Günaydınnnn
cok mutluyum dun gece ilk defa aclık gecirmeden bir gece gecti sanırım midem de benim gibi terbiye oldu.
artııı kac gundur kilo veremiyordum ozel gunum gelmis ondanmıs. moralim duzeldi
eylulcum yeni kalktım ve turk kahvesi iciyorum
Gunaydın hosgeldın,super senın adına sevındım turk kahvesı ıcmense mukemmelşekersız ıcıyosu dımı?bIrde ağır ateste pısırınce etkılı kafeını yok olmadan ıcmek lazım makınada yapma yanı
Hosbuldum :)
caya kahveye sakarin kullanıyorum ben yıllardır seker kullanmıyorum. o alıskanlık oldu artık diyet yapsamda yapmasamda seker kullanmıyorum hep sakarin.
ama makinede cok guzel oluyor kahveateste pisirmiyorum
Eki Görüntüle 420908 Eki Görüntüle 420909 Eki Görüntüle 420910 Eki Görüntüle 420911
Motivasyon olsun resımler gözukuyor değil mi ?
kızlar günaydın sabah 9'da
2 tane tuzlu kurabiye yedim
12 tane çağla badem yedim(yeşil)
1 bardak su içtim
birazdan eşim gelicek öğle yemeğine
açlığım yoktu ama şu an kanal D mutfağım programını açtım
çoooook canım çekiyor ya tam benim damak zevkime göre şeyler.
kızlar günaydın sabah 9'da
2 tane tuzlu kurabiye yedim
12 tane çağla badem yedim(yeşil)
1 bardak su içtim
birazdan eşim gelicek öğle yemeğine
açlığım yoktu ama şu an kanal D mutfağım programını açtım
çoooook canım çekiyor ya tam benim damak zevkime göre şeyler.
:) diyette yemek programlarını protesto edelim
trtde gulben var orda yemek yok tavsiye ederim
Ben dayanamayıp acıyorum wallaağzımın suyu aka aka yutkuna yutkuna ızlıyorum ırade bu ıstee
evet biliyorum margarin var ama kızlar ben küçük bi ilçede yaşıyorum
istediğim herşeyi bulamıyorum burda(kepekli ekmek gibi falan)
evdekilerle idare etmeye çalışıyorum azıcık anlayış gösterin bana
kıyamam ya niye eziyet ediyorsun kendine ya :)
valla ben bi evim sahaneyi izliyorum tum gun boyunca bu gun erken actım tv yi dolandım dolandım gulbene denk geldım. hımm bazende e2 ye bakıyorum guzel diziler var onda :) yemek programları cin işkencesi :) bide isin kotusu ben yeni tarifleri cok severim denemek isterim yemekten ziyade deneyemiyorum diye catlarımesimde benimle beraber diyette pişirip yedirecek insan yok.
Canım yanlıs anlama ya anlayıssız değilim ki.Market falan hıc mı yok mesela arada bır gıttığınde eti form bisküvi lıght kızarmıs ekmekler var onları depola eve yada lıght ekmek bulduğunda fazla alabılırsın buzluğa at ve gerektıkce ısıt o sekılde ben öyle yapıyorum bazen.Beyaz ekmek yesen bıle tuzlu pastaya göre daha dusuk kalorılı olur bırde kızartırsan öyle düşünebilirsin.
1 fıncan yesıl cay(şekersız)
yok canım yanlış anlamadım,bakkal var canım ordaki bütün form bisküvileride ben bitirdim söylicem tekrar getirsinler:)
şehir merkezine gidince marketten yulaf ezmesi falan alıp depoluyorum işte idare edicem inşallah seneye doğu görevimiz biticek.
bende alışveriş merkezlerinde gezicem,markette alışveriş yapabilcem(((
bir fincan şekersiz türk kahvesi
3 tane kuru kayısı
Evet yulaf ezmesı cok faydalı sen gelınce yıne eve depolasen calısmıyosun ama dimi sanırım eşin öğretmen
superrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?