Evlendikten sonra eski sevgiliden gelen mesaj

Ben kucuk bir yasta evlendigim icin oyle sevgili durumlarim olmadi .
Ama beni takinti haline getirmis bir adam bana mesajlar attı facebook uzerinden esime gosterdim ve hesabimi kapattim cunku vijdanan rahat olamadim .
daha sonra benim esimi eklemis
ve gereken cevabida sert bi sekilde aldi
esinizden hicbirsey saklamayin birakin cencen etsin iki gun eder 3 gun eder ama guven kaybi yillar surer

Ayalarinizi degistirin, arkadasiniz olmayanlar mesaj atamasin! Haliyle sorun da kalmaz ortada

bence profil fotografınıza eşinizle olan fotograf koyun. o zaman anlar ki hala beraber oldugunuz biri vardır diye. başka bi yöntemde hesabınızı kapatın ve başka hesapta acmayın bu sayede size ulaşamaz ve kocanızda bişey görmemiş olur

Arkadas listemdekiler disinda kimse mesaj atamiyor, kafam rahat. Adami engelleyin mesaj gonderimini de arkadas listeniz disindakilere kapatin bitti gitti.

Eşiniz rahatsız olacaksa ağzınızın tadın bozmayın.. Engelleyin.. Foto kısmınada kedi kuş vs koyun yada eşinizle foto koyun bir süre.. Kafanız rahat eder, ilişki kısmına herkese açık evli olarak düzenleyin. Ama kiminle evli kısmını arkadaşlar yada sadece ben yapın. Arkadaş listeniz sadece ben olarak ayarlayın. Gönderilerinizde sadece arkadaşlar. Geçmiş gönderileriniz herkese açık olanları hareketler dökümünden hedef kitlesini değiştirin, arkadaşlar yapın, gereksiz varsa silin. Böylece dışarıdan bakan profilinizde bir şey görmez. Bu şekilde yaparsanız, Bazı manyakların beğenmiş yada yorum yapmış arkadaşlarınıza arkadaşlık isteği yollamasın vede hakkınızda menfi konuşulmasına engel olmuş olursunuz.

İşte sırf bu yüzden aile mahremi diye bişey olmalı. Elbette yaşadığın seyler kolay değildir ve boşanmayı düşündüğün icin anlatma istegi olabilir ama yabancı birine üstelik herşeyiyle anlatırsan işin icinden böyle çıkamazsın malesef. Bosuna dememişler karı koca arasına girilmez diye, karı koca arasında herşeyi halledebilir, unutulur yapılanlar ama anlattığın kişiler unutmaz. Neyse esas sorununa gelirsek tatlım Sak'ın cevap verme hatta mesajı okuma bile, okunmamış olarak işaretle. Takıntılı biri diyorsun, engellemeye falan kalkma bu sefer kafaya takarsa kötü olur, bazen hic bisey yapmamak en doğrusu oluyor, eşinede anlatmana gerek yok bana kalırsa nihayetinde iletişime gecmiyorsun

Başıma geldi, eşimle paylaşmıştım, zaten birbirimizin şifresini biliyoruz. Bizi bir daha rahatsız etmemesini sert bir şekilde söyledi konu kapandı bir daha msj almadım.
Ama anlayışlı biriyse söyle yoksa sakın söyleme engelle sil faceyi kapat bir süre...başka face aç ve onu engelle sakın cvp verme

Ben olsam söylerdim fotoğrafımıda eşimle fotoğrafım yapardım.Bu kadar.Ondan sonra kırk kerede yazsa bunu eşinize söylemenize yüzünüz olur.Ben sana koy foto dedim neden koymadın filan derse he he haklıymışsın de geç.

Canim face hesabında yaşını 14 den küçük yapınca direk korumaya alıp diğer mesajlara mesaj atamıyor kimse diye biliyorum değişmediyse

kusura bakmayın lütfen ama ne olursa olsun ya evlisiniz neticede o kadına eşinle yaşadığın sorunu anlatmış olabilirsin ama evlilikte oluyor bu tür sıkıntılar kurulan yuvamızı toparladık mutluyuz diyebilirsiniz gayet net.Sizin medeni durumunuzdan ona ne? Eşinizin yerinde olsam bende sorun edebilirdim.Ve facebookta okul grupları da olsa kapalı grupta olsa insanlar hesap açıp katılabiliyor eşinizin hesabından katılıp paylaşımları da görebilirsiniz.Adam fotoğrafımızı koy diyorsa anlayış göstermiyor ama alttan alıyordur ve sizi suçlaması çok yüksek.Ben kime ne bizim evliliğimizden der dediğimi yaptırırdım,ve eşimi eski sevgilsii rahatsız etse bilmek isterdim.Ben sindiremiyorum öyle saklama işlerini.Ne var çekinecek ki saklasın ? Ben saklamazdım.

Ayni durum esimin basina gelse napardi diye dusunur ona karsilik bir harekete gecerdim.

Cok sacma. Feminist okul hocana eşinle aranın duzeldi gini söylersin olur biter. Duygu sömürüsü yapıp hocadan not almak sa derdin onu bilemem.

ben olsam eşime anlatırım.geçenlerde buna benzer bişey bendede oldu ama eski sevgilim falan değildi askıntı olan birisiydi.evleneli 2.5 sene oldu geçenlerde mesaj atmış.hemen eşime söyledim.engelle bidahada rahatsız ederse hemen söyle önlemini alalım dedi.gizlersen ve ortaya çıkarsa eşinin sana olan güveni gider

Ben olsam soylerdim kesinlikle. Cunku bizde hic bisey saklamayiz soz verdik birbirimize. Beni gizli nunara arasa, eski sevgiliden mesaj, arama yolda birinin asilmasi dahil herseyi tak o dakikada soylerim. Cen cen yaparsa yapsin benimkide cen cen cen hic durmaz soylenir sinirlenir hatta suclu benmisim gibi davranir on dakika sonra aferin hep boyle anlat der.

Ayni sey basima geldi.Kaldi ki dugun resmimiz de olmasina ragmen!

Eski arkadasim. Ben 22, o 25 yasindaydi.
(3 yıl gorustuk,ciddi dusunuyorduk da ama o askere gidecekti ailenle tanisayim dedi.erken,git gel sonra dedim. Ayrilalim ozmn dedi.iyi sen bilirsin dedim ve ayrildik 2 ay icinde. Yani o birakti beni)

Ayrildiktan 2 yıl sonra nişanlandim. Nişan fotomuzu koydum face'e. 1 yıl sonra da evlendim.
Eski ark.ım nişan resmimiz oldugu halde arkadaslik teklifi yollamis. Biz balayindayken eşim gordu,kim bu dedi?yok okuldan vs dedim çaktirmadan sildim teklifi falan,anlamadi eşim(Unutmus ismini demekki,anlatmistim oysa)

Bu sefer dugun fotomuzu koydum face ye. 2.5 yillik evliydim, tam da geçen yıl oldu bu olay!
Eski ark.ım 9 ay arayla 2 mesaj atmis face'ime (sevgilisi var buarada,nette resimleri var birlikte)
Ben mesajlarini 9 ay sonra farkettim.

Ilk mesajı şu:
"evlenmissin,gelinlik cok yakismis sana,dilerim hep mutlu olursun,bu taraflara yolun duserse basimin ustunde yerin var. Sen hep mutlu ol yeter vs"
9 ay sonra attigi msj ise:
"Nasilsin? Bu msji yazip yazmamakta kararsiz kaldim.
Hayatima senden sonra cok kisi girdi ama kimse senin boslugunu dolduramadi. Dilerim hep mutlu olursun. Bendeki hakkin buyuk.. vs gibi daha birsuru sacma sapan seyler yazmis , aklima bile gelmiyor suan. Kaldiki bunlari yazarken ken sevgilisi varmis!

Cevap yazayim mi yazmayim mi bilemedim,sifrem esimde de var. Gorurse konusuyormusunuz da "seni ozledim,kimse sen gibi degil"diye msj atti der,olay cikar.

Neyse her 9ayda bir bu mesajlara maruz kalmiyim_bir sonrakine bu kdr şanslı olmayabilirim diyerek cevap yazdim.
" iyi dileklerin icin tesekkur ederim lakin evliyim,bunu bile bile hangi hakla mesaj atiyorsun? Biz ayrilali 3 yil olduk senle. Esim gorse bunun aciklamasi yok,beni ne kadar zor durumda biraktiginin farkinda msn? Kaldi ki sevgilin de var,yanindakine sahip cik beni de rahatsiz etme , kalbini kirmak istemem! Hoscakal dedim.
1 saat sonra (guya sözlenmisler) sevgilisi msjima cevap verdi. Sözlüm size msj atmis, haklisiniz fakat siz de suan onu zorda birakiyorsunuz bu mesajinizla. Size attigi msjlardan,sizden haberim var,anlatti ,bir hata olmus. Lutfen sizde yazmayin artik dedi.
Uzatmak istemedim,
iyi size rastladigima sevindim bu mesajlar son olur en azindan,mutluluklar dilerim size dedim.
Aradan 4_5 ay sonra face im hacklendi dolandiricilik amacli. Bir daha da face falan acmadim Konu da kapandi gitti.

ESIME TABI KI ANLATMADIM, GEREK YOK. Ortada birsey yok ,adam niye bilsin ki? Ha musallat olup cok rahatsiz etseydi ozmn bakardim caresine. Şu durumda esim ogrenseydi ben onemsemedim,hatirlamiyorum bile yazilanlari derdim!
AA bak eski sevgilim hala pesimde kocacım,beni sevdigini soyluyor,bak ben ne kadar kıymetliyim,beni birakamiyorlar diye ego yapsaydim,kiskandirmaya calissaydim evet anlatirdim esime!
Bence gerek yok siz de anlatmayin,sacmalik olur.
(Ayni sey esimin basina geseydi ve deseydi, her telf caldiginda eskisi mi ariyor acaba_gelen yabanci numara sevgilisinden miydi acaba diye suphe icinde yasardim hep.yada devamli maillerini/face ini kontrol ederdim.herseye supheyle yaklasirdim)

Buarada yaşım 25 oldu,herseyimiz hazir,3 sene daha mi bekleyecegiz evlilik icin,ne zaman baba olacagim ben 35inde mi, Beni oyaliyorsun diye beni birakan o adam suan 31 yaşında ve nişanlı!
Ben evleneli 3.5 yıl oldum.,, salak sey!
Iyi de olmus ona!
Icimdekini soylemeden de geçemedim

Son düzenleme:

Yapılacak tek şey bu en iyi akıl zaten bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…