- 20 Ağustos 2015
- 6.464
- 15.555
-
- Konu Sahibi burcubahar0635
benımde basıma aynısı geldı utanmadan yazmıstı
ben hemen esıme haber verdım hesabımı kapatıp senın facenı ortak kullansam dedım..
en mantıklısı olur dedı
sapık cok en ıyısı hesabı kapatmak kafasına taktıysa herturlu tacız eder cunku
ve saklamayın msjı soyleyın
Sana insanlik edip zor gununde yaninda olduguna gore ayı falan degildir hocan cok ayip bu yazdiklarin. Durust olsaydin hic sorun olmayacagini gorurdun. Yalani sen secmissin. Kadina hakaret etmene gerek yokcanım çalışıyorum bi yandan da.ve bu sene mezun olmam şart.karşımdaki kadın bölüm başkanı.onla ilişkimi riske atamam.mezun olursam bu yaz maaşıma oldukça iyi bi zam gelcek.köprüyü geçene kadar ayıya dayı muhabbeti işte.yoksa umrumda değil kimse.
Ben ona takilmadim feminist hocaniz yüzünden koymamaniza takildim doğrusuevliyim diye profil fotomu kocamla koymam evliliğin şartlarından birisi mi
böyle bişey hiç olmasa da koymak istemeyebilirdim bu çok normal
ses çıkarılcak bişey yapmıyorum zaten çok şükür kendi tercihlerimi yapmama öyle ya da böyle saygı duyan bi kocam var
Sana insanlik edip zor gununde yaninda olduguna gore ayı falan degildir hocan cok ayip bu yazdiklarin. Durust olsaydin hic sorun olmayacagini gorurdun. Yalani sen secmissin. Kadina hakaret etmene gerek yok
Bence saklamamalisin esinden.
Basta dirdir eder belki ama ben erkek olsam ve karim bana boyle bi mesaji gosterse hic gizlemeden; bu kadina guvenilir iste! derim.
Tabi basta kizicaktir kocan, haklida.
çok saçma..eşim hiçbir şekilde ve hiçbir sebeple cevap vermeme tahammül edemez.foto koymamamın hikayesi uzun aslında.yazın eşimle boşanma aşamasına geldik.okuldaki final sınavıma bu yüzden gidemedim ve hocama durumu anlatmak zorunda kaldım.(kendisi de bayan ve bölüm başkanım)kadın da baya feminist çıktı beni çok destekledi falan.faceimde o da ekli şimdi boşanıyoruz sanıyo.bu sebeple bana derslerimde notlarımda falan oldukça yardımcı oldu.arada faceten yazıyo.ben de tekrar barıştık diyemedim.o ekli olduğu için foto da koyamıyorum.eşimin de durumdan haberi var.okul bitince silcem kadını ama şimdilik durum böyle.
haklısın.ben de böyle düsünüyorum.ama işte bunun lüzumsuz bi doğruculuk olduğunu söyleyenler de var.bilemedim.
Ben ona takilmadim feminist hocaniz yüzünden koymamaniza takildim doğrusu
Kopruyu gecene kadar ayilara dayi demeye devam et sen de cnmm byeesen bence eline bi tane deyimler ve atasözleri kitabı al ve okumaya başla.ondan sonra görüşelim senle. böyle harcanıyosun buralarda.hadi byee.
yoo hıc kızmadı cunku benım sucum degılkı o adam evlı oldugumu bıle bıle yazıyo onun ahlaksızlıgıhiç kızmadı mı