıght dondrmalar var kutuda satılıyor kıloluklardan

corba olarak unlu terbıyelılerı secme sebze corbası senın kurtarıcın olucak cnku cok az klorıye sahıp bunun yanında lıght yogurttan ayran yada corba yapabılırsın
pureyıde ewde kendın yap ıcıne yag koyma lıght sutle hazrla... herseyın caresı var artık
he bıde lıght meyvesuyu cıkmıs denemedım ama denıcem sende kullanabılırsın

geçmiş olsun canım.
eğer ilk 2 gün dondurma yemek zorundaysan yemelisin bence için rahat olsun.
sonraki günlerde de çorba,yoğurt, patates püresi, kabak-patlıcan püresi,sütle birlikte kepekli bisküvi falan yiyebilirsin

kıbrıs harika bir yer cnm ya :16: lefkoşa için pek güzel diyemiycem tabi, zaten denizi yok, ama girne ve magosa aşığıyım ben:17: oradaki denizin rengi bambaşkadır , şipşirin ve cennetten bir köşedir benim için:17:
turist çok tabi, hatta tatile gelip yerleşip kalan okadar çok yabancı halk varki :52:

mutlaka gitmelisin ya, arabanı kiralayıp karış karış gezmelisin oraları , eminim çok beğenirsin:16:

cnm bende diş ameliyatı olmuştum, 10 gün boyunca sadece çorba, meyveli süt tüketmiştim, hatta çorbayıda pipetle içiyordum:9: püre falan gayet iyi aslında, farklı sebzeleri haşlayıp püre haline getirip yersin leziz olur bence:56:

Son düzenleme:
oncelıkle gecmıs olsun algıdada lıght dondrmalar var kutuda satılıyor kıloluklardan

corba olarak unlu terbıyelılerı secme sebze corbası senın kurtarıcın olucak cnku cok az klorıye sahıp bunun yanında lıght yogurttan ayran yada corba yapabılırsın
pureyıde ewde kendın yap ıcıne yag koyma lıght sutle hazrla... herseyın caresı var artık
he bıde lıght meyvesuyu cıkmıs denemedım ama denıcem sende kullanabılırsın

Çok teşekkür ederim:) ağızla ilgili operasyonlar sıkıntı yaratıyor ilk iki gün suyu bile zor içiyorsun:( yazdıklarını not aldım bunlardan türetebildiğimi türeticem artık:)

Çok teşekkür ederim:) ağızla ilgili operasyonlar sıkıntı yaratıyor ilk iki gün suyu bile zor içiyorsun:( yazdıklarını not aldım bunlardan türetebildiğimi türeticem artık:)

bıze yazarsın yıne
bak brokolı corbası mesela yada brokolıyı ezersın pure olarak lımonla yersın

gecmıs olsun tekrar

geçmiş olsun canım.
eğer ilk 2 gün dondurma yemek zorundaysan yemelisin bence için rahat olsun.
sonraki günlerde de çorba,yoğurt, patates püresi, kabak-patlıcan püresi,sütle birlikte kepekli bisküvi falan yiyebilirsin

Çok teşekkür ederim canım:) kabak-patlıcan püresi de iyi fikirmiş zaten çok severim ikisini de aslında genel olarak sebzeleri severim:) bunu da not alıyorum hemen:)

kıbrıs harika bir yer cnm ya :16: lefkoşa için pek güzel diyemiycem tabi, zaten denizi yok, ama girne ve magosa aşığıyım ben:17: oradaki denizin rengi bambaşkadır , şipşirin ve cennetten bir köşedir benim için:17:
turist çok tabi, hatta tatile gelip yerleşip kalan okadar çok yabancı halk varki :52:

mutlaka gitmelisin ya, arabanı kiralayıp karış karış gezmelisin oraları , eminim çok beğenirsin:16:

cnm bende diş ameliyatı olmuştum, 10 gün boyunca sadece çorba, meyveli süt tüketmiştim, hatta çorbayıda pipetle içiyordum:9: püre falan gayet iyi aslında, farklı sebzeleri haşlayıp püre haline getirip yersin leziz olur bence:56:

:( çok zahmetli oluyor dimi ama za kaldı iki ameliyatım var bu da yaklaşık 20-25 gün kadar bi aksilik olmazsa sıkıntı çekeceğim anlamına geliyor. bütün sebzelere püre gözüyle bakıcam sanırım:(

Kızlar bu arada şu hep reklamları dolanan göbek eritme bandı mı ne bişey varya o nedir öyle haptan ne farkı varki? bugün bi arkadaşımla bunu konuşuyorduk ben hapla aynı işlevi göreceğini düşünüyorum dolayısıyla zararlı olma riski varmış gibi geliyor alma dedim kendisine ama aranızda kullanan var mı?

Kızlar bu arada şu hep reklamları dolanan göbek eritme bandı mı ne bişey varya o nedir öyle haptan ne farkı varki? bugün bi arkadaşımla bunu konuşuyorduk ben hapla aynı işlevi göreceğini düşünüyorum dolayısıyla zararlı olma riski varmış gibi geliyor alma dedim kendisine ama aranızda kullanan var mı?

ne hap ne bant ne korse hıc ole bısı kullanmadım ben canm

Tekrar selammmm
daha yeni eve geldim :) aksam spora gittim ordanda markete ugradım migrosta bitki caylarında bi alana bi bedava varmıs parkta bi kadın soyledi gidip stok yapayım dedim :)))
mısır püskülü çayı varmıs ondan da aldım bakalım denıyım :) bitki yumagı olduk zaten diyette :1: hadi hayırlısı
1 saat tam tempo spor yaptım bugun (her yerım agrıyor ) :52: sporda bugun 4.gunum haftaya agrılar gecer sanırım.
bugun ku menum
kahvaltı oncesi 2 tane (paket değil sadece 2 tane) diyet büskivi
kahvaltı 1 dilim kızarmıs ekmek
cok ince bir dilim beyaz peynir
ara ogun 2 tane badem - 1 tane ceviz - 1 tane kuru kayısı

ogle 3 kasık nesfit süt ile

ara ogun 1 tatlı kasıgı keten tohumu ile 2 tatlı kasığı yogurt
aksam yemegi dunku patlıcan salatam :1:
(bazen iki gunluk yemek yapmak iyi oluyor ozellikle diyette mutfaga az ugramak daha iyi :) )

Tekrar selammmm
daha yeni eve geldim :) aksam spora gittim ordanda markete ugradım migrosta bitki caylarında bi alana bi bedava varmıs parkta bi kadın soyledi gidip stok yapayım dedim :)))
mısır püskülü çayı varmıs ondan da aldım bakalım denıyım :) bitki yumagı olduk zaten diyette :1: hadi hayırlısı
1 saat tam tempo spor yaptım bugun (her yerım agrıyor ) :52: sporda bugun 4.gunum haftaya agrılar gecer sanırım.
bugun ku menum

(bazen iki gunluk yemek yapmak iyi oluyor ozellikle diyette mutfaga az ugramak daha iyi :) )

oooo gayet ıyısın
mıgrosta ewet vardı 1 alana 1 bedava bnde aldım :27:

oooo gayet ıyısın
mıgrosta ewet vardı 1 alana 1 bedava bnde aldım :27:

sagol canım. valla ben abarttım sanki eve almıyorum da cefe calıstırıyor gibi aldım:52: napiim her gun 2 kesin bazen 3 içiyorum diyet yaparkende ev ekonomisini dusunen insanlarız biz :19: dimi :52:

ya aksam 11 e kadar iyiyimde 11 den sonra cok zorlanıyorum cok acıkıyorum:2: ama yemiyorum tutuyorum kendimi. bu hafta cok tıkandım veremiyorum moralim
:43: bozuk ama bırakmıyorum kendimi ins yakında meyvelerini alırım :1:

kızlar benim patlıcan yemeğinden bozma köfteleri çok bilmiş kocam beğenmedi:(
Türk yemek tarihine bir tarif daha eklenemeden çöpe gitti hepsi:))))

bende naz yaptım azıcık küstüm, sonra sarıldı öptü falan,seviyorum bu adamı yaaa:))

Canım cok guldum sen cok bılmıs kocam dedığın ıcın bencede cok bılmıi öyle kötu olacağını sanmıyorum:9:

Merhaba arkadaslar bebekli oldugum icin karisik yaziyorum kusura bakmayin
Dün aksam 1 kasik zeytinyagli bir tabak kisir yedim(hepsini bitiremedim:)
Sabah:1 dilim esmer ekmek, peynir, zeytin, domates, kahve
öglen:1 tabak az tereyagli manti
aksam: yesil salata,az zeyntinyagli
arada kacamak yapip 200 kalorilik bir cikolata götürdüm:)
spor olarakta bütün gün temizlik yaptim

Merhaba bella abla cıkolata harıc super bır menü olmus o cıkolatayı haftada 1 gun yiyelim hatta bu hafta Fransada tatlı yeseydın onun yerıne öyle düşün.

ah canı keske mantıyla cıkolatayla kılo werılse ah dıyorum
bızde yıyorz ama haftanın 1 gunu odul yapıorz oda h sonu

kalorısı onmlı degıl yanı ona bakıp aldanma nasılsa 200 kalorı e ben aksam yemegı yıceme cıkolata yada tatlı yıyım dıye dusnme ıcındekı yag seker un vs hemen yag oluyor

Canım Çikolata dıyarında yasıyorlar İsviçre de zor tabi:1:ben cıkolata hakkımı doldurdum Mersınde sımdı azcık esıme getırdım o yıyor .

iyi akşamlarr :16:

kahvaltıda çeyrek ekmek arasında domates peynir salatalık yedim:18:

öğlen kabak-patlıcan-patates-havuç karışımı yemek yedim, türlü denebilir yani :9:

akşamda patlıcan salatası ve çorba :21:

bugün hiç yeşil çay içemedim, canım hiç çekmedi suyu defalarca ısıttım bıraktım ama birtürlü içemedim:47:

tatil planları dahada motive ediyor insanı :52:

selinaycım kıbrısın yeri çok özeldir bizim için, eşimle orda tanıştık :17: bu senede tatile oraya gidicektik aslında, sonradan vazgeçtik ,benim yerimede gez olurmu:52:

Supersınn mozarella ısmını gördukce cnm pizza istiyoo

Canım kıbrıs akdenız den farkı yokki yanı antalya mersın karısımı denızıde akdenızın devamı Antalya kadar turıst yoktur heralde.

Menun super orıfıs sanırım bu ıradeyle hedefıne ulasacaksın

iwit
mantar corbasıda guzel olur bak
ay cokta severım

hala acsın canım

Hap map uzak duralım öyle seylere ınanmıyalım

Tekrar selammmm
bugun ku menum

Menun cok guzel olmus,ındırımde ne varsa bende evı dolduruyorum gözum ac hemde ekonomık olsun dıye dusunuyoruz tabıkıde
Ağrılarım benım ıkı hafta surdu sureklı spor yapıyodum bu ara ara verdım yorgun hıssedıyorum kendımı cunku.

sagol canım. valla ben abarttım sanki eve almıyorum da cefe calıstırıyor gibi aldım:52: napiim her gun 2 kesin bazen 3 içiyorum diyet yaparkende ev ekonomisini dusunen insanlarız biz :19: dimi :52:

ya aksam 11 e kadar iyiyimde 11 den sonra cok zorlanıyorum cok acıkıyorum:2: ama yemiyorum tutuyorum kendimi. bu hafta cok tıkandım veremiyorum moralim
:43: bozuk ama bırakmıyorum kendimi ins yakında meyvelerini alırım :1:

Aksam 11 den 3 e kadar guzellık hormonları calısıyor uyumaya ne dersın:16:

Back